ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
savvis25
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από savvis25 »

Πρωινό μέχρι τις 10.30. Τρία άτομα χαλαρό περπατημα λόγω καιρου. Ψόφοκρύο με 4-6 μποφόρ βοριά. 9 ο serial-shooter γειτονας μου με δύο χαμένες. 2 ο άλλος της παρέας κ μια χαμενη. 0 στις 2 που εκατέβασα :cry: και 2-3καλλιτσια και 2 ξιφτερισμενες. Τα πουλιά ήταν κρυμμένα σε πυκνούς και δύσβατους τοπους
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Η ωρα 6 σταματησαν τα νερα...κατεβήκαμε το γκρεμο και κατσαμε καρτερι...6 30 εξαναπιαν τα νερα και δεν μπορούσαμε να φκουμε πανω γιατι είναι ένα μεροκάματο...8 30 σταματησαν τα νερα και αρχισε το χιονι...9 30 σταματα το ψευτοχιονι και αρκεφκει αερας 5-6 μποφορ...μεχρι τις 11 30 αντεξαμε...

το πρωι που κατεβεναμε οπου επατας εφευκε τζαι τσικλα...ο καιρος δεν μας αφηκε...1 σημαδεψα με dispersante και επεσε συκο αλλα φυσικα εχασα την...

Καταρα...αλλα δεν πειραζει...ειδαμε και κατι λιμπίσματα των φασων σε κατι τοπους απατητους... ;)
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

με βαση την κακοκαιρια που περασα , το γεγονος οτι ξεχασα τα 2 ζεβγαρια γαντια στο αμαξι και οτι οι χαρτουτσιες δεν εκοφκαν , μπορω να πω πως ειμαι happy :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλησπέρα συνάδελφοι !!

Τελικά κατάφερα και ξέκλεψα ένα δίωρο το πρωί για την αρρώστια μας :P :D

Πάρα πολλή κρυάδα σήμερα και πολλής αέρας.

Ένα δίωρο από της 8 ως τες 10:30 λόγω μεσημεριανής υποχρέωσης. Περπατητό ένα βουρί !! :lol: :lol:

Τσικ τσικ ήταν να με φαν το πρωί.

7 τσικλούες και 1 μαυρόπουλος στην τσάντα !! :D :D 1 μαυρόπουλος χαμένος διστυχώς !!! :x

Αναγκαίο αμα έσχεις ούλη τη μέρα να τες γυρεύκεις τζαι ναν χασημιές και σήμερα που έπρεπε να την κάμω νωρίς έδοκα πάνω τους... :? :?

Χαλάλι. Ας ελπίσουμε να τις βρούμε την Τετάρτη !!! ;)

ΥΓ: Victory Super Sporting 32gr 9No και Victory Skeet 32gr 9No μαχαίρι σήμερα !! ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

ΠΡΩΙΝΟ
Πρωινό μέχρι τις 10.30. Τρία άτομα χαλαρό περπατημα λόγω καιρου. Ψόφοκρύο με 4-6 μποφόρ βοριά. 9 ο serial-shooter γειτονας μου με δύο χαμένες. 2 ο άλλος της παρέας κ μια χαμενη. 0 στις 2 που εκατέβασα :cry: και 2-3καλλιτσια και 2 ξιφτερισμενες. Τα πουλιά ήταν κρυμμένα σε πυκνούς και δύσβατους τοπους
Απογευματινό

Περπατητό 4 άτομα για 2 ώρες.
ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ σε πυκνά σημεία... τα οποία ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΝ με πολύ χαμηλές πτήσεις(δεν ρισκάραμε σε πολλές περιπτώσεις για να μην τραυματίστουμε) ή ΕΦΕΥΓΑΝ 80-100 μέτρα μπροστά και (ακούγαμε μόνο το τσικ σε πολλές περιπτώσεις) έπιαναν απότομα ύψος και άλλαζαν αρκάτζι!!
Αποτέλεσμα 7 ο γείτονας (2 χαμένες), 3 ο άλλος της παρέας(1 χαμένη), 2 εγώ (2 χαμένες-κουτσόφτερες και εβούρουν τες..."SS" ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ :D γιατί εγώ φταίω που τις εκατέβασα από 40-50 μέτρα και έμειναν με το στόμα ανοικτό τα παιδιά που είδαν τις βολές), και άλλες 4 ο τέταρτος της παρέας(1 χαμένη).
ΚΑΛΑ ΕΠΕΡΑΣΑΜΕ. ΕΚΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ... εφάγαμε και κάμποσο ψοφόκρυο...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Έτσι μια σύντομη περιγραφή από τον SS για την σημερινή εξόρμηση με τον SG και την παρέα του :D

Πήγαμε αρχικά κατά Πάφο μερκές εξοπλισμένοι μέχρι τα δόντια για φάσσες νομιζόμενοι ότι θα εκάμναμε πόλεμο. Εκατάφερε ο ένας της παρέας να πιάσει μια το πρωί που την εξύπνησε τζιαι τζίνο ήταν το μοναδικό action με τες φάσσες εκτός που μιαν ακόμα περίπτωση που μου εκόντεψε που τα 50-60μ και της έσυρα δύο σχιερετίσματα τζιαι είπε μου τζιαι τζίνη hello τζιαι έφυε. Εκατάφερε και ο SG να πιάσει μια Turdus Pilaris και εγώ μια τζίκλα και 3 χαμένες τις οποίες τις δύο δεν τις είδα καλά που εππέσαν με τα νερά που έκαμνε και τον πελλοαέρα και την τρίτη την έχασα όταν έκαμα double και βρήκα τη μια καθώς εππέσαν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Εφάαμε καμπόσα νερά, πελλοαέρα και παρολίγο να μείνουμε με το αυτοκίνητο καθώς τα νερά εφάαν τους μισούς δρόμους και εκάμαν τους επικίνδυνους. Αυτά στη Πάφο..

Είπαμε με το Σέργιο να αφήσουμε τα άλλα παιδιά και να στραφούμε το απόγευμα και να περπατήσουμε λίο την τοποθεσία που πάω και να μείνουμε και λλίο για τζίθκιαστρο. Στο περπατητό εκατάφερε ο Σέργιος να πιάσει 6 και να χάσει 2, ενώ εγώ έπιασα 3 και να χάσω μια. Σύνολο 4 εγώ και 4 χαμένες και 6 ο Σέργιος (5+1) και 2 χαμένες. Πολλά πουλιά εφύαν άπαικτα καθώς ήταν κουλιασμένα αλλά δεν εφκαίνναν πάνω σε κάποιον από τους θκιό μας. Στο τζίθκιαστρο ήρταν κάποια πουλιά αλλά δεν εκαταφέραμε να κάμουμε κάτι. Αλλά εξεκινήσαμε ήδη να καταστρώνουμε σχέδια για την επόμενη Κυριακή.

Αυτά από εμάς, τα δικά μου πουλιά, τα 3 με Lambro Mezzo 30gr #9 και το άλλο με Concorde 31gr #9. O Σέργιος πάντως την Turdus Pilaris την έπιασε με Clever Standard Game 34gr #5, τα υπόλοιπα με διάφορες άλλες.

Αυτά από εμάς για σήμερα.

http://s14.postimg.org/y5dlwitrl/126310 ... 0480_o.jpg
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Καλησπέρα παιδιά....όπως τα είπε ο Σπύρος είναι μια όμορφη εξόρμηση με τα καλά της και τα κακά της.....αν δεν αρρωστησουμε σήμερα εν πολλή δουλειά.....επειδή δεν έβλεπα με ποιά φυσίγγια έπιανα τα πουλιά είχα πάνω μου μόνο βίκτορι τσάλεντζερ 28γρ και βίκτορι σκητ 32γρ.....όπως βλέπετε άλλαξα και τα ξύλα στο όπλο μου ένα επιπλέον κίνητρο για την σημερινή εξόρμηση......όσο για την τριγονότζηκλα δεν βλέπεις συχνά και δεν θα εκάθουμουν να αλλάξω φυσίγγια άρα ατυχία πάνω της.....αυτά απο μένα

Υ.Γ Προς ΣΚ εν άφηκες με αγρέλι με μανιτάρι.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

elcos έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΣΙΚΛΑ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟΥΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΠΟΤΕ ΚΑΡΑΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟ.
ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ :D :D
Όπως το είπες ακριβώς φίλε elcos. :)

Γείτο μου έχεις π.μ. :D
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καλημερα

εμεις επελεξαμεν το ιδιο σημειο που πηγαμε την περασμενη κυριακη και κυνουνταν καλα!
τελικα μεχρι της 7.30 ελαχιστα πουλια, επιαμεν που τες 5,30 επιασαμεν ποστο καλο και τελικα η ωρα 6,20 ηρταν 3-4 ατομα και εκατσαν ακριβως διπλα μου και μπροστα μου αν ηταν τροπος ηταν να κατσουν παστην καρεκλου μου!

αλλαγη τοπου η ωρα 8 πηγαμε ψηλα ορεινη λαρνακα για περπατημα με πυκνη χιονοπτοση επεξα 4 τσικλουες και η ωρα 11 συγκετροση στο αυτοκινητο για αναμα φουκους και τα περετερο επερασαμε πολλα ωραια! την αλλη κυριακη θεου θελοντος!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Καλημέρα σε όλους,

Εξόρμηση χτές με όλη την παρέα στον ίδιο τόπο με την Τετάρτη. . Δυστυχώς ο καιρός δεν μας έκανε την χάρη. Πελλοαέρας, νερά κτλ. Το καλό είναι οτι τα πουλιά είναι εκεί και κάμνουν καλό πέρασμα για αρκετές ώρες. Λίο ο αέρας, λίο τα φυσίγγια και λίο οι αστοχίες εκανόνισα και έπιασα 8 πουλιά και από 6-8 οι υπόλοιποι της παρέας. .
Ήδη μπήκε η άδεια για την Τετάρτη :D :D
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”