SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Εισαι και της Γυμναστικης και πινεις κοκα-κολα λαιτ ε...αχχχχχ......καλυτερα να πινεις κανονικη....η ασπαρταμη αλωνιζει Λεωνιδα μου
Θα ηθελα να ηξερα ποιος μου ευχηθηκε να παιρνω 2 πουλια καθε εξορμηση
Εχει 4 εξορμησεις 2,2,2,2 και παει!
Η φωτο παραπλανει!
Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται....σημερα οτι εκαμνα ηταν λαθος...αστα να πανε,η τυχη δεν ηταν με το μερος μου καθολου μα καθολου + 3 που αφισαν τα φτερα τους + 1 καλλικωμα + 5-6 απαιχτες + + + + + κ.λ.π,κ.λ.π
Το καλο εκαμα και τις δοκιμες!
Ραντεβου με τις κυριες την Κυριακη και παλι [emoji14]
Φιλε σαν να διαβαζω αυτα που ηθελα να γραψω εγω...οτι καμεις εν λαθος...κατεβασα 4 και βρηκα τις 3...3 ολοχρυσα καλλιτζια στα 30-35 μετρα ..5-6 ευκαιριες που με επιασαν στον υπνο...οι 2 φορες ηρτε να κατσει το αλαι 25-30 πουλια πανω μου και δεν ειχα το οπλο μαζι μου...η μια την ωρα που γυρευα την χαμενη και την αλλη φορα που εμιλουσα με το γιο μου στο τηλεφωνο συν 3-4 που με καπελιασαν στα 20-25 μετρα αλλα δεν ειχα χρονο να επωμισω λογο ποστου...ας ειναι τουλαχιστον εκαπνισα τον σημερα..την αλλη τεταρτη παλε.
Υπεροχη φωτο ομως φιλε μου γιαυτο ξεχαστα καλλιτζια.
εγω θωρω μιαν ομορφη επιτυχημενη εξόρμηση.
Το αιτημα σου θα ικανοποιηθει
Ευχαριστω λεβεντη μου...φετος δεν εβαλα αλλη φωτογραφια για να καταλαβεις ποσο καλα παω...0-1-0-0-1-1-0 και παει λεγοντας...ηταν βιαστικη γιατι εξεχασα οτι ειμουν νυχτερι ποψε :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Και εγω την ωρα που εσκεφτουμουν το πατατρακ σημερα...πιανει με τηλ η μανα μου και λεει μου ο Γιωργο επεθανε...... 38-40 χρονων γειτονας μας....1 μηνα του πηρε ....μετα εμαθα για το μωρο 4 χρονων παλε....τι να πεις....οι φασσες πανε και ερχονται φιλοι μου...το ειπα αρκετες φορες....εαν καμουμε την αγαπημενη μας δραστηριοτητα αγχος ζητω που καηκαμε!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Και εγω την ωρα που εσκεφτουμουν το πατατρακ σημερα...πιανει με τηλ η μανα μου και λεει μου ο Γιωργο επεθανε...... 38-40 χρονων γειτονας μας....1 μηνα του πηρε ....μετα εμαθα για το μωρο 4 χρονων παλε....τι να πεις....οι φασσες πανε και ερχονται φιλοι μου...το ειπα αρκετες φορες....εαν καμουμε την αγαπημενη μας δραστηριοτητα αγχος ζητω που καηκαμε!!!
Θεος μακαρισει τον φιλε...γαμησε τα...αυτο που λεμε σαν την υγεια δεν εχει να το λεμε και να το πιστευουμε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Μπράβο ρε κοπέλια...Καλά το κατάλαβα ότι θα ήταν μια μερα με κινηση... Έτσι !!ωραία!! Έστω το ευχαριστηθήκατε και είδατε και το χρώμα τους...
Οι λάθος στιγμές εν πάντα μεσα στο παιχίνδι ετσι μεν αγχώνεστε!
Ο Θεός να μακαρίσει τον ανθρωπο Σόλωνα αλλά και το μωράκι που ήταν μόλις 4 ημερών και όχι χρονών, απ ότι διάβασα στην εφημερίδα... είπανε οτι ισως έχασε την ζωή του απο το συνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανατου ...
Υγεία!!! Δυστυχώς όταν την έχουμε συνήθως δεν την εκτιμούμε όσο θα έπρεπε....
Nikos έγραψε:Μπράβο ρε κοπέλια...Καλά το κατάλαβα ότι θα ήταν μια μερα με κινηση... Έτσι !!ωραία!! Έστω το ευχαριστηθήκατε και είδατε και το χρώμα τους...
Οι λάθος στιγμές εν πάντα μεσα στο παιχίνδι ετσι μεν αγχώνεστε!
Ο Θεός να μακαρίσει τον ανθρωπο Σόλωνα αλλά και το μωράκι που ήταν μόλις 4 ημερών και όχι χρονών, απ ότι διάβασα στην εφημερίδα... είπανε οτι ισως έχασε την ζωή του απο το συνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανατου ...
Υγεία!!! Δυστυχώς όταν την έχουμε συνήθως δεν την εκτιμούμε όσο θα έπρεπε....
Ναι Νικο 4 ημερων και οχι 4 χρονων....τι να πεις...δεν εφτασε να ανοιξει τα ματακια του
Την υγεια οταν την εχουμε την θεωρουμε δεδομενη δυστυχως!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!