Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Παιδια οι φασες ε πολλες...το θεμα είναι να σου καμουν την χαρη να σου δωκουν χερι...και ετσι καιρους δυσκολο πολλα...

Ετυχε μου 2 φορες φετος...να κατσουν 300 πουλια πας του Ευκαλυπτους μπροστα μου...σε 30 μετρα που μενα...και επειδή ημουν μονος μου να μεν καταφερω να σηρω σιηπεθκια...ειδα κοπες μες τις απαγορευμένες πανω των 1000 πουλιων...αλλα ελα που δεν καμνουν την χαρη...

Παμε με την ελπιδα να είναι καποιες τσιθκιασμενες στην επιτρεπομενη και παιξουμε λιες στη φεξη...η να σβησει κανενα κοπαδι χαμηλα στο περασμα τους προς τις απαγορευμένες...αλλα τιποτε...

Ετσι είναι...απλα μπορει μια μερα απο το πουθενα...όλα τουτα να σου τυχουν και να παιξεις μια ντουζινα πουλια σε 2 ωρες...μπορει και να μην γινει μεχρι τη ληξη του κυνηγιου...αλλα δυστηχως η ευτυχως...ενας φασσαρης δεν αλλαξοπιστει...εστω και αν καμμια φορα μαζοχιζεται...

Και το κακο το δικο μου...είναι ότι μετα τις αναγνωρίσεις πριν το κυνηγι...εκει που βλεπω γενικα πουλια...λεω θα βγαλω ολη τη σεζον εκει...και δεν ταρασσω μεχρι τη ληξη του κυνηγιου...δε πα να μου πουν ειδαν εκατομμύρια σε άλλη περιοχη που ξερω...

Υγεια και καμμια φορα μαθαίνουμε και από τα παθηματα μας...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Ρε Παντελή όντως άρκησες αλλά έφυρες μας.... :)
Μπράβο φίλε για τις επιτυχίες σου και την ανακαλυψη αυτης της τοποθεσίας που σίγουρα θα σου προσφέρει ωραία φασσοκυνήγια...

Για μένα η σημερινή εξόρμηση ήταν μονο για 3 ώρες !!
Μια φάσσα στο χερι η οποία λόγω του ότι δεν τη έπαιξα όταν έπρεπε, επεσε σε ενα πολύ άσχημο μέρος, και ειλικρινά με χίλια τεχνάσματα και εκδορες γιατί άφνησα τα γάντια σπίτι.. έκαμα 1+ να την πιάσω....
Δυστυχώς έχασα ακόμα ενα πουλί, το οποίο δεν είδα που ακριβώς έπεσε , το έψαξα αλλά μάταια....
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Nikos έγραψε:Ρε Παντελή όντως άρκησες αλλά έφυρες μας.... :)
Μπράβο φίλε για τις επιτυχίες σου και την ανακαλυψη αυτης της τοποθεσίας που σίγουρα θα σου προσφέρει ωραία φασσοκυνήγια...

Μια φάσσα στο χερι η οποία λόγω του ότι δεν τη έπαιξα όταν έπρεπε, επεσε σε ενα πολύ άσχημο μέρος, και ειλικρινά με χίλια τεχνάσματα και εκδορες γιατί άφνησα τα γάντια σπίτι.. έκαμα 1+ να την πιάσω....
Δυστυχώς έχασα ακόμα ενα πουλί, το οποίο δεν είδα που ακριβώς έπεσε , το έψαξα αλλά μάταια....
Να σαι καλα Νικο μου, τα γαντια ειναι must η αληθεια...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Panmoy έγραψε:
Nikos έγραψε:Ρε Παντελή όντως άρκησες αλλά έφυρες μας.... :)

Να σαι καλα Νικο μου, τα γαντια ειναι must η αληθεια...

Ναι το ξέρω, λάθος μου και τα λάθη πληρώνονται!!Αυτο ακριβώς έπαθα!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

BAIKAL TEAM έγραψε:Παιδια οι φασες ε πολλες...το θεμα είναι να σου καμουν την χαρη να σου δωκουν χερι...και ετσι καιρους δυσκολο πολλα...

Ετυχε μου 2 φορες φετος...να κατσουν 300 πουλια πας του Ευκαλυπτους μπροστα μου...σε 30 μετρα που μενα...και επειδή ημουν μονος μου να μεν καταφερω να σηρω σιηπεθκια...ειδα κοπες μες τις απαγορευμένες πανω των 1000 πουλιων...αλλα ελα που δεν καμνουν την χαρη...

Παμε με την ελπιδα να είναι καποιες τσιθκιασμενες στην επιτρεπομενη και παιξουμε λιες στη φεξη...η να σβησει κανενα κοπαδι χαμηλα στο περασμα τους προς τις απαγορευμένες...αλλα τιποτε...

Ετσι είναι...απλα μπορει μια μερα απο το πουθενα...όλα τουτα να σου τυχουν και να παιξεις μια ντουζινα πουλια σε 2 ωρες...μπορει και να μην γινει μεχρι τη ληξη του κυνηγιου...αλλα δυστηχως η ευτυχως...ενας φασσαρης δεν αλλαξοπιστει...εστω και αν καμμια φορα μαζοχιζεται...

Και το κακο το δικο μου...είναι ότι μετα τις αναγνωρίσεις πριν το κυνηγι...εκει που βλεπω γενικα πουλια...λεω θα βγαλω ολη τη σεζον εκει...και δεν ταρασσω μεχρι τη ληξη του κυνηγιου...δε πα να μου πουν ειδαν εκατομμύρια σε άλλη περιοχη που ξερω...

Μεν αγχωνεσαι ρε Λεωνιδα...εν εισαι μονος σου...τα ιδια καμνω και εγω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Pathfinder έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Παιδια οι φασες ε πολλες...το θεμα είναι να σου καμουν την χαρη να σου δωκουν χερι...και ετσι καιρους δυσκολο πολλα...

Μεν αγχωνεσαι ρε Λεωνιδα...εν εισαι μονος σου...τα ιδια καμνω και εγω
Αλεξη μου περαστικα σου τζαι σενα ρε φιλε...πασχουμε που την ιδια αρρώστια δυστηχως...

Ο τοπος που εβαλε ο φιλος στο video κατι μου λαλει...αν τον εβρω τι κερδιζω???? :lol: :lol: :lol:

θυμιζει μου τους τοπους που κυνηγουσα όταν καποτε ερχομουν μονο Παφο για κυνηγι...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Παντελη εισαι σιγανο ποταμακι :lol:

Μπραβο φιλε μου...ετσι να μπει και λιγο χρωμα....κρατα μου ενα ποστο μεσα σους γκρεμους :D

Σημερα εγω δεν πηγα κυνηγι αλλα για κλαδεμα....2 περιπτωσεις με 3 τουφεκιες!

Ειδα καποια πουλια κοντα μου αλλα και παλι δεν εδωσαν χερι....να περνουν απο τα 25-30μ και να μην μπορω να ριξω....κοπαδι 20...κοπαδι 10...κοπαδι 7.κοπαδια 3-4 και 2-3 μονες....να ακουω το φτερο τους μεσα στα αυτια μου και να μην καταφερνω να ριξω :|

Το καλο εκαμα τις ξανα δοκιμες στο ταχογραφο αλλαζοντας δοδολογια και κατι λεπτομερειες στο πιστονι και εμεινα πολυ πολυ ευχαριστημενος....σταθεροτατες ταχυτητες με το ''αργο'' φυσιγγι να ειναι στα 401m/s(θα το χαμηλωσω ακομα λιγο για να παρουμε τα 2 ακρα) το 401m/s ειναι μια αξιοπρεπεστατη κυνηγετικη ταχυτητα και γι'αυτο θα το κατεβασω ακομα λιγο.. και 437m/s για το γρηγορο φυσιγγι :P .....το προτο βημα εγινε!

Αυτο που διαπιστωσα για ακομα μια φορα με τα καψυλια cx2000 ειναι οτι εχουν καποιο προβλημα....το ενα φυσιγγι απο τα "αργα" δεν εσπασε το καψυλι + το οτι εριξα ακομα λιγα φυσιγγια απο rc 32gr caccia για να δω εαν τα τσιοκς εσω-εσω/εξω δινουν κατι διαφορετικο στις ταχυτητες(το ιδιο)οπου ειναι με cx 2000 και παλι το καψυλι μετα την τουφεκια γινοταν μαυρο οπως και καποια απο τα δικα μου...με τα 686 ποτε δεν ειχα ετσι προβλημα!!

Μου ξανα ετυχε και αλλη φορα και νομιζω ο Σπυρος εαν δεν καμνω λαθος ειχε το ιδιο προβλημα!

Τα 5 γρηγορα απο τον ταχογραφο!

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ναι Σόλωνα, μου έτυχε και εμένα αυτό με το να μαυρίζει το καψούλι, αν θυμάμαι καλά κάποιος μου είπε ότι πιθανόν αυτό να γίνεται λόγω του όπλο, να κτυπούν δυνατά οι βελόνες. Έχει καιρό να δω αυτό το φαινόμενο, βρήκα παλιό μου post που αναφέρω ότι μόνο με RC το έπαθα. Το CX2000 δεν είναι αυτό που έχει σχεδόν σε όλα τα φυσίγγια της η Victory;
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Σόλωνα, μου έτυχε και εμένα αυτό με το να μαυρίζει το καψούλι, αν θυμάμαι καλά κάποιος μου είπε ότι πιθανόν αυτό να γίνεται λόγω του όπλο, να κτυπούν δυνατά οι βελόνες. Έχει καιρό να δω αυτό το φαινόμενο, βρήκα παλιό μου post που αναφέρω ότι μόνο με RC το έπαθα. Το CX2000 δεν είναι αυτό που έχει σχεδόν σε όλα τα φυσίγγια της η Victory;

Σπυρο εφα τη ζωη μου να δω φασσα στις φωτος σου και δεν τα καταφερα!!! :lol:

Σολωνα 440 δεν είναι καπως υπερβολικο???αν δεν κανω λαθος μονο καποια B&P ξερω να δινει τέτοιες ταχύτητες...δεν θυμαμαι την ονομασια της τωρα...

Από ανακρουση τι λενε??
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Σόλωνα, μου έτυχε και εμένα αυτό με το να μαυρίζει το καψούλι, αν θυμάμαι καλά κάποιος μου είπε ότι πιθανόν αυτό να γίνεται λόγω του όπλο, να κτυπούν δυνατά οι βελόνες. Με το άλλο μου όπλο δεν είχα ποτέ αυτό το φαινόμενο, με τα ίδια φυσίγγια.

Σπυρο εφα τη ζωη μου να δω φασσα στις φωτος σου και δεν τα καταφερα!!! :lol:

Σολωνα 440 δεν είναι καπως υπερβολικο???αν δεν κανω λαθος μονο καποια B&P ξερω να δινει τέτοιες ταχύτητες...δεν θυμαμαι την ονομασια της τωρα...

Από ανακρουση τι λενε??
Εν κάτι μαύρες τελειούες. :D Είσαι τίποτε σε μιτσιά οθόνη;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”