Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

2η συνεχόμενη προσπάθεια για φάσσες στην Πάφο αύριο με το Λεύκιο. Πέρκι στραβωθεί καμμιά τζαι δώκει πάνω μας αύριο που θα είναι σχετικά πιο καλός ο τζαιρός :D :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Tι πολιτικη αμυνα ρε??

Καλο φασσοκυνηγι φιλε μου και τουλαχιστο να παρουμε τη δοση μας...5 μερες διακοπη και βαροφανηκε μου!!! :D

Αυριο και παλι στα γνωστα μου λιμερια...
Κατι ηξερα που σε συγχωρεσα....ηξερα οτι δεν θα αντεχες και πολλα μακρια τους....η μεθη δεν φευγει ετσι ευκολα :D[/quote]

E μεν νομιζεις Σολωνα μου...τζαι που επια παραπανω ειχα το νου μου να δω κατι φασοτοπους...

Χρυσανθε μου εχεις δικαιο...καπου πιανει μας υστερια...αλλα αμα μαθεις δυσκολα σε τραβα κατι άλλο...μια ντουζινα τσικλουες παντως πρεπει να τους φερνουμε σπιτι...μεχρι στιγμη εφερα του 2... :D

Κρατω και κατι mezzo για αυριο...και με το καλο που θα φευγω θα καμω ένα περπατητο για καμμια τσικλουα η τουλαχιστο καμμια τρασιηλουα αν τα καταφερω...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Χρυσανθε μου εχω 8-9 απο την αρχη της σεζον :shock: ....μολις σταματησε το ενδημικο σταματα και η απογευματινη προσπαθεια μισης ωρας που εκαμνα για τσικλα!

Αντε καλο και ασφαλες κυνηγι να εχουμε....βαλτε τα κουιλ σας και προσεξτε να μην ξεχασετε τα φωτα αναμμενα :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ακομα λιο και θα φανουν...ακομα λιο...ακομα λιο και θα φανουν...ακομα λιο...εν ειδα φτερο σε μια περιοχη 5 τετραγωνικων χιλιομετρων ειλικρινα.εμειναν μες το παπλωμα οι κυριες και εφαμεν την κρυαδα εμεις
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Pathfinder έγραψε:Ακομα λιο και θα φανουν...ακομα λιο...ακομα λιο και θα φανουν...ακομα λιο...εν ειδα φτερο σε μια περιοχη 5 τετραγωνικων χιλιομετρων ειλικρινα.εμειναν μες το παπλωμα οι κυριες και εφαμεν την κρυαδα εμεις
Η ωρα 6 παρα 10 εκατεβηκα μες το ποταμο (αμπα τζαι ρεξει κανενα πρασινοτζεφαλο τζαι εν το δω ο μ@λακας)...το αυτοκινητο εγραφε -3...κατω πρεπει να ηταν -7...πραγματικα το πως ετρεμα εν μπορω να το περιγραψω....η ωρα 7 15 εκαμα 2 καλλιτζα μαλλον τα μεγαλύτερα της ζωης μου...η δευτερη εν με ειδε ουτε την ειδα και την επιαε το ματι μου 5 μετρα μπροστα μου και 5 μετρα υψος όπως την πεταλουδα...ηρτε μου βασιλικη βολη και τοσο πολλα εξιπαστηκε που τη σιηπεθκια μου που ουτε εγω δεν ξερω που την εσυρα που εκαμε κυριολεκτικα πισινη τζαι εφυε που τζιαμε που ηρτε...εσηρα της ακομα ένα καλλικωμα πισοκωλι και ειπε μου αντε γεια ρε αχαπαρε...!

Δεν ειδα άλλη ως η ωρα 12 που τα εδιπλωσα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Eπήαμε με το Λεύκιο αλλά δεν μας εβγήκε, στην πρώτη περιοχή που επήαμε είχε τζιαι άλλους κυνηγούς (ο Λεύκιος είχε περίπου ένα μήνα να κυνηγήσει λόγω του ότι είχε μια απώλεια η οικογένειά του) οι οποίοι μας είπαν ότι επαένναν τακτικά στην περιοχή. Αν και υπολογίσαμε ότι θα είναι ενοχλημένα εκάμαμε το λάθος και δεν πήγαμε στο σχέδιο Β και να αλλάξουμε περιοχή. Την ώρα που αποφασίσαμε να πάμε στο σχέδιο Β ήταν αργά, επήαμε σε ένα σημείο αρκέψαν να φέφκουν φάσσες που κάτι πεύκους (50-60 πουλιά), είχε τζιαι έναν επερπάταν τζιαι έπαιζε τζίκλες (τζαι ακόμα εφέφκαν φάσσες), άτε κάτσε καρτέρα τον να ποσπαστεί να πάεις να κάτσεις μήπως και ηρεμήσουν οι φάσσες τζιαι στραφούν ή έρτουν άλλες. Εστραφήκαμε Σκάλα, έβαλα χαρτούτσιες της τζίκλας τζιαι επήα στο τοπούι μου μόνος μου.

Ο Λεύκιος ο καημένος εμαράζωσε με το τι έγινε τζιαι ακόμα παραπάνω επειδή με είχε μαζί του τζιαι δεν εκατάφερα να έχω αναμέτρηση με τες σιδερένιες, τζιαι υπολογίζω καταστρώνει ήδη σχέδια για την Κυριακή (εγώ είπα του να μεν με ξαναπάρει μαζί του, φέρνω σε ούλλους ατυχία). :D
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Πρωτη φορα για φετος στο αγαπημενο μου ποστο....καθε πραμα στο καιρο του....ετσι και φετος ηρτεν η ωρα του....Εργασιακη Τεταρτη....9:00 ημουν γραφειο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Από ότι φαντάζομαι ρε Παντελή στο γραφείο ήσουν ούλλη μέρα χαμογελαστός!

Σπύρο μου η φάσσα έννεν εύκολη υπόθεση, έννεν εσύ που είσαι κακαουσκιά. Αν ήταν έτσι οι μισοί που εμάς εν κακαουσκιές τζιαί οι άλλοι μισοί μισο-κακαουσκιές :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

MARIOSE έγραψε:Από ότι φαντάζομαι ρε Παντελή στο γραφείο ήσουν ούλλη μέρα χαμογελαστός!

Σπύρο μου η φάσσα έννεν εύκολη υπόθεση, έννεν εσύ που είσαι κακαουσκιά. Αν ήταν έτσι οι μισοί που εμάς εν κακαουσκιές τζιαί οι άλλοι μισοί μισο-κακαουσκιές :lol:
Mα γίνεται όμως όταν παν τα παιθκιά να παίζουν 3-4-5 πουλιά τζιαι άμαν πάω μαζί τους δεν βλέπουμε φτερό; :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Panmoy έγραψε:Πρωτη φορα για φετος στο αγαπημενο μου ποστο....καθε πραμα στο καιρο του....ετσι και φετος ηρτεν η ωρα του....Εργασιακη Τεταρτη....9:00 ημουν γραφειο.
Μπραβο λεβέντη μου :)
.........................................
Σπυρο τουτα ουλλα εν πελλαρες οσον αφορα την καρπωση.
αμα εν η μερα καλη φαινετε οτι κ να γινει οποιον κ να χεις μαζί σου.

Στο πιον περνουμε μαζι μας θκιο πραματα θωρουμε.
να εν νουσιμος στον χαρακτηρα κ στο παιξιμο του.
γιατι η ασφαλεια εν πανω που ουλλα.
Να μεν ειναι ''νηστικός'' κ ζηλιάρης γιατι στην προσπαθεια για καρπωση παλι δεν παιζει ασφαλισμένα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”