Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Ε χαρα στην καταρα που μας εβαλαν μες το φορουμ...προχτες καποιος εγραφε πως χτυπησε το αυτοκινητο του...την Τεταρτη ο Μαριος δεν ειχε αυτοκινητο και ηρτε με ένα χαμηλο που μαλλον πρεπει να το επηρε μισο πισω...σημερα ετουμπαραν μου το αυτοκινητο σαν ημουν σταματημένος σπιτι μου...

Ελεος!!!!!!!!!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γείτο μου ελπίζω να έμεινε τζιαμέ ο τύπος τζιαί να μεν έφυε...
Η ζημιά εν πολλή φίλε?

Αγιασμό φίλε μου! Στη συνάντηση να τον κάμουμε να μας πιάσει ούλλους :roll:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Γείτο μου ελπίζω να έμεινε τζιαμέ ο τύπος τζιαί να μεν έφυε...
Η ζημιά εν πολλή φίλε?

Αγιασμό φίλε μου! Στη συνάντηση να τον κάμουμε να μας πιάσει ούλλους :roll:

Είναι καθηγητρια απέναντι η κοπελα Μαριε μου...ευτυχως μια χαρα πλασμα...εφερε και την ασφαλεια της και αφησαν μου και δηλωση ότι παραδεχεται και να κανονιστουν οι ζημιες...ηρτε και ηβρε με που εφευγα και παρολιγο να λουθει το κλαμα...

Η μαλακια είναι η ταλαιπωρια...βουρα ισιωτες...να μεινει μεσα το αυτοκινητο..να εκτιμηθεί και μπλα μπλα μπλα...η ζημια δεν είναι μεγαλη...πανω που το φτερο του τροχου προς την πορτα...ευτυχως το αυτοκινητο μπορει να κυλησει και θα εχω car για την Κυριακη...Τεταρτη ειδωμεν...

Εξορκισμο που θελουμε...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άμα είναι ΟΚ η κοπέλα εν πειράζει φίλε, υγεία...

Εγώ επήρα τα τζιαί τα 2. Εδώ και 15 μέρες είμαι με δανεικό αυτοκίνητο, τώρα να δούμε αν θα μου το δώσουν πίσω σήμερα...

Το ένα έχταρεν το η κόρη μου (170 ευρωπουλάκια το excess) τζιαί το άλλο ήρτεν ένας τοίχος τζιαί έδωκεν πάνω μου την ώρα που επαρκάρισκα (άλλα 170 ευρωπουλάκια)... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Άμα είναι ΟΚ η κοπέλα εν πειράζει φίλε, υγεία...

Εγώ επήρα τα τζιαί τα 2. Εδώ και 15 μέρες είμαι με δανεικό αυτοκίνητο, τώρα να δούμε αν θα μου το δώσουν πίσω σήμερα...

Το ένα έχταρεν το η κόρη μου (170 ευρωπουλάκια το excess) τζιαί το άλλο ήρτεν ένας τοίχος τζιαί έδωκεν πάνω μου την ώρα που επαρκάρισκα (άλλα 170 ευρωπουλάκια)... :lol: :lol:

χαχαχα...παντως την Κυριακη αν δεν εχεις Car κοπιασε μαζι μας...αλλα για ονομα του Θεου ε να ρτω να σε πιαω...ακουα την τζοιλια του αυτοκινητου σου που εφακαν όταν εφευκες την Τεταρτη τζαι λαλω που μεσα μου αποκλείεται να το παρει σπιτι!!!! :lol:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Την ώρα που έρκουμουν να δεις... :lol: :lol:

Σε ευχαριστώ λεβέντη μου, αν θα έρτω θα σε ενημερώσω. Εν τζιαί ο θκιαμαντοπέζουνος πολλά καλή παρέα, μαζί σου είσαστε δίδυμο φωτιά :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Την ώρα που έρκουμουν να δεις... :lol: :lol:

Σε ευχαριστώ λεβέντη μου, αν θα έρτω θα σε ενημερώσω. Εν τζιαί ο θκιαμαντοπέζουνος πολλά καλή παρέα, μαζί σου είσαστε δίδυμο φωτιά :D
Αφηκα του πελλου το μπεκατσόνι να το παιξει επειδή ηταν πιο ψηλα...και χαβα αρμενικο...ε σιαχινι λαλει μου!!!! :lol: :lol:

Αλλο λιο ε να δεις κ@τσιρο και να μου πεις ε μπεκατσα λαλω του!!! :D

πολύ χαζι αμα τζινιουμε μαζι...!
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

:lol: Εν λεβέντης! Εγώ εν εκατάλαβα τι είδε τζιαί εσφυρούσε...είπεν ότι ήταν φάσσα αλλά εγώ εν είδα τίποτε. Άκουσα σε που του είπες ότι εν κόρωνος. Πάντως ελάωσεν με, ανοίξαν τα μάθκια μου όπως τες πυρίλλες :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε::lol: Εν λεβέντης! Εγώ εν εκατάλαβα τι είδε τζιαί εσφυρούσε...είπεν ότι ήταν φάσσα αλλά εγώ εν είδα τίποτε. Άκουσα σε που του είπες ότι εν κόρωνος. Πάντως ελάωσεν με, ανοίξαν τα μάθκια μου όπως τες πυρίλλες :lol: :lol:
xaxaxaxxaa...ορκιστηκε ε φασσα!!!

σκεφτου που την μια ο θκιαμαντοπεζουνος και που την αλλην ο Φλωρος (μεχρι και σε σφηκουες πασιους σφυρα)...παιζεσαι η όχι???? :lol: :lol: :lol:

αμα δει ηντα που γραφουμαι...κατισιη μας αυριο...ε να σφυρα και στις πεταλούδες!!!! :D
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

:lol: :lol: εν για να είσαι πάντα σε εγρήγορση!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”