Το παρακοντακο εννοεις?giorgos80 έγραψε:το πιστολε του κοντακιου εν το εργοστασιακο ή εκαμε σου το οπλουργοςBAIKAL TEAM έγραψε:Τον ψοφο εφαμε τον...τα νερα εφαμε τα...μανιταρκα εν τα καταλάβουμε...καραολους μαλλον εν εισιε γιατι εν ειδα ουτε 1...φασες νεκροταφειο...να κατσουμε να δουμε το ΑΠΟΕΛι τζαι κανει!!!![]()
Μια φασα ειχε ολη η περιοχη...και ηρθε και τουμπαρε πας το Baikal η ωρα 7 το πρωι...μετα δεν ειδαμε άλλη φασα...ετσι τραγωδια εχει χρονια να ζησω...
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Pathfinder
Εψες νυχτερι μεχρι τις 7:30 το πρωι.7:15 ημουν στο ποστο αφου εν αντεχα αλλο.7:30 μια μοναχικη κυρια σε αμεριμνη βολτα στα 40+ μετρα τραβερσα εφαεν την και ηρτε οπως την μαππα κατω.Λεω πομπα αρχισαμε καλα σημερα.Η ωρα 2 εφυα χωρις να ξανασηκωσω το οπλο.Αυτα...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Βλαιπω οτι εμαμε τες ματσα ολοι μας με την αλλαγη του καιρου
....τελικα αβυσσος η ψυχη της
Ενα πουλι ο καθ'ενας μας..μια χαρα
Πρωινο με ελαχιστα πουλια στον οριζοντα με μονο 1 τουφεκια γρυγορη οριακη σε 4 πουλια τραβερσα!
Ο ηλιος η ωρα 10.30 με επιασε λογο της πλευρας που ειχα ανατολικα μου...πρρρρρρρρρρ
Το Μεσημερι δοκιμες στο ταχογραφο να περασει και η ωρα για τα γρηγορα και αργα
.....και μετα απογευματινο σε αλλη περιοχη!
Με πολυ πολυ λιγη τυχη θα επαιρνα ακομα 2-3 πουλια.....στα 25-30μ μεσα στα πευκα αλλα χωρις να μπορω να ριξω λογο του πολυ χαμηλου υψους!
Τελικα 1 πουλι οριακο...(στη καμερα ειχα και ζουμ 1.2).....που εκανα και επιλογη στο 1* για να ριξω οπου τελικα της εκαναν αερα μονο οπως φαινεται στο φιλμακι τα σκαγια..με αποτελεσμα να πεσει κεραυολημενο το πουλι με το 4*.....σηκωνει ελεγχο το πουλι στο καθαρισμα
Λιγοστα τα πουλια και παλι....αν θελει ο θεος Τεταρτη παλι....η προσπαθεια συνεχιζεται

Ενα πουλι ο καθ'ενας μας..μια χαρα

Πρωινο με ελαχιστα πουλια στον οριζοντα με μονο 1 τουφεκια γρυγορη οριακη σε 4 πουλια τραβερσα!
Ο ηλιος η ωρα 10.30 με επιασε λογο της πλευρας που ειχα ανατολικα μου...πρρρρρρρρρρ

Το Μεσημερι δοκιμες στο ταχογραφο να περασει και η ωρα για τα γρηγορα και αργα

Με πολυ πολυ λιγη τυχη θα επαιρνα ακομα 2-3 πουλια.....στα 25-30μ μεσα στα πευκα αλλα χωρις να μπορω να ριξω λογο του πολυ χαμηλου υψους!
Τελικα 1 πουλι οριακο...(στη καμερα ειχα και ζουμ 1.2).....που εκανα και επιλογη στο 1* για να ριξω οπου τελικα της εκαναν αερα μονο οπως φαινεται στο φιλμακι τα σκαγια..με αποτελεσμα να πεσει κεραυολημενο το πουλι με το 4*.....σηκωνει ελεγχο το πουλι στο καθαρισμα

Λιγοστα τα πουλια και παλι....αν θελει ο θεος Τεταρτη παλι....η προσπαθεια συνεχιζεται

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- spyrosspyrou851
Πιστολέ είναι αυτό που κρατάς το όπλο δίπλα που τη σκανδάλη.BAIKAL TEAM έγραψε:Το παρακοντακο εννοεις?giorgos80 έγραψε:το πιστολε του κοντακιου εν το εργοστασιακο ή εκαμε σου το οπλουργοςBAIKAL TEAM έγραψε:Τον ψοφο εφαμε τον...τα νερα εφαμε τα...μανιταρκα εν τα καταλάβουμε...καραολους μαλλον εν εισιε γιατι εν ειδα ουτε 1...φασες νεκροταφειο...να κατσουμε να δουμε το ΑΠΟΕΛι τζαι κανει!!!![]()
Μια φασα ειχε ολη η περιοχη...και ηρθε και τουμπαρε πας το Baikal η ωρα 7 το πρωι...μετα δεν ειδαμε άλλη φασα...ετσι τραγωδια εχει χρονια να ζησω...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Πιστολέ είναι αυτό που κρατάς το όπλο δίπλα που τη σκανδάλη.[/quote]
α για τη λαβη ελεγε ο Γιωργος...
Γιωργο το οπλο δεν εχει τιποτα δικο του σχεδόν...και η λαβη και ολο το κοντακι εχει λεπτύνει καποια μιλιμετρα μετα από συννενοηση που ειχα με τον οπλουργο μου...πριν το βαψιμο το εξισε για να λεπτύνει γενικα ολο το κοντακι...αλλα μιλαμε για ελαχιστα πραγματα...
Το παρακοντακο είναι άλλο...πολύ πιο λεπτοκομμενο από το εργοστασιακο...επειδή εχει την ταση να γερνει μπροστα το οπλο...το ισορροπήσαμε καπως ετσι...στο κυνηγι εχει καλυτερο κρατημα...αλλα η διαφορα φανηκε στο σκοπευτηριο οπου δεν εχανα δισκο μετα τις αλλαγες...στο κυνηγι όπως ημουν και πριν ετσι είμαι και τωρα με πιο απλα πιο ωραιο κρατημα του οπλου...
Από την Τεταρτη σκέφτομαι να συνεχισω το κυνηγι μου με τον laurona αφου τον αφησα πολύ καιρο στην απραξια...ισως βγαλω και καποια συμπερασματα συγκριτικά με τον Baikal...
Παντως εχτες το πουλι που καρπωθηκα πυροβοληθηκε στα 10 μετρα πανω από το κεφαλι μου...αρπαξε ολη τη τουφεκια και επεσε πανω στην τσαντα μου σε αργη καθοδο...όταν την πηρα αυτή σπαρταρουσε και εκανε καποια δευτερόλεπτα να πεθανει...ειχε χτυπήματα στο στηθος και στο το κεφαλι με No5...κεντρο ακριβως η τουφεκια μου...αυτό το πραγμα που γινεται δεν εξηγειται...ακομα ένα πουλι που εβαλε το σημαδεψαν 7 οπλα...εγω δεν μπορουσα από το ποστο που καθόμουνα...δεχτηκε 14 τουφεκιες σε υψος 20 -30 μετρα...σχεδόν νεκρο αυτό συνεχισε να πετα και χαθηκε στον οριζοντα...
α για τη λαβη ελεγε ο Γιωργος...
Γιωργο το οπλο δεν εχει τιποτα δικο του σχεδόν...και η λαβη και ολο το κοντακι εχει λεπτύνει καποια μιλιμετρα μετα από συννενοηση που ειχα με τον οπλουργο μου...πριν το βαψιμο το εξισε για να λεπτύνει γενικα ολο το κοντακι...αλλα μιλαμε για ελαχιστα πραγματα...
Το παρακοντακο είναι άλλο...πολύ πιο λεπτοκομμενο από το εργοστασιακο...επειδή εχει την ταση να γερνει μπροστα το οπλο...το ισορροπήσαμε καπως ετσι...στο κυνηγι εχει καλυτερο κρατημα...αλλα η διαφορα φανηκε στο σκοπευτηριο οπου δεν εχανα δισκο μετα τις αλλαγες...στο κυνηγι όπως ημουν και πριν ετσι είμαι και τωρα με πιο απλα πιο ωραιο κρατημα του οπλου...
Από την Τεταρτη σκέφτομαι να συνεχισω το κυνηγι μου με τον laurona αφου τον αφησα πολύ καιρο στην απραξια...ισως βγαλω και καποια συμπερασματα συγκριτικά με τον Baikal...
Παντως εχτες το πουλι που καρπωθηκα πυροβοληθηκε στα 10 μετρα πανω από το κεφαλι μου...αρπαξε ολη τη τουφεκια και επεσε πανω στην τσαντα μου σε αργη καθοδο...όταν την πηρα αυτή σπαρταρουσε και εκανε καποια δευτερόλεπτα να πεθανει...ειχε χτυπήματα στο στηθος και στο το κεφαλι με No5...κεντρο ακριβως η τουφεκια μου...αυτό το πραγμα που γινεται δεν εξηγειται...ακομα ένα πουλι που εβαλε το σημαδεψαν 7 οπλα...εγω δεν μπορουσα από το ποστο που καθόμουνα...δεχτηκε 14 τουφεκιες σε υψος 20 -30 μετρα...σχεδόν νεκρο αυτό συνεχισε να πετα και χαθηκε στον οριζοντα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Σολωνα μου μια χαρα τα πηγες...τουλαχιστον ειδες και καποια πουλια...εμεις τιποτα!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Βλαιπω οτι εμαμε τες ματσα ολοι μας με την αλλαγη του καιρου....τελικα αβυσσος η ψυχη της
![]()
Ενα πουλι ο καθ'ενας μας..μια χαρα![]()
Ο ηλιος η ωρα 10.30 με επιασε λογο της πλευρας που ειχα ανατολικα μου...πρρρρρρρρρρ![]()
Το Μεσημερι δοκιμες στο ταχογραφο να περασει και η ωρα για τα γρηγορα και αργα.....και μετα απογευματινο σε αλλη περιοχη!
Τελικα 1 πουλι οριακο...(στη καμερα ειχα και ζουμ 1.2).....που εκανα και επιλογη στο 1* για να ριξω οπου τελικα της εκαναν αερα μονο οπως φαινεται στο φιλμακι τα σκαγια..με αποτελεσμα να πεσει κεραυολημενο το πουλι με το 4*.....σηκωνει ελεγχο το πουλι στο καθαρισμα![]()
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Καλα κυνηγια και καλο κουραγιο σε ολους τους φασσαριδες!!!
Αυριο ειμαστε δυνατη παρεα...
Αυριο ειμαστε δυνατη παρεα...

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Επισης Λεωνιδα...καλο και ασφαλες κυνηγι να εχουμε φιλοι μου:P
Ελπιζω και καμια φαση σαν αυτη

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Ε για τουντη φαση που πινουμε νερο στο ονομα της Σολωνα μου...εστω και 1 να παιξουμε...εμεις ειμαστε happy!!!!αξιζει να περιμενεις ολη μερα...για ένα τετοιο θεαμαSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Επισης Λεωνιδα...καλο και ασφαλες κυνηγι να εχουμε φιλοι μου:P
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Γέιτο αύριο εν η μέρα τους
Καλό κυνήγι σε όλους! Σόλωνα μας εύχομαι όλους έτσι φλας αύριο!

Καλό κυνήγι σε όλους! Σόλωνα μας εύχομαι όλους έτσι φλας αύριο!