indeedMARIOSE έγραψε:Κάποιος πρέπει να το αναλάβει τούτο ρε ΜιχάληΑχερκωτης έγραψε:Εν ναχει χορευτριες να φερω τον ττορο;
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- Dimitris
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
Αφού δεν το γράφει κανενας θα το γράψω εγώ!!! Εμπήκαν πουλια λεβέντες επιτέλους!!! Όχι πάρα πάρα πολλά αλλά εμπήκαν. Τουλάχιστον Επαρχία Αμμοχώστου...Δεν πήγα εγώ λόγω δουλειάς αλλάμε πήραν τηλέφωνο εψές η ώρα 11.30 και μου είπαν ότι μπαίνουν πούλια... Έφκηκα πας τη βεράντα τζε όντος εμπαίναν πουλιά. ΣΩΤΗΡΑ,ΛΙΟΠΕΤΡΙ,ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ,ΑΥΓΟΡΟΥ,ΔΑΣΑΚΙ ΑΧΝΑΣ επαίξαν πουλιά...Επίεν ο πατέρας μου με το θείο μου, 3 ο ένας τζε 3 ο άλλος αλλά περνούσαν πουλιά πολλά ψηλά...Ελπίζω να σας βοήθησα...Εννοήτε αυτοί με μηχανούι σήμερα θα εκουμπήσαν 15-20 πουλιά ο καθένας..
-
- Full Member
Εν να Παμεν αύριο, είδε κανένας πουλια ? οξα να κάτσουμε σπίτι Παλε? Να πάμε καμιαν μάπα αλλωπος τζαι κάνει.
- SilverPigeonS
Φίλε μπήκαν πουλιά ή προσπάθησαν να μπουν και δεν τα κατάφεραν; Έχει μεγάλη σημασία!skimis έγραψε:Αφού δεν το γράφει κανενας θα το γράψω εγώ!!! Εμπήκαν πουλια λεβέντες επιτέλους!!! Όχι πάρα πάρα πολλά αλλά εμπήκαν. Τουλάχιστον Επαρχία Αμμοχώστου...Δεν πήγα εγώ λόγω δουλειάς αλλάμε πήραν τηλέφωνο εψές η ώρα 11.30 και μου είπαν ότι μπαίνουν πούλια... Έφκηκα πας τη βεράντα τζε όντος εμπαίναν πουλιά. ΣΩΤΗΡΑ,ΛΙΟΠΕΤΡΙ,ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ,ΑΥΓΟΡΟΥ,ΔΑΣΑΚΙ ΑΧΝΑΣ επαίξαν πουλιά...Επίεν ο πατέρας μου με το θείο μου, 3 ο ένας τζε 3 ο άλλος αλλά περνούσαν πουλιά πολλά ψηλά...Ελπίζω να σας βοήθησα...Εννοήτε αυτοί με μηχανούι σήμερα θα εκουμπήσαν 15-20 πουλιά ο καθένας..
Σήμερα που έκανα μια βόλτα με την husky στην ημιορεινή Λεμεσό, τίποτα!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
-
- Full Member
SilverPigeonS έγραψε:Φίλε μπήκαν πουλιά ή προσπάθησαν να μπουν και δεν τα κατάφεραν; Έχει μεγάλη σημασία!skimis έγραψε:Αφού δεν το γράφει κανενας θα το γράψω εγώ!!! Εμπήκαν πουλια λεβέντες επιτέλους!!! Όχι πάρα πάρα πολλά αλλά εμπήκαν. Τουλάχιστον Επαρχία Αμμοχώστου...Δεν πήγα εγώ λόγω δουλειάς αλλάμε πήραν τηλέφωνο εψές η ώρα 11.30 και μου είπαν ότι μπαίνουν πούλια... Έφκηκα πας τη βεράντα τζε όντος εμπαίναν πουλιά. ΣΩΤΗΡΑ,ΛΙΟΠΕΤΡΙ,ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ,ΑΥΓΟΡΟΥ,ΔΑΣΑΚΙ ΑΧΝΑΣ επαίξαν πουλιά...Επίεν ο πατέρας μου με το θείο μου, 3 ο ένας τζε 3 ο άλλος αλλά περνούσαν πουλιά πολλά ψηλά...Ελπίζω να σας βοήθησα...Εννοήτε αυτοί με μηχανούι σήμερα θα εκουμπήσαν 15-20 πουλιά ο καθένας..
Σήμερα που έκανα μια βόλτα με την husky στην ημιορεινή Λεμεσό, τίποτα!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Φίλε καλό το ερώτημα σου τζε με νόημα...ΜΠΗΚΑΝ πουλιά...σίγουρα έχει τζε πουλιά που δεν τα κατάφεραν να μπουν...Όταν μέχρι χθές δεν έβλεπες πουλί να πετά τζε σήμερα βλέπεις αποτελέσματα με όπλα 15-20 πουλιά σημένη κάτι καλό εγίνηκε..Μιλώ για αμμόχωστο φίλε...η λεμεσός ε πολλά μακρια..
- giorgos80
Σημερα σε περιοχη επαρχιας Λαρνακας ειδα 10-15 πουλια απο τις 8 μεχρι τις 12
- LAGOS
- Full Member
Τικ τοκ τικ τοκ
Λέτε να κράτησε κανένα πουλί για αύριο;

Λέτε να κράτησε κανένα πουλί για αύριο;

Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Laurona
Εν σου μιλω.
εκαμα σου κοτζια μιυ σχολιο για το κωλουι της κ δεν μιυ ειπες σε πια παραλια να παω.
πισουρι.....
Αγ. Ναπα.....

εκαμα σου κοτζια μιυ σχολιο για το κωλουι της κ δεν μιυ ειπες σε πια παραλια να παω.
πισουρι.....
Αγ. Ναπα.....

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- andreasana210326
Σήμερα σε αναζητηςη σε χωριό ημιορεινής Λεμεσου και σε 2 διπλανά χωριά ήταν νεκρα. Από τις 7 μέχρι της 11 σε όλα τα πόστα οι τζικλες ήταν χασιμιες. Έβλεπες αραιά κ που καμία να πετά. Σε κάποια αλλά νεκροταφείο. Αύριο πάμε μπας κ πέσουμε σε θαύμα. Ακούστηκε πάντως από εμπειςτο Άτομο ότι έβαλε πουλιά κόκκινοχωρια......κ έκαναν πάρτυ τα δίκτυα. Υγεία και αναμένουμε να έρθει καμία λεμεσο.
))

-
Σημερα Πραιτωρι,Φιλουσα και Κεδαρες ΝΕΚΡΑ.Ετσι κακο δεν ξαναειδα σε αρκατζια που να χαθουν που το κοσμο εσηκωνα ,ουτε μια.