καλημερα σε ολους.χθες με το αχερκωτικο και τον φιλο σαββα με συνοδεια τον πατερα οπου δυστυχως αρρωστησε και δεν κυνηγησε πηγαμε σε ποστο οπου περσι χτυπησαμε αρκετα πουλια αλλα δυστυχως το ποστο ελειπε ηταν καμενο μεχρι τισ 8΄30 πηρα 5 πουλια εγω και 1 ο αχερκωτης.μετακινηθηκαμε για περπατητο οπου βρηκαμε αρκετα πουλια .περπατησαμε με τον αχερκωτη αφου ο σαββας εμεινε στο αυτοκινητο.αποτελεσμα μεχρι τις 11 15 τζικλουες .ωραια εωορμηση απολαυσα ωραιες τουφεκιες
χρυσανθε το πλαστικο παιχνιδι του αχερκωτη ειναι για το ρεσι τελικα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Μια εξόρμηση που θύμισε τα παλιά χτές. Για μια ώρα αρκετά καλή κίνηση. Αποτέλεσμα 10 πουλιά και 2 χαμένα + 5-6 καλλικώματα πέναλτυ. Ας ελπίσουμε οτι θα έχει και συνέχεια αν και το αμφιβάλλω.
Αρκετά νεύρα γύρω στις 9 όταν 4 κοπέλια αποφάσισαν να περπατήσουν και να εκτελούν οτι κινείτε. Ο ένας απο τους 4 πρέπει να είχε πολλές ευχές απο την μάμα του. Ελυπήθηκε τον ο Θεός και εν ήρτε να πιάσει τον πέρτικο που έπεσε μέσα στα πόδια μου. Αν μας διαβάζει κάποιος απο τους 4 με το HILUX ελπίζω να μεν διανοηθούν να ξαναπατήσουν εκεί. Η πρώτη εν του κλέφτη..
φιλε μου οτι και να πεις η ταλιμπαν εννα υπαρχουν παντα εμεισ 5,30 ειμασταν ποστο και 6,30 ηρτεν ο βλακας και σταθηκε μπροστα μου και λαλω του ε παρεεα εννα πεχτουμε ηρτες κι εμπηκες μες τα ποδκια μου εννα παω λιο πιο κατω να μεν ειμαστε διπλα διπλα και απαντα μου ( εχει πολλους εν θα εβρεις τοπο μεινε τσιαμε να πεζεις οσες μου φεφκουν) η απαντηση που του ειπα δεν μπορνα την γραψω επειδη εννα με δκιοξουν που το φορουμ
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
πανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.χθες με το αχερκωτικο και τον φιλο σαββα με συνοδεια τον πατερα οπου δυστυχως αρρωστησε και δεν κυνηγησε πηγαμε σε ποστο οπου περσι χτυπησαμε αρκετα πουλια αλλα δυστυχως το ποστο ελειπε ηταν καμενο μεχρι τισ 8΄30 πηρα 5 πουλια εγω και 1 ο αχερκωτης.μετακινηθηκαμε για περπατητο οπου βρηκαμε αρκετα πουλια .περπατησαμε με τον αχερκωτη αφου ο σαββας εμεινε στο αυτοκινητο.αποτελεσμα μεχρι τις 11 15 τζικλουες .ωραια εωορμηση απολαυσα ωραιες τουφεκιες
χρυσανθε το πλαστικο παιχνιδι του αχερκωτη ειναι για το ρεσι τελικα
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
κοπέλια 0 απο 0 0
παλε καλα που ειδαμε και 2- 3 απο μακρυά!
τι εν τουτο το κακό φέτος... φασσες χασιμιές , τζικλεσ χασιμιές ... εννα τα διπλωσουμε που τα τωρά τα γέριμα?
Εγω και ο πατερας μου πηγαμε κατα τις 05:30 σε ενα ποστο, στο οποιο το σαββατο δεν το επισκεφτηκε για να δει κατα ποσο ειχε λιγες τζικλες( στο υπολοιπο χωριο δεν ειχε τπτ παντως). Molις στριψαμε για να πιαμε το δρομο προς τι λαξια(επικοινωνει με μεγαλο αρκατζι.....παλιο παραδοσιακο ποστο)....ηταν λες και ηταν Πασχα και ειχαν ολοι τις λαμπαδες τους . Μετρησα 12 φαναρου8κια....και αλλοι 3 περπατουσαν στο χωματοδρομο με τα μπερκι τους για να πανε σε διπλανα ποστα. Σκεφτομαι....για να ερτουν τουτοι ουλλοι δαμε σημαινει ειδαν τες εχτες. Χαρα και ενθουσιασμος επικρατει καθως περπαταμε και εμεις να βρουμε καποια διπλανα ποστα...αφου τα δικα μας ηταν πιασμενα. Περιμενω με ανυπομονησια να ξημερωσει....ακουσα 2-3 μεστα σκοτεινα.
ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΙΔΑ 2 ΤΖΙΚΛΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ......ΟΠΩΣ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑ...ΝΕΚΡΑ....Η ΩΡΑ 8ΜΙΣΗ ΕΚΟΦΚΑΜΕ ΞΥΛΑ.
Αντρεα εχτες η λαμπρο μεζζο 30 κ η λαμπρο τορτο 30 που πηρα καταλαθος περνοντας την για μεζο εσπαζαν κοκκαλα.
γλυκα κ πολυ αποτελεσματικα φυσιγγια.
θα γινουν μονιμα στην επιλογη τους.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
εμεις παντος επιαμε στο ποστο μας η ωρα 5.50 ειχε 2-3 κυνηγους η ωρα 6,20 ειχεν περιπου 100 κυνηγους πουλια ειχεν καλη κυνηση αλλα λογο πολυκοσμιας εν εξερες απο που ηταν να ερτουν τελικος απολογισμος επεξα 7 ηβρα τες 4 + 2 πουλια ο συντροφος η ωρα 9.30 εφιαμεν επειδη αρκεψαν καποιοι και επεζαν σπινους και εσπασαν μας τα νευρα μας!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.