Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Προσθεστε battery bank και αντικλειδι.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Breda Pegaso έγραψε:Προσθεστε battery bank και αντικλειδι.
Το κλειδι εν ο φοβος μου ο μεγαλος και μενα...τριπλοτσιακκαρω οτι το εβαλα σε καλο τοπο πριν να ξεκινησω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Το κλειδι παντοτε μενει γυρο απο το αυτοκινητο στο εδαφος....ετσι δεν υπαρχει προβλημα για χασιμο...ποιος ο λογος να το κουβαλατε μαζι σας και να εχετε την εγνοια:roll:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Pathfinder έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Προσθεστε battery bank και αντικλειδι.
Το κλειδι εν ο φοβος μου ο μεγαλος και μενα...τριπλοτσιακκαρω οτι το εβαλα σε καλο τοπο πριν να ξεκινησω
Τα κλειδιά να κανονίσετε να κρεμμαζονται(!!!!!!!!) στην εσωτερική μεριά του σακκιδιου! Μπορείτε ας πούμε α δέσετε ένα κορδόνι πάνω στο σακίδιο και να δενετε τς κλειδιά πάνω. Καλύτερα δεσμιδα για να ακούσετε τη πτώση τους στην απίθανη περίπτωση που θα πέσουν ή θα βγουν από το σακίδιο.
Επί πλέον ένα κλειδί πάνω στο όχημα κρυμμένο για ασφάλεια. Στο προηγούμενο αυτοκίνητο επειδή μπορούσα να ανοίξω εύκολα το πίσω παράθυρο είχα κρύψει μέσα το κλειδί.
Πρέπει να υπολογίζουμε και τι μ@@@@@@ θα κόψει ο νους κάθε ταλιμπαν όπως καταντήσαμε! 8-)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

MARIOSE έγραψε:
kanaris έγραψε:Παίδες όλοι πάθαμε διάφορα τόσα χρόνια. ...
Εγώ θα σας πω το εξής : βάλτε και μια αλλαξια ρούχα μέσα έξω και ένα ζευγάρι παλιά άρβυλα! Είναι από τα πιο σημαντικά σε περίπτωση ανάγκης! !! ;)
Πάντα είχα μαζί μου αλλά σε μια αλλαγή αυτοκινήτου δεν τα πήρα. ...Ε τότε ήταν που χρειάστηκαν! Λεπτομέρειες δεν λέγονται δημόσια γιατί μιλάμε για πολυυυυυυ γελιο :lol: :lol: :lol:
Τάσο πέρσι τη μέρα που χιόνισε έφα τα σιόνια ούλλα τζιαί μετά αποφάσισα να πάω και απογευματινό...ώσπου να πάω ήταν να κλάψω που τον πόνο και το κρύο, τα πόδια μου εγίναν 2 κομμάτια παγάκια. Όταν εφτάσαμε τζιαμέ έμεινα μες το αυτοκίνητο με τη σόμπα αναμμένη αλλά τίποτε.. έξω εφύσαν ένας πελλοαέρας που μόνο που εθώρουν τους πεύκους που εγίρναν κάτω εφοούμουν. Στο τέλος έφκαλα τη φανέλλα μου τζιαί έσχισα την στα 2 τζιαί ετύλιξα τα πόθκια μου. Εμπήκτικα τα άρβυλα μισοανοιχτά τζιαί εκατέβηκα ο ηλίθιος...Αποτέλεσμα 3 άτομα 1 τζιήκλα :lol: :lol:
Μάριε με αυτά που γράφεις με πρόβληματιζει για την Κυριακή :o άκου κόψιμο ο νους του α! Έκοψε την φανέλα για κλατσες :o
Φίλε αν με έπιανε το ραντάρ εκείνη τη μέρα ο αστυνομικός ακόμα θα σκεφτόταν αν ήταν αληθινό το θέαμα που θα έβλεπε :lol: :lol: Ας είναι καλά ο μαστρος που δεν με άφηνε να προσπεράσω :P
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Τούτη την ιστορία πρέπει να μου την πεις Τάσο! :D

Παίδες, όσον αφορά τα κλειδιά θέλει πολύ προσοχή! Για αυτούς που τα φυλάνε κοντά ή δίπλα από το αυτοκίνητο να έχουν το νου τους γιατί υπήρχαν περιπτώσεις που επιτήδειοι κρύβονταν κοντά σε σημεία που μπαρκάρουν πολλοί και έβλεπαν που έκρυβαν τα κλειδιά με σκοπό να κλέψουν. Αν θυμάαμαι καλά μια περιοχή όπου γινόταν αυτό ήταν το κάβο γκρέκο.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Το κλειδι παντοτε μενει γυρο απο το αυτοκινητο στο εδαφος....ετσι δεν υπαρχει προβλημα για χασιμο...ποιος ο λογος να το κουβαλατε μαζι σας και να εχετε την εγνοια:roll:
Εν το αφηνω φιλε κοντα στο αυτοκινητο με καμια δυναμη...ξερεις ποιος σε βλεπει?και πως θα τον δεις αν εισαι 1 χιλιομετρο μακρυα?παντα βαλω τα σς τζεπη που δεν θα χρησιμοποιω στην διαρκεια του κυνηγιου μου και ο θεος βοηθος
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γεμάτοι οι δρόμοι φάσσες σήμερα...έκαμνε λλίο σιόνι τζιαί επετούσαν τζιαί χαμηλά. Φτάνω στη δουλειά τζιαί 5 κορίτσια μες το γρασίδι του κήπου...νομίζω η μια είπεν μου "καλώς τον αχάπαρο...". Είχα σκοπό να μεν πάω αύριο, τωρά εσαντανώσαν με...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλημέρα παίδες!!

Ευχαριστώ ρε Αχερκώτικο...Παλιά που έψαξα εκεί μονο μικρούς βρήκα...θα το ψάξω ξανά...

Αμαν εν τες θέλεις ρε Μαριε μ εν παντού.... όταν τις ψάχνεις εν χασιμιές! :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Να φατε ποψε φασόλια με κρεμυδι κ ρεγγα κ αυριο πρωι πρωι συρτε τους σιπεθκια να κατσουν.

Χαρτουτσιες αεριων 36 γρ. 5 νούμερο σκαι εξαερωμενον.
επιτρεπομενη περιοχη μονο εξω στο γρασιδι.
μεσα απαγορευετε αλλιώς θα σας συναξουν :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”