ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Για πρωινές τουφεκιές, άποψη μου να πιάσεις Direct 32γρ νο 9.5. Είναι φυσίγγι υπερδιασποράς και καταπληκτικό για τα πρωινά σχιστά πουλιά, βοηθά στη λάθος σκόπευση με τον πιο ανοικτό κύκλο κατανομής. Σε βολή 15μ που κάναμε άνοιξε 1μ η τουφεκιά με 635 σκάγια στο κύκλο του 1μ.[/quote]

Ε μιλα ρε Σπυριδων λιγο πιο γλιορα...το πουλι επετασε τωρα...επιασα Tordo 32 9 mezzo 30 9 (tordo 30 δεν ειχε) και για διασπορα επιασα την dispersante 32gr No 10 γιατι εκει που θα παω είναι αρκατζι με πολύ ζουρα και τα πουλια του πρωινου είναι όπως τα f16 και βγαινουν σε αποσταση πολύ κοντινη...παντα βεβαια αν εχει πουλια :D
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Ε μιλα ρε Σπυριδων λιγο πιο γλιορα...το πουλι επετασε τωρα...επιασα Tordo 32 9 mezzo 30 9 (tordo 30 δεν ειχε) και για διασπορα επιασα την dispersante 32gr No 10 γιατι εκει που θα παω είναι αρκατζι με πολύ ζουρα και τα πουλια του πρωινου είναι όπως τα f16 και βγαινουν σε αποσταση πολύ κοντινη...παντα βεβαια αν εχει πουλια :D
Εσιάσιαρες τζαι εσού! Ακόμα Πέμπτη ένι :D Τζαι η Dispersante πολλά καλή απλώς για τα πρωινά κοντινά πουλιά η Direct πιστεύω είναι καλύτερη λόγω της πιο δύσκολης τουφεκιάς. Επίσης, άποψη μου βάλε 4-2/4-3.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:
Εσιάσιαρες τζαι εσού! Ακόμα Πέμπτη ένι :D Τζαι η Dispersante πολλά καλή απλώς για τα πρωινά κοντινά πουλιά η Direct πιστεύω είναι καλύτερη λόγω της πιο δύσκολης τουφεκιάς. Επίσης, άποψη μου βάλε 4-2/4-3.
εγω??εκατσε πας τα αυτια μου ο μιτσης...παμε παπακι να πιαμε χαρτουτσιες να φερεις μου τσικλες...ειπα του ε να παω στις τσικλες και που τη χαρα του ηθελε να αναψω καρβουνα!!! :lol: :lol:

4-2 θα βαλω μαλλον...αν και το 4-3 σηκωνει το ο τοπος τζιαμε
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

BAIKAL TEAM έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:
εγω??εκατσε πας τα αυτια μου ο μιτσης...παμε παπακι να πιαμε χαρτουτσιες να φερεις μου τσικλες...ειπα του ε να παω στις τσικλες και που τη χαρα του ηθελε να αναψω καρβουνα!!! :lol: :lol:

4-2 θα βαλω μαλλον...αν και το 4-3 σηκωνει το ο τοπος τζιαμε
Να σου δώκω το κινητό μου όποτε τύχει έτσι περίπτωση να με πιάνεις να σου λαλώ. :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Να σου δώκω το κινητό μου όποτε τύχει έτσι περίπτωση να με πιάνεις να σου λαλώ. :D[/quote]

Οκ...αφου εισαι η εγκυκλοπαιδεια των εργοστασιακών φυσιγγιων!!! :D
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

BAIKAL TEAM έγραψε:

Οκ...αφου εισαι η εγκυκλοπαιδεια των εργοστασιακών φυσιγγιων!!! :D
Έχεις ππου μου.
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Ασε τον SS να ρίχνει τις direct... Καλά έκαμες και επιασες τις dispersante! μικρή η διάφορα τους στην απόδοση.... Σημαντική στην τιμή. Έχω δοκιμασμένη την dispersante 32gr σε no.11 (υπολόγισε ότι έχει κοντά στα 1100 σκάγια). Ελάχιστες αστοχίες είχα με τσοκ 4 (πάντα) σε δύο διαφορετικά όπλα. Σε πρόσφατη εξόρμηση με τον SS κτυπησα 2 τζίκλες f16 το πρωί σε απόσταση 25 περίπου μέτρων και οι 2 σεκκες με 5-6 σκάγια πάνω τους.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

savvis25 έγραψε:Ασε τον SS να ρίχνει τις direct... Καλά έκαμες και επιασες τις dispersante! μικρή η διάφορα τους στην απόδοση.... Σημαντική στην τιμή. Έχω δοκιμασμένη την dispersante 32gr σε no.11 (υπολόγισε ότι έχει κοντά στα 1100 σκάγια). Ελάχιστες αστοχίες είχα με τσοκ 4 (πάντα) σε δύο διαφορετικά όπλα. Σε πρόσφατη εξόρμηση με τον SS κτυπησα 2 τζίκλες f16 το πρωί σε απόσταση 25 περίπου μέτρων και οι 2 σεκκες με 5-6 σκάγια πάνω τους.
Θα δειξει η νεκροψεια την Κυριακη Σαββα!! :D

παντως αφου ειπες για τιμες να πω ότι την dispersante επιασα την 7 ευρω...την tordo 32gr 7 ευρω και την Mezzo 30γρ €7.
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

BAIKAL TEAM έγραψε:Για πρωινές τουφεκιές, άποψη μου να πιάσεις Direct 32γρ νο 9.5. Είναι φυσίγγι υπερδιασποράς και καταπληκτικό για τα πρωινά σχιστά πουλιά, βοηθά στη λάθος σκόπευση με τον πιο ανοικτό κύκλο κατανομής. Σε βολή 15μ που κάναμε άνοιξε 1μ η τουφεκιά με 635 σκάγια στο κύκλο του 1μ.
Ε μιλα ρε Σπυριδων λιγο πιο γλιορα...το πουλι επετασε τωρα...επιασα Tordo 32 9 mezzo 30 9 (tordo 30 δεν ειχε) και για διασπορα επιασα την dispersante 32gr No 10 γιατι εκει που θα παω είναι αρκατζι με πολύ ζουρα και τα πουλια του πρωινου είναι όπως τα f16 και βγαινουν σε αποσταση πολύ κοντινη...παντα βεβαια αν εχει πουλια :D[/quote]
Ρε πουλημενε αλλαξοπιστισες και εσυ?αλλαξες ομαδα μανι μανι?αστειεφκομαι φιλε...μακαρι να πιασεις τα πουλια σου να χαρει το μωρο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Pathfinder έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Για πρωινές τουφεκιές, άποψη μου να πιάσεις Direct 32γρ νο 9.5. Είναι φυσίγγι υπερδιασποράς και καταπληκτικό για τα πρωινά σχιστά πουλιά, βοηθά στη λάθος σκόπευση με τον πιο ανοικτό κύκλο κατανομής. Σε βολή 15μ που κάναμε άνοιξε 1μ η τουφεκιά με 635 σκάγια στο κύκλο του 1μ.
Ρε πουλημενε αλλαξοπιστισες και εσυ?αλλαξες ομαδα μανι μανι?αστειεφκομαι φιλε...μακαρι να πιασεις τα πουλια σου να χαρει το μωρο[/quote]

χαχαχα!!παντα Φεβραρη κυνηγω τσικλουες Αλεξη μου...ετσι να ησυχαζουν και λιγο οι τοποι μας..απλα φετος ειπα να το καμω λιο πιο γληορα αφου θα καμω και απουσια ένα ΣαβΚυριακο μες το Φεβραρη λογο εκπαιδευσης...οποταν ε κριμα το μωρο να μεν φαει καμμια τσικλουα που την εχει και καημο.. :D

Φυσικα Τεταρτη το πιο πιθανον παλε φασα θα παω!!!
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”