Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Breda Pegaso
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
καλο κυνηγι! Ο καιρος τι λεει για αυριο?......?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Pathfinder
Καλο κυνηγι οσοι θα πατε παιδες..εγω την χανω λογω δουλειας...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
- MARIOSE
Άτε να κάμω την αρκή
Μετά τον πρωινό περίπατο στα χιόνια και το απόλυτο μηδέν αφού ως τζιαί η κάμερα εν εδούλεφκεν, εφορμίσαμε στα αγαπημένα μου κορίτσια. Παρά το ότι εκάμαν την εμφάνιση τους 2-3 φορές, εν μας "εκαηλήσαν" όπως λαλούν και οι παλιοί (ξέρετε τούτα τα θυληκά τι ιδιότροπα είναι...). Ο γερόλυκος beretta όμως έκαμε το θαύμα του! Ενώ συνήθως τζιαμέ που παίζουν οι άλλοι εγώ ούτε αξαμώνω αφού εν υπάρχει περίπτωση να πιάσω το πουλλί, εχτές έκαμα μια δύσκολη βολή απελπισίας σε μια σιδερένια η οποία τελικά εν ήταν σιδερένια τζιαί έππεσε
Πάντως έτσι εξορμήσεις με τα χιόνια είναι που τες αγαπημένες μου!

Μετά τον πρωινό περίπατο στα χιόνια και το απόλυτο μηδέν αφού ως τζιαί η κάμερα εν εδούλεφκεν, εφορμίσαμε στα αγαπημένα μου κορίτσια. Παρά το ότι εκάμαν την εμφάνιση τους 2-3 φορές, εν μας "εκαηλήσαν" όπως λαλούν και οι παλιοί (ξέρετε τούτα τα θυληκά τι ιδιότροπα είναι...). Ο γερόλυκος beretta όμως έκαμε το θαύμα του! Ενώ συνήθως τζιαμέ που παίζουν οι άλλοι εγώ ούτε αξαμώνω αφού εν υπάρχει περίπτωση να πιάσω το πουλλί, εχτές έκαμα μια δύσκολη βολή απελπισίας σε μια σιδερένια η οποία τελικά εν ήταν σιδερένια τζιαί έππεσε

Πάντως έτσι εξορμήσεις με τα χιόνια είναι που τες αγαπημένες μου!
- Nikos
Μπράβο ρε Μάριε μ...
Κι εγω στην μισή ώρα που κατάφερα να σταθώ το πρωί πήρα μια... το απόγευμα ενα τρομερό καλλίκωμα και ενα ξιφτέρισμα... υγεία!
Κι εγω στην μισή ώρα που κατάφερα να σταθώ το πρωί πήρα μια... το απόγευμα ενα τρομερό καλλίκωμα και ενα ξιφτέρισμα... υγεία!
- canastas
- Full Member
Πολύ ωραία μέρα έχτες πράγματι, είχαμε τις ευκαιρείες μας για 4-5 πουλλια αλλά πρέπει να καλλικόνουμε και καμία για να υπάρχουν την επόμενη εξόρμηση
. Απότελεσμα δύο κυρίες και δύο τσίκλες

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
THE BEST THERE IS
- MARIOSE
Φίλε canastas την μιαν επέτυχες την την ώρα που εφκήκε που το μπάνιο?
Νίκο μου εν πειράζει φίλε, θα τις κανονίσουμε άλλη φορά μαζί

- Nikos
Εν αγχώνομαι καθόλου φίλε... Εν αέρας τα πουλια.... Πολλές οι συγκυρίες!! Όταν θα έρθεις ενημερώνεις με...MARIOSE έγραψε:Φίλε canastas την μιαν επέτυχες την την ώρα που εφκήκε που το μπάνιο?![]()
![]()

- MARIOSE
Φυσικά φίλε μου, αλλά στο τηλέφωνο θέλω πρώτα να μιλήσω με το Γιωρκούι τζιαί ύστερα να πούμε για φάσσεςNikos έγραψε:Εν αγχώνομαι καθόλου φίλε... Εν αέρας τα πουλια.... Πολλές οι συγκυρίες!! Όταν θα έρθεις ενημερώνεις με...MARIOSE έγραψε:Φίλε canastas την μιαν επέτυχες την την ώρα που εφκήκε που το μπάνιο?![]()
![]()
Νίκο μου εν πειράζει φίλε, θα τις κανονίσουμε άλλη φορά μαζί![]()

- Nikos
MARIOSE έγραψε:Φυσικά φίλε μου, αλλά στο τηλέφωνο θέλω πρώτα να μιλήσω με το Γιωρκούι τζιαί ύστερα να πούμε για φάσσεςNikos έγραψε:Εν αγχώνομαι καθόλου φίλε... Εν αέρας τα πουλια.... Πολλές οι συγκυρίες!! Όταν θα έρθεις ενημερώνεις με...MARIOSE έγραψε:Φίλε canastas την μιαν επέτυχες την την ώρα που εφκήκε που το μπάνιο?![]()
![]()
Νίκο μου εν πειράζει φίλε, θα τις κανονίσουμε άλλη φορά μαζί![]()