Αυριο με επεισε ο κουμπαρος μου να εξορμησουμε για τζικλες μεχρι τις 9 στα πολυ κοντινα ( πρωτη και μοναδικη !!!) και ομολογω νοιωθω περιεργα...ειδωμεν. Καλες επιτυχιες με τις πονηρες κυριες

Φιλε μπραβο για την καρπωση σου...εν όλα ππαλαζια η γελα με η ποιοτητα της φωτογρραφιας?????Panmoy έγραψε:Χαιρετω την παρεα των χειμερινων φασσαρηδων...εκανα μια προσπαθεια τη Δευτερα για post αλλα ημουν μαυροπινακισμενοςΗ Κυριακη πηγε καλα τελικα..1 πουλι το πρωι και 3 το απογευμα, συνολο 4. Το απογευμα ειχα την ευκαιρια για αλλα 2 πουλια τα οποια τελικα δεν πηρα...υγεια. Η φωτο δεν εχει χρωμα λογω της καθυστερημενης προσελευσης στο σπιτι...
Αυριο με επεισε ο κουμπαρος μου να εξορμησουμε για τζικλες μεχρι τις 9 στα πολυ κοντινα ( πρωτη και μοναδικη !!!) και ομολογω νοιωθω περιεργα...ειδωμεν. Καλες επιτυχιες με τις πονηρες κυριες!
Παντελη απ'οτι βλεπω ειναι μικρα πουλια!Panmoy έγραψε:Χαιρετω την παρεα των χειμερινων φασσαρηδων...εκανα μια προσπαθεια τη Δευτερα για post αλλα ημουν μαυροπινακισμενοςΗ Κυριακη πηγε καλα τελικα..1 πουλι το πρωι και 3 το απογευμα, συνολο 4. Το απογευμα ειχα την ευκαιρια για αλλα 2 πουλια τα οποια τελικα δεν πηρα...υγεια. Η φωτο δεν εχει χρωμα λογω της καθυστερημενης προσελευσης στο σπιτι...
Αυριο με επεισε ο κουμπαρος μου να εξορμησουμε για τζικλες μεχρι τις 9 στα πολυ κοντινα ( πρωτη και μοναδικη !!!) και ομολογω νοιωθω περιεργα...ειδωμεν. Καλες επιτυχιες με τις πονηρες κυριες!
χαχαχαχα...αμα ο άλλος ε φασσαρης...καταλαβει τες που το χιλιομετρο!!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Παντελη απ'οτι βλεπω ειναι μικρα πουλια!Panmoy έγραψε:Χαιρετω την παρεα των χειμερινων φασσαρηδων...εκανα μια προσπαθεια τη Δευτερα για post αλλα ημουν μαυροπινακισμενοςΗ Κυριακη πηγε καλα τελικα..1 πουλι το πρωι και 3 το απογευμα, συνολο 4. Το απογευμα ειχα την ευκαιρια για αλλα 2 πουλια τα οποια τελικα δεν πηρα...υγεια. Η φωτο δεν εχει χρωμα λογω της καθυστερημενης προσελευσης στο σπιτι...
Δεν ειναι μεγαλα πουλια, οχι...τις τελευταιες εξορμησεις εχω εντοπισει μεγαλους αριθμους πουλιων και μου κανει εντυπωση η αφελεια καποιων νεαρων πουλιων που ενδιδουν με ευκολια στην ενεδρα μου η οποια για 4η εξορμηση δεν εχει αλλαξει...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Παντελη απ'οτι βλεπω ειναι μικρα πουλια!Panmoy έγραψε:Χαιρετω την παρεα των χειμερινων φασσαρηδων...εκανα μια προσπαθεια τη Δευτερα για post αλλα ημουν μαυροπινακισμενοςΗ Κυριακη πηγε καλα τελικα..1 πουλι το πρωι και 3 το απογευμα, συνολο 4. Το απογευμα ειχα την ευκαιρια για αλλα 2 πουλια τα οποια τελικα δεν πηρα...υγεια. Η φωτο δεν εχει χρωμα λογω της καθυστερημενης προσελευσης στο σπιτι...