Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Ήντα ξέρω ρε Άλεξ, ο Σόλων εν να κάμει τες επόμενες δοκιμές φυσιγγίων πάνω σου... :lol: :lol:

Γείτο μου εγώ ουσιαστικά έκλεισα τα...έχασα τζίνο το όμορφο συναίσθημα. Τζίνη την έγνοια για το που θα πάω την επόμενη εξόρμηση, τζίνο το τρέμουλο λλίο πριν να ξημερώσει, τζίνη την αδρεναλίνη όποτε φανούν τα πουλιά να έρκουνται, τζίνη την ηρεμία όταν είσαι μόνος στο βουνό...
Πρώτον πουλιά δεν έχει, δεύτερο αν έχει θα είσαι με ακόμα 200 μονοστέφανους, τρίτο κάθε φορά βλέπω 100 παρανομίες τζιαί νευριάζω, τέταρτο το να είσαι μόνος με ησυχία στο βουνό εν νάκκον δύσκολο αφού εγεμώσαμε δρόμους-σπίτια-αυτοκίνητα-μοτόρες με ήχο ερπιστριοφόρας και ταχύτητα φωτός- και κάθε λογής γάρους να κάμνουν ουσιαστικά ότι τους κα...ώσει :roll:

Τελικά με ότι καλό ασχοληθούμε χαλά. Μάλλον θα αρκέψω να φορώ μαύρα ρούχα, να κουκκουλώνουμαι τζιαί να κρατώ ένα κινητό ίσια με ένα βιβλίο τζιαί να χωρκογυρίζω μες τα καφέ...
Μάλλον εν να κάμω τζιαί 5-6 τατουάζ για να είμαι πιο ην. :mrgreen:
Γειτο μου...πολλοι...κυνηγοι με κεφαλαιο...εχασαν τουτο που γραφεις...εδιπλωσαν τα ουλλα για παντα...εμειναν τους μονο αναμνήσεις...

Εγω δεν μπορω...και δε θα το καμω ποτε και για κανενα φιλουι μου...και ο λογος? είναι ότι μου απεμεινε από τον μακαρατι το γερο μου...όταν παω εκει...είμαι εγω και οι αναμνήσεις μου...όταν βλεπω το χρωμα της βλεπω και τον γερο μου να καπνιζει απεναντη μου...

Και τιποτα να μην μου μεινει πας τουτη γη...το κυνηγι θα είναι το τελευταιο που θα αποχαιρετησω...

Σε καταλαβαίνω φιλε μου...και οποτε θες...να παμε και καπου που δεν θα ερθει πλασμα...εστω και για τσικλα...εστω και για καλοκαιρινες εξορμήσεις...ξερεις που να με βρεις
Είσαι ωραίος φίλε. Τούτο με το "να μεν έχει κανένα" εν όλα τα λεφτά φίλε μου!! Θα το κανονίσουμε σίγουρα γιατί είνο το μόνο που μας έμεινε και ας μην έχει πουλιά. :)
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

BAIKAL TEAM έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Ήντα ξέρω ρε Άλεξ, ο Σόλων εν να κάμει τες επόμενες δοκιμές φυσιγγίων πάνω σου... :lol: :lol:

Γείτο μου εγώ ουσιαστικά έκλεισα τα...έχασα τζίνο το όμορφο συναίσθημα. Τζίνη την έγνοια για το που θα πάω την επόμενη εξόρμηση, τζίνο το τρέμουλο λλίο πριν να ξημερώσει, τζίνη την αδρεναλίνη όποτε φανούν τα πουλιά να έρκουνται, τζίνη την ηρεμία όταν είσαι μόνος στο βουνό...
Πρώτον πουλιά δεν έχει, δεύτερο αν έχει θα είσαι με ακόμα 200 μονοστέφανους, τρίτο κάθε φορά βλέπω 100 παρανομίες τζιαί νευριάζω, τέταρτο το να είσαι μόνος με ησυχία στο βουνό εν νάκκον δύσκολο αφού εγεμώσαμε δρόμους-σπίτια-αυτοκίνητα-μοτόρες με ήχο ερπιστριοφόρας και ταχύτητα φωτός- και κάθε λογής γάρους να κάμνουν ουσιαστικά ότι τους κα...ώσει :roll:

Τελικά με ότι καλό ασχοληθούμε χαλά. Μάλλον θα αρκέψω να φορώ μαύρα ρούχα, να κουκκουλώνουμαι τζιαί να κρατώ ένα κινητό ίσια με ένα βιβλίο τζιαί να χωρκογυρίζω μες τα καφέ...
Μάλλον εν να κάμω τζιαί 5-6 τατουάζ για να είμαι πιο ην. :mrgreen:
Γειτο μου...πολλοι...κυνηγοι με κεφαλαιο...εχασαν τουτο που γραφεις...εδιπλωσαν τα ουλλα για παντα...εμειναν τους μονο αναμνήσεις...

Εγω δεν μπορω...και δε θα το καμω ποτε και για κανενα φιλουι μου...και ο λογος? είναι ότι μου απεμεινε από τον μακαρατι το γερο μου...όταν παω εκει...είμαι εγω και οι αναμνήσεις μου...όταν βλεπω το χρωμα της βλεπω και τον γερο μου να καπνιζει απεναντη μου...

Και τιποτα να μην μου μεινει πας τουτη γη...το κυνηγι θα είναι το τελευταιο που θα αποχαιρετησω...

Σε καταλαβαίνω φιλε μου...και οποτε θες...να παμε και καπου που δεν θα ερθει πλασμα...εστω και για τσικλα...εστω και για καλοκαιρινες εξορμήσεις...ξερεις που να με βρεις
είναι ότι μου απεμεινε από τον μακαρατι το γερο μου...όταν παω εκει...είμαι εγω και οι αναμνήσεις μου...
Αυτο ακριβως....μονος μ εν μπορω να κυνηγησω ετσι εμαθα οσες φορες επηα μονος μ ειμουν μισος χωρις ορεξη..αμαν εβρεις καλη παρεα οι αναμνησεις γινοντε ευχαριστες..ετσι χαιρομαι το κυνηγι

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Οντως τα πουλια φιλοι μου δεν εχουν την ορεξη να μας κανουν την χαρη...λιγοστα!

Το πρωι ημουν στην πορτα για να ξεκινησω και χτυπα το τηλ....ο φιλος ο χρηστος(woodpigeonhunter)....που εισαι φιλε?

Με βρηκες...στη πορτα τι γινεται?

Σχεδον ειμαι παφο...θα παμε εκει που σου ειπα?....εγω το ειχα ξεχασει :roll:

Το προγραμμα το εβγαλα αλλα ατε πεμε και που ξερεις....το απογευμα κανω το μισο προγραμμα μου?

Τελικα ειδαμε καποια πουλια αλλα στο σημειο που δουλεψε δεν ειχε κανενα...1 πουλι εγω + 1 το οποιο μετα τις τουφεκιες εκανε γυρους....ξανα εβαλα φυσιγγια στα γρυγορα αλα την εκανε!

Ο χρηστος 1 χαμενη...την ψαξαμε στο φευγα αλλα αρκετη πυκνουρα χωρις αποτελεσμα...εαν καθοταν πιο ψηλα το πρωι...60-70μ...νομιζω 2-3 πουλια θα τα επαιρνε!

Το απογευμα το μισο προγραμμα σε αλλη περιοχη με 1 πουλι και παλι στο σακκιδιο καθος με λιγη τυχη θα μπορουσα να ριξω σε ακομα 2-3 πουλια!

Υπομονη παιδες...αλαργα αλαργα το φιλι..ν'αχει και νοστιμαδα :)
Μπαι δε γουει τωρα που εμαθα οτι επιασε σε η αρτηριοσκληρωση ετσι εννα σου καμω την Κυριακη ..."ρε φιλε θυμασαι που ειπαμε να παμε μαζι σημερα...σασυου τζιε ερκουμαι" :)
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μέλος θεάθηκε να ανηφορίζει για το πόστο του!! Σημειώσατε ενα!! :lol: :D μια παθκιά είμαστε !!
Εχει καιρό να παίξει φάσσα, ενεν καλό το ποστο σημειώσατε Χ ... :lol: :lol: :D

Λαλούμε αστεία αλλά εφάμεν την για αυριο...!! Ετσι καιρός εν για τα πόστα μ αλλά οι συγκυρίες μάλλον δεν θα με αφήσουν να πιάσω άδεια...Υγεία , μακάρι να πανε όλα καλα με το θέμα που προέκυψε σε συνάδελφο και τα άλλα εν σε 2ρη μοίρα....

Προσφέρεται πόστο.... άνω των 4 πουλιών .... χαχαχαχα ακουω προσφορές!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Δωστο του Αλεξη τζιε τζιερνω του το εγω.
Εν παει καλα που την κακαουσκια του φετος στο τζινην.
Αρκεψε και περνει κουβουκλιο στο ποστο για να ριχνει σε θερμοκρασιες δωματιου :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Νίκο μου θα με έβρεις στο χωράφι σου αύριο. Θέλεις να κλαδέψω τζιαί λλίο το αμπέλι όσπου να κινηθούν οι φασσούες? :lol:

Αστειέυομαι λεβέντη μου, και εγώ στο γραφείο θα τη βγάλω αύριο. Κυριακή με το καλό επιστροφή στα φασσάκια!! 8-)
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Παντως γνωστοι π κυνηγησαν κυριακη ειχαν μεγαλη καρπωση..30 πουλια ο καθενας σε περασμα..σκεφτομαι το σοβαρα για αυριο αν ακολουθησει η κοκκινη μποτα!

Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Αχερκωτης έγραψε:Παντως γνωστοι π κυνηγησαν κυριακη ειχαν μεγαλη καρπωση..30 πουλια ο καθενας σε περασμα..σκεφτομαι το σοβαρα για αυριο αν ακολουθησει η κοκκινη μποτα!

30 πουλια ο καθενας α...
Ρωτα τους και σε ποιον γουμα εσταθηκαν φιλε!!!! :lol: :lol: :lol:

Πολλες φασες η Λευκωσια σημερα...η ωρα 7 στο ραουντ απαουτ Κολοκασιδη εβοσκαν 25 φασες στο γρασιδι...επισης στα σύρματα της ηλεκτρικης στο δρομο των γραφειων Κοινωνικων Ασφαλίσεων ηταν γεματο...

Για να δουμε αυριο...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Αχερκωτης έγραψε:Παντως γνωστοι π κυνηγησαν κυριακη ειχαν μεγαλη καρπωση..30 πουλια ο καθενας σε περασμα..σκεφτομαι το σοβαρα για αυριο αν ακολουθησει η κοκκινη μποτα!

30 πουλια ο καθενας α...
Ρωτα τους και σε ποιον γουμα εσταθηκαν φιλε!!!! :lol: :lol: :lol:

Πολλες φασες η Λευκωσια σημερα...η ωρα 7 στο ραουντ απαουτ Κολοκασιδη εβοσκαν 25 φασες στο γρασιδι...επισης στα σύρματα της ηλεκτρικης στο δρομο των γραφειων Κοινωνικων Ασφαλίσεων ηταν γεματο...

Για να δουμε αυριο...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Nikos έγραψε:Μέλος θεάθηκε να ανηφορίζει για το πόστο του!! Σημειώσατε ενα!! :lol: :D μια παθκιά είμαστε !!
Εχει καιρό να παίξει φάσσα, ενεν καλό το ποστο σημειώσατε Χ ... :lol: :lol: :D

Λαλούμε αστεία αλλά εφάμεν την για αυριο...!! Ετσι καιρός εν για τα πόστα μ αλλά οι συγκυρίες μάλλον δεν θα με αφήσουν να πιάσω άδεια...Υγεία , μακάρι να πανε όλα καλα με το θέμα που προέκυψε σε συνάδελφο και τα άλλα εν σε 2ρη μοίρα....

Προσφέρεται πόστο.... άνω των 4 πουλιών .... χαχαχαχα ακουω προσφορές!!! :lol: :lol: :lol:
τι εγινε φιλε?ολα καλα ελπιζω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”