Λαγοι του δασους

Απάντηση
lagomania
Full Member

Λαγοι του δασους

Δημοσίευση από lagomania »

Εχω καποιες αποριες κοπελια τελευταια εκπαιδευτικα παω δασος επειδη αλλου εγεμωσαν το τοπο ψατζιες και στο δασος εισαι μονος σου ουτε ψατζιες ουτε τιποτε ;) . Αρεσκει μου παρα πολλα στο δασος κοπελια εν χανει εισαι στους σκυλους ως η ωρα 11 με την μακρια φανελα ;) μεγαλοι ντοροι μεγαλα βοσκοτοπια οσπου να ξεδιαλυνει τη μαλαη ο σκυλος περνα πολυ ωρα αλλα ανταμειυκει σε στο τελος με μια λαατσα :o :D το κακο ειναι τα αγρινα αλαλ και εκεινα αμαν εισαι συνεχεια με τα σκυλια βλεπεις τι βουρουν :) η απορια μου κοπελια ακουετε οτι οι λαγοι του δασους εν πιο νοστιμοι αληθευει? :)
nature
Full Member

Re: Λαγοι του δασους

Δημοσίευση από nature »

Γεια σου φίλε, καταρχάς σου απαντώ σαν λάτρης του παραδοσιακού στιφάδου και του καλού φαγητού γενικά. Η γνώμη μου είναι ΟΧΙ. Η μόνη διαφορά που εντοπίζω στην γεύση είναι όταν ο λαγός μείνει καιρό στην κατάψυξη, η βολή του προκάλεσε εκτεταμένα αιματώματα, έγινε κακό καθάρισμά των εντέρων και τέλος όταν είναι μεγάλος ο λαγός είναι λιο σκληρός. Μιλάμε πάντα για άγριους λαγούς. Επίσης τα κρεμμύδια έχουν μεγάλη σημασία στο στιφάδο. Πάντα κυπριακά κρεμμύδια στο στιφάδο.

Για το 2 σκέλος να απαντήσω μια άλλη ώρα γιατί πρέπει να φύω τώρα. Ένα μόνο να σου πω λαό σηκώνουμε μετά της 9-10 πάντα....!!! Νομίζω εκατάλαβες ένα περίπου.

Καλό βράδυ
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

ευχαριστω φι8λε μου για τις πληροφοριες ;) :D
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΥ ΣΠΑΛΑΘΕΡΟΥ.ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΛΕΦΤΟΦΕΒΓΕΙ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΝΗΓΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΦΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙ...
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
ORMIDEIA FARM
Full Member

Δημοσίευση από ORMIDEIA FARM »

re paidia xeri kanenas pou exi lagous
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ORMIDEIA FARM έγραψε:re paidia xeri kanenas pou exi lagous
ελιφτικετε τους στην ορμιδεια?? :D
antonispointer
Full Member

Δημοσίευση από antonispointer »

ΑΦΟΥ ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΚΙΑΣΕΡΟΣ ΕΝ ΤΖΙΠΑΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΚΟΥΝ ΛΑΓΟ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”