Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Εισαι και της Γυμναστικης και πινεις κοκα-κολα λαιτ ε...αχχχχχ......καλυτερα να πινεις κανονικη....η ασπαρταμη αλωνιζει Λεωνιδα μου :roll:

Θα ηθελα να ηξερα ποιος μου ευχηθηκε να παιρνω 2 πουλια καθε εξορμηση :D

Εχει 4 εξορμησεις 2,2,2,2 και παει!

Η φωτο παραπλανει!

Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται....σημερα οτι εκαμνα ηταν λαθος...αστα να πανε,η τυχη δεν ηταν με το μερος μου καθολου μα καθολου + 3 που αφισαν τα φτερα τους + 1 καλλικωμα + 5-6 απαιχτες + + + + + κ.λ.π,κ.λ.π :roll:

Το καλο εκαμα και τις δοκιμες!

Ραντεβου με τις κυριες την Κυριακη και παλι :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Εισαι και της Γυμναστικης και πινεις κοκα-κολα λαιτ ε...αχχχχχ......καλυτερα να πινεις κανονικη....η ασπαρταμη αλωνιζει Λεωνιδα μου :roll:

Η φωτο παραπλανει!

Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται....σημερα οτι εκαμνα ηταν λαθος...αστα να πανε,η τυχη δεν ηταν με το μερος μου καθολου μα καθολου + 3 που αφισαν τα φτερα τους + 1 καλλικωμα + 5-6 απαιχτες + + + + + κ.λ.π,κ.λ.π :roll:

Ραντεβου με τις κυριες την Κυριακη και παλι :P
Μπραβο Σολωνα μου...τουλαχιστο εσυ βλέπεις και το χρωμα της...

Την λαιτ δεν είναι για τις θερμιδες που την πινω απλα δεν μου αρεσει η κανονικη...αλλα αν ειχα να επιλεξω μεταξυ ζαχαρης και ασπαρταμης...προς γκρεμος και πισω ρεμα... ;)

Μια και το εφερε και η κουβεντα...αν είναι να προτιμάτε κατι σε γλυκαντικο...προτιμάτε στεβια (φυτικης προελευσης) από φαρμακειο...ουτε γλυκαντικα τυπου καντερελ η ασπαρταμης κλπ
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Laurona έγραψε:Εσενα δεν θα σε ρωτουσα ρε κουρουπεττε.
υα σου την εστελνα έτσι.
Αν σιασιαρεις τζιε στην φασσα έτσι παρετα κ παενε στες τζικλες. :)

Η συνταγη ειναι οικογενειακη της γιαγιας μου.
Ειναι οτι πιο ωραιο εχω δοκιμασει σε φαγητο με κυνηγι πτερωτου θηράματος.

Θα δωθει με μυνημα στους φιλους από το φορουμ

Κανει υπέροχα για φασσες τρυγόνια κ πέρδικια καθως κ για οικοσιτα περιστέρια.
Θελω την δικε μου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Εισαι και της Γυμναστικης και πινεις κοκα-κολα λαιτ ε...αχχχχχ......καλυτερα να πινεις κανονικη....η ασπαρταμη αλωνιζει Λεωνιδα μου :roll:

Η φωτο παραπλανει!

Ραντεβου με τις κυριες την Κυριακη και παλι [emoji14]
Φιλε σαν να διαβαζω αυτα που ηθελα να γραψω εγω...οτι καμεις εν λαθος...κατεβασα 4 και βρηκα τις 3...3 ολοχρυσα καλλιτζια στα 30-35 μετρα ..5-6 ευκαιριες που με επιασαν στον υπνο...οι 2 φορες ηρτε να κατσει το αλαι 25-30 πουλια πανω μου και δεν ειχα το οπλο μαζι μου...η μια την ωρα που γυρευα την χαμενη και την αλλη φορα που εμιλουσα με το γιο μου στο τηλεφωνο συν 3-4 που με καπελιασαν στα 20-25 μετρα αλλα δεν ειχα χρονο να επωμισω λογο ποστου...ας ειναι τουλαχιστον εκαπνισα τον σημερα..την αλλη τεταρτη παλε.Εικόνα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Pathfinder έγραψε:

Η φωτο παραπλανει!

Φιλε σαν να διαβαζω αυτα που ηθελα να γραψω εγω...οτι καμεις εν λαθος...κατεβασα 4 και βρηκα τις 3...3 ολοχρυσα καλλιτζια στα 30-35 μετρα ..5-6 ευκαιριες που με επιασαν στον υπνο...οι 2 φορες ηρτε να κατσει το αλαι 25-30 πουλια πανω μου και δεν ειχα το οπλο μαζι μου...η μια την ωρα που γυρευα την χαμενη και την αλλη φορα που εμιλουσα με το γιο μου στο τηλεφωνο συν 3-4 που με καπελιασαν στα 20-25 μετρα αλλα δεν ειχα χρονο να επωμισω λογο ποστου...ας ειναι τουλαχιστον εκαπνισα τον σημερα..την αλλη τεταρτη παλε.Εικόνα
Μπραβο ρε Αλεξη...ατε τωρα που επηρες φορα ποιος σε σταματα!!!
Εγω σημερα εριξα 2 φυσίγγια σε ένα σαρσελι το πρωι....και γω τα εχω με τη τυχη μου...μεσα στο σκοταδι σχεδόν και εχοντας λιγο οπτικο πεδιο προς τα αριστερα μου...ενώ καθομουν στην καρεκλα με τον καφε μου...ηρθε με 1000 ακριβως από πανω μου...στα 10 μετρα υψος...δεν προλαβα και επρεπε να σηκωθω γυρισω να το παιξω πισοκωλι...βαρτου ριγανι...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Αλεξ με τα γραφωμενα σου εσυμπληρωσες με...ενα απο τα ιδια φιλε...χωρις οπλο 2 φορες...εψαχνα την 1 και εμπαιναν πανω στο ποστο πουλια..καμια δεκπεταρια...αστα να πανε σημερα :D

Ωραια φωτο!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Λεωνιδα ετσι κακαουσκια σημερα ειχε πολυ καιρο να δω (σιγουρα εν πολλα καλυτερα που το να εισαι ακαπνος ΑΛΛΑ γμτ μια φορα και ο αρης)...εκαμα πολλα λαθη σημερα...τα καλλιτζια εν να τα θυμουμαι πολυ καιρο...τις απαιχτες ακομα παραπανω...καλα να παθω ομως γιατι επρεπε να εχω το νου μου...ισως να ηταν λιγο παραπανω ιδιοτροπο το ποστο που διαλεξα
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Pathfinder έγραψε:Λεωνιδα ετσι κακαουσκια σημερα ειχε πολυ καιρο να δω (σιγουρα εν πολλα καλυτερα που το να εισαι ακαπνος ΑΛΛΑ γμτ μια φορα και ο αρης)...εκαμα πολλα λαθη σημερα...τα καλλιτζια εν να τα θυμουμαι πολυ καιρο...τις απαιχτες ακομα παραπανω...καλα να παθω ομως γιατι επρεπε να εχω το νου μου...ισως να ηταν λιγο παραπανω ιδιοτροπο το ποστο που διαλεξα
Με το μελετας ετσι Αλεξη μου γιατι ε να πελλανεις!!

Ετσι ε τουτες...τζαι γω την άλλη φορα που επαιξα 4 τζαι εγραφες μου εισαι βασιλιας...εγω εφακουν πανω μου γιατι επρεπε να πιαω 14...λιο τα καλλιτζια λιο τα ξιφτερισματα και λιο που εφευκαν απαιχτες...ηταν για το φρενοκομειο η κατασταση...μετα λαλω δαμε τις παραπανω φορες παμε και δεν τον καπνιζουμε...οποταν μια χαρα επιαμε!!!
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Pathfinder έγραψε:

Η φωτο παραπλανει!

Υπεροχη φωτο ομως φιλε μου γιαυτο ξεχαστα καλλιτζια.
εγω θωρω μιαν ομορφη επιτυχημενη εξόρμηση.
Το αιτημα σου θα ικανοποιηθει ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Laurona την 20 Ιαν 2016, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

BAIKAL TEAM έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Λεωνιδα ετσι κακαουσκια σημερα ειχε πολυ καιρο να δω (σιγουρα εν πολλα καλυτερα που το να εισαι ακαπνος ΑΛΛΑ γμτ μια φορα και ο αρης)...εκαμα πολλα λαθη σημερα...τα καλλιτζια εν να τα θυμουμαι πολυ καιρο...τις απαιχτες ακομα παραπανω...καλα να παθω ομως γιατι επρεπε να εχω το νου μου...ισως να ηταν λιγο παραπανω ιδιοτροπο το ποστο που διαλεξα
Με το μελετας ετσι Αλεξη μου γιατι ε να πελλανεις!!

Ετσι ε τουτες...τζαι γω την άλλη φορα που επαιξα 4 τζαι εγραφες μου εισαι βασιλιας...εγω εφακουν πανω μου γιατι επρεπε να πιαω 14...λιο τα καλλιτζια λιο τα ξιφτερισματα και λιο που εφευκαν απαιχτες...ηταν για το φρενοκομειο η κατασταση...μετα λαλω δαμε τις παραπανω φορες παμε και δεν τον καπνιζουμε...οποταν μια χαρα επιαμε!!!
Η τελευταια σου κουβεντα ειναι ολα τα λεφτα...αυτο σκεφτομαι που την ωρα που εφυγα και με ηρεμει λιο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”