Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Laurona »

Ιδιοτροπε. :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Laurona έγραψε:Ιδιοτροπε. :lol:
E μαστρε...εμενα περνα μου να τις παιζω...ο ι να τις μαειρευκω!!! :lol: :lol: :lol:

Ποσα μου πουλας τον λαουρονα ειπαμε....??ε κριμα να λιωνει στα σιερκα σου!!! :mrgreen:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Δεν παεις καλα....νομιζω θα προσθεσω αλας κ πιπερι στην συνταγη. ;)

ο λαουρονα δεν πωλειτε. :!:

Και καμνεις τεραστιο λαθος.
να τες παιζω περνά μου.
να τες καρτερω δεν μου περνα.
το αναποδο που σενα. :lol:

Λεωνιδα μια συμβουλη φιλικη. :)
Μαθε να μαγειρευεις εσυ το κυνηγι σου.
Θα εκτιμησεις πολυ περισοτερο το θήραμα που αγαπας....και θα παρατηρας καλυτερα τις συνηθειες κ τα κολπα του....το κυριοτερο ομως θα διαπιστώσεις οτι η ποιοτητα ποτε δεν εξαρτηθηκε απο την ποσοτητα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Laurona έγραψε:Δεν παεις καλα....νομιζω θα προσθεσω αλας κ πιπερι στην συνταγη. ;)

να τες παιζω περνά μου.

Θα εκτιμησεις πολυ περισοτερο το θήραμα που αγαπας....και θα παρατηρας καλυτερα τις συνηθειες κ τα κολπα του....το κυριοτερο ομως θα διαπιστώσεις οτι η ποιοτητα ποτε δεν εξαρτηθηκε απο την ποσοτητα.
Hντα σχεση εχει φιλε μου τωρα η ποσοτητα με την ποιοτητα στη κουβεντα μας...???αλοπως εισαι πας τα ποτα σου όπως το ΑΠΟΕΛι... :lol: :lol: :lol:

Χρυσανθε μου φιλε μου...λησιαρης εν ημουν ποτε μου (αστειευκα σε ρε πιο πανω)...το αν επαιζα και παιζω λια πουλια είναι επειδή εχω υπομονή του γαρου και επειδή ετσι εμαθα να κυνηγω τις γαλανοματες... :D

Τωρα στο θεμα του ψηματος...και τζιαμε εγω τις καμνω αλλα ομολογω πως οτιδήποτε άλλο εκτος από καρβουνο δεν μου περνα...εγω κοφκω τα προστηθκια μονα τους και τα ποθκια...αλοιφκω συνεχεια με ένα κοκτέιλ (κρασι,λεμονι,λαδι,σκορδο και ριγανι)....γινονται λοκουμι αλλα πρεπει να τις φαεις πας το καρβουνο γιατι στεγνωνουν....

Οσες φορες εδοκιμασαμε μαειρευτες...ειτε η μανα μου (που ε μαστορισσα στα κυνηγια)...ειτε η γιαγια της γυναικας μου...οι φασες δεν μου αρεσαν...τσικλουες μια χαρα με το λαδι το καλο...ουτε τα τρυγόνια μου αρεσαν μαιρευτα...

Οποταν οπιαδηποτε εισηγηση...καλοδεχουμενη!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Χρύσανθε μ αύριο θα περάσω, κανόνισε!! :D ;)
Νομίζω να ανοίξουμε ξανά το θέμα και θα περάσουμε ωραία!!!
Πάνω στην συμβουλή που έδωσες του Λεωνίδα θα συμφωνήσω!! Υπάρχει μεγαλη διαφορα να μαγειρευεις ο ίδιος το θήραμα που θήρευσες.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Καλή σας μέρα παιδιά, καλά κυνήγια σε όσους θα εξορμήσουμε σήμερα, αν και δεν θα πάμε για φάσσες με το Σάββα σήμερα, μπορεί να δώκει τζαι καμμιά πάνω μας καθώς θα πάμε πιο ψηλά. Έχω και λίγες 6άρες πάνω στη ζώνη για κάθε ενδεχόμενο. :D
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Laurona έγραψε:Δεν παεις καλα....νομιζω θα προσθεσω αλας κ πιπερι στην συνταγη. ;)

να τες παιζω περνά μου.

Hντα σχεση εχει φιλε μου τωρα η ποσοτητα με την ποιοτητα στη κουβεντα μας...???αλοπως εισαι πας τα ποτα σου όπως το ΑΠΟΕΛι... :lol: :lol: :lol:

Χρυσανθε μου φιλε μου...λησιαρης εν ημουν ποτε μου (αστειευκα σε ρε πιο πανω)...το αν επαιζα και παιζω λια πουλια είναι επειδή εχω υπομονή του γαρου και επειδή ετσι εμαθα να κυνηγω τις γαλανοματες... :D

Τωρα στο θεμα του ψηματος...και τζιαμε εγω τις καμνω αλλα ομολογω πως οτιδήποτε άλλο εκτος από καρβουνο δεν μου περνα...εγω κοφκω τα προστηθκια μονα τους και τα ποθκια...αλοιφκω συνεχεια με ένα κοκτέιλ (κρασι,λεμονι,λαδι,σκορδο και ριγανι)....γινονται λοκουμι αλλα πρεπει να τις φαεις πας το καρβουνο γιατι στεγνωνουν....

Οσες φορες εδοκιμασαμε μαειρευτες...ειτε η μανα μου (που ε μαστορισσα στα κυνηγια)...ειτε η γιαγια της γυναικας μου...οι φασες δεν μου αρεσαν...τσικλουες μια χαρα με το λαδι το καλο...ουτε τα τρυγόνια μου αρεσαν μαιρευτα...

Ρε λεβεντη μου ακομα εν με εμαθες.
εγω μιλω κ αστειευκω με όσους βλεπω να εν οκ τυποι.
κ οταν μεσω καποιου φίλου εχω ευκαιρια να περασω κάποιο μυνημα το κανω.

Δεν εννοουσα εσενα σαν ατομο.

Αυτό που ηθελα να πω ειναι οτι συνηθως ατομα που δεν τρωνε το κυνηγι τους σπολαμβανουν μονο την τουφεκια κ συνηθως στο θεμα ποσοτητας είναι αχορταγοι.

Ατομα που απολαμβάνουν το μεζε του κυνηγιου οτι κ αν κτυπησουν το ευχαριστιουνται γιατί οπως συχνα λεω π.χ 6 τζικλες για μενα σημαινει 2 ωρες κουβεντα με ενα φιλο κ ενα καρτουι ζιβανια με ωραια συζητηση κ χαλάρωση.

Ευτυχως ομως το πιο πανω ειναι εξαιρεση γιατι γνωρισα ατομα κ εχω πολυ καλό μου φιλο που με τις συζητησεις μας εκτος του οτι σπολαμβανει πλεον το καλο φαγητο με κυνηγι βλεπει πια την ποιοτητα εναντι της ποσοτητας αφου κ να δωσει το θηραμα του εχει μεταδωσει κ αυτός στους συγγενείς που τα δίνει αυτό ακριβως.
οτι το κυνήγι το απολαμβανεις οχι στην ποσότητα σλλα στο ποσο ποιοτικα χαίρεσε την διαδικαδια συλληψεις του κ κατανάλωσης του παρεα με καλους φίλους.

Αυτο ηθελα να περασω.

Τονιζω οτι ελάχιστοι ειναι πια που απλα σκοτωνουν χωρις να τα τρωνε η χωρις να νιωθουν την ικανοποιηση ειτε λιγα πάρουν ειτε πολλα.

Και δεν γενικοποιω.

Ομως λίγο λιγο κτιζεις κάτι.
Οτι κερδισουμε ειναι καλό για το μελλον του κυνηγιου.

Οποιος φίλος δεν τρωει το κυνήγι πολυ ευχαριστως να μου πει τι δεν τρωει κ να τον καθοδηγησω με δικούς μου τρόπους μαγειρεματος να μπορει να το απολαμβανει

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Laurona έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

να τες παιζω περνά μου.

Ρε λεβεντη μου ακομα εν με εμαθες.
εγω μιλω κ αστειευκω με όσους βλεπω να εν οκ τυποι.
κ οταν μεσω καποιου φίλου εχω ευκαιρια να περασω κάποιο μυνημα το κανω.

Δεν εννοουσα εσενα σαν ατομο.

Αυτό που ηθελα να πω ειναι οτι συνηθως ατομα που δεν τρωνε το κυνηγι τους σπολαμβανουν μονο την τουφεκια κ συνηθως στο θεμα ποσοτητας είναι αχορταγοι.

Ατομα που απολαμβάνουν το μεζε του κυνηγιου οτι κ αν κτυπησουν το ευχαριστιουνται γιατί οπως συχνα λεω π.χ 6 τζικλες για μενα σημαινει 2 ωρες κουβεντα με ενα φιλο κ ενα καρτουι ζιβανια με ωραια συζητηση κ χαλάρωση.

Ευτυχως ομως το πιο πανω ειναι εξαιρεση γιατι γνωρισα ατομα κ εχω πολυ καλό μου φιλο που με τις συζητησεις μας εκτος του οτι σπολαμβανει πλεον το καλο φαγητο με κυνηγι βλεπει πια την ποιοτητα εναντι της ποσοτητας αφου κ να δωσει το θηραμα του εχει μεταδωσει κ αυτός στους συγγενείς που τα δίνει αυτό ακριβως.
οτι το κυνήγι το απολαμβανεις οχι στην ποσότητα σλλα στο ποσο ποιοτικα χαίρεσε την διαδικαδια συλληψεις του κ κατανάλωσης του παρεα με καλους φίλους.

Αυτο ηθελα να περασω.

Τονιζω οτι ελάχιστοι ειναι πια που απλα σκοτωνουν χωρις να τα τρωνε η χωρις να νιωθουν την ικανοποιηση ειτε λιγα πάρουν ειτε πολλα.

Και δεν γενικοποιω.

Ομως λίγο λιγο κτιζεις κάτι.
Οτι κερδισουμε ειναι καλό για το μελλον του κυνηγιου.

Οποιος φίλος δεν τρωει το κυνήγι πολυ ευχαριστως να μου πει τι δεν τρωει κ να τον καθοδηγησω με δικούς μου τρόπους μαγειρεματος να μπορει να το απολαμβανει
Τρωω το ρε Χρυσανθε μου καλο εν το τρωω??εν η ζωη μου ο μεζες πας τα καρβουνα...αν και μονο κοκα κολα λαιτ πινω!!! :lol:

Και μια και αναφέραμε μεζε...Κυριακη θα παω τσικλουες...εκτος του ότι φασες 0 σημερα...δεν τον εκαπνισα...επεθυμησα και τα μιλλαρωτα τους οπισθια και εγω και το γιουι μου...το θεμα είναι ε να παιξουμε 2-3?? :roll:

Κυριακη λοιπον αλλαγη φυσιγγιων
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Θα μιλήσουμε καλο.
εαν θα πας καπου ενδιαμεσα κ μπορεί κ η δικη μου παρεα να βρεθουμε να παμε παρεα.

Σαββατο να μιλήσουμε ξανα .

Π.σ.....εσεις οι γυμναστες οπισθια τα λετε? :lol:
Περκι να λαλεις κ τες ζαμπουες του τετρακεφαλους εσυ :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Laurona έγραψε:Θα μιλήσουμε καλο.
εαν θα πας καπου ενδιαμεσα κ μπορεί κ η δικη μου παρεα να βρεθουμε να παμε παρεα.

Σαββατο να μιλήσουμε ξανα .

Π.σ.....εσεις οι γυμναστες οπισθια τα λετε? :lol:
Περκι να λαλεις κ τες ζαμπουες του τετρακεφαλους εσυ :lol:
:lol: :lol: :lol: επεθανες με!!!!

Αν δεχουνται και οι αλλοι...90% τσικλα θα παω την Κυριακη...τωρα που δεν ξερω!!!

Σαββατο μιλουμε και αν δεν βρεθουμε κανονίζουμε που skype!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”