Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Panmoy »

Για οσους διερωτουνται εαν η Κυπρος εχει φασσες ;).... Ενα πολυ μικρο αποσπασμα απο τις περιπλανησεις μου στα ποστα μου. Η περιοχη ΔΕΝ ειναι απαγορευμενη !!!
http://m.youtube.com/watch?v=wc1ddPFR62c
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Panmoy έγραψε:Για οσους διερωτουνται εαν η Κυπρος εχει φασσες ;).... Ενα πολυ μικρο αποσπασμα απο τις περιπλανησεις μου στα ποστα μου. Η περιοχη ΔΕΝ ειναι απαγορευμενη !!!
:shock: :shock:
Για όνομα φίλε Παντελή!!! Ανακάλυψες τον παράδεισο :o
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Dimitris έγραψε:
Panmoy έγραψε:Για οσους διερωτουνται εαν η Κυπρος εχει φασσες ;).... Ενα πολυ μικρο αποσπασμα απο τις περιπλανησεις μου στα ποστα μου. Η περιοχη ΔΕΝ ειναι απαγορευμενη !!!
Τι εννοείς;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γειά σου ρε Παντελή! Άρκησε να έρτει αλλά ήρτε καλό πράμα ;)

Πάμε για τα δικά μας τώρα. Εχτές η ομάδα συνεννοήθηκε καλά και ο αρχηγός σκέφτηκε λεπτομερώς το στήσιμο μας. Αρκετά πριν το χάραμα μαζευτήκαμε στο σημείο συνάντησης (ο ένας εδυσκολεύτην λλίο να πάει :lol: ) και άρχισε η συζήτηση για αυτό που θα ακολουθούσε. Δώθησαν οι οδηγίες, όπλο κράνος αναλάβατε τζιαί βουρ για τα πόστα! 10 λεπτά πριν να χαράξει άρχισε το ζέσταμα και το χάραμα η ομάδα ήταν πανέτοιμη!!!

Και ενώ είμασταν έτοιμοι να καθαρίσουμε το παιχνίδι οι αντίπαλοι μας την έστησαν και... δεν εμφανίστηκαν... :cry: Από ότι είδα στο βίντεο του παντελή πρέπει να παρουσιάστηκαν σε άλλο γήπεδο...

Όμως για να είμαστε σίγουροι ότι θα πιάναμε το ροζ φύλλο του αγώνα, αφήσαμε τον αρχηγό στο πόστο να αναμένει μπας και τους αναδόξει να εμφανιστούν. :D
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Dimitris έγραψε:
Δημητρη μου το video παει συνολικα 5 30 λεπτα με την ιδια ενταση + κανενα 10λεπτο που προηγηθηκε πριν αναψω την καμερα.. για μενα το επιθυμητο ειναι να πηγαινω εκει και να παιζω καποια πουλια για να καμνω κεφι....συνηθως στο μεσο της μερας αλλαζω τοπο για να μην επιβαρυνω τον τοπο...τα πουλια εχουν βρει ασφαλες καταφυγιο βαθια μεσα στην χαραδρα-η οποια ειναι αβατη- και εχουν φωλεοποιησει παντου...τολμω να πω οτι με τις καλες συνθηκες που εχουν βρει τα πουλια(φαι, νερο, ησυχια) , κανουν συχνες γεννες (εχω εντοπισει και τουρκουες στην περιοχη) και γενικα ο τοπος λειτουργει σαν φυσικο εκτροφειο...ωρες ωρες μαραζωνω που ξερω που βρισκεται :p ...μην νομιζεις ομως...τα πουλια εχουν μαστερ στην επιβιωση !!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Γειά σου ρε Παντελή! Άρκησε να έρτει αλλά ήρτε καλό πράμα ;)

Πάμε για τα δικά μας τώρα. Εχτές η ομάδα συνεννοήθηκε καλά και ο αρχηγός σκέφτηκε λεπτομερώς το στήσιμο μας. Αρκετά πριν το χάραμα μαζευτήκαμε στο σημείο συνάντησης (ο ένας εδυσκολεύτην λλίο να πάει :lol: ) και άρχισε η συζήτηση για αυτό που θα ακολουθούσε. Δώθησαν οι οδηγίες, όπλο κράνος αναλάβατε τζιαί βουρ για τα πόστα! 10 λεπτά πριν να χαράξει άρχισε το ζέσταμα και το χάραμα η ομάδα ήταν πανέτοιμη!!!

Και ενώ είμασταν έτοιμοι να καθαρίσουμε το παιχνίδι οι αντίπαλοι μας την έστησαν και... δεν εμφανίστηκαν... :cry: Από ότι είδα στο βίντεο του παντελή πρέπει να παρουσιάστηκαν σε άλλο γήπεδο...

Όμως για να είμαστε σίγουροι ότι θα πιάναμε το ροζ φύλλο του αγώνα, αφήσαμε τον αρχηγό στο πόστο να αναμένει μπας και τους αναδόξει να εμφανιστούν. :D

Με αναδοξε τους με εμφανιστηκαν....ως τις 13 30 αντεξα...ελυψαν μου τα τσιαρα και επειδή βαρκουμουν να παω στο αυτοκηνιτο και να ερω πισω επιασα τα πουρτου μου και εφυγα... :D

ΤΡΑΓΩΔΙΑ με μια λεξη....δεν ειδαμε ουτε και 1 φασα!!!

Το καλο μας είμασταν δυνατη παρεα και περασαμε καλα με τις κουβεντουες μας!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Είδα τζιαι εγώ καμμιά 200σιά φάσσες, ένα κοπάδι, ήρτε τζιαι έκατσε σε κάτι δεντρά πίσω μου, όταν τους εκόντεψα είδα τες πάνω στα δεντρά, ακόμα λίο να σπάσουν. Δεν ξέρω αν καλοφαίνουνται που τες φωτογραφίες.

http://s18.postimg.org/90dym2t7t/WP_20160106_001.jpg

http://s18.postimg.org/biznmrey1/WP_20160106_002.jpg
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Panmoy έγραψε:Σε πονηρα ποστα..
Καλως τον χαμενο...:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:
Γεια σου αδερφι μου ;) Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια να εχουμε !!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Panmoy έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
Γεια σου αδερφι μου ;) Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια να εχουμε !!!
Καλη χρονια φιλε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”