Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Ητου υψους η του βαθους.....αιφνιδιασμος κανονικος λεει και ο φιλος ο Τασος + αλλα 4-5 πουλια...που θα παει ομως,οπου ν'ασαι τελειωνει το ενδημικο :D

Κατα τα αλλα περασα ωραια μεσα στα πευκα :P

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ητου υψους η του βαθους.....αιφνιδιασμος κανονικος λεει και ο φιλος ο Τασος + αλλα 4-5 πουλια...που θα παει ομως,οπου ν'ασαι τελειωνει το ενδημικο :D

Κατα τα αλλα περασα ωραια μεσα στα πευκα :P

Ποσες μου εκαμαν ντου Σολωνα μου εχτες...να θωρω που τη μια να με καπελιαζουν που την άλλη...να θωρω που την άλλη να μου φκενουν που την μια!!! :lol: :lol: :lol:

Το καλο μου όμως εκαταφερα να σημαθκιασω 7-8 πουλια...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Παίδες ενώ μέσα στο Νοέμβρη έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με τις NSI super felt και τις percorso caccia fibre, το Δεκέμβριο τα πράγματα άλλαξαν άρδην...Τα μόνα φυσίγγια που μας άρεσαν ήταν η europa 32gr nickel και η Classica 32gr.

Έχει κανένα που μπορεί να μου συστήσει και κάποιο άλλο φυσίγγιο που έχει δοκιμάσει με επιτυχία στις σιδερένιες τελευταίως?

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Τι να τις καμεις Μαριε μου??Τωρα που ετελειωσε το ενδημικο ολοι θα γινουν φασσαριες...δυσκολο να συρεις φυσίγγια!!! :lol: :lol:

(φυσίγγια ωραια είναι...biturbo,μπλε,Α36 και αν θελεις ταπα όπως η superfelt δοκιμασε lambro feltro αν και δεν μου αρεσαν καθολου σημερα)

Τετοια τραγωδια σημερα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που ξαναεζησα...όπως εβαλα την Biturbo και την Μπλε το πρωι....ετσι τις εγβαλα το απόγευμα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γείτο μου εχτές ήρτα, έκατσα 2 ώρες περίπου τζιαί μετά εφύαμε. Ήρτεν ένας τζιαί έκατσε απέναντι μας στα 30 μέτρα τζιαί για να μεν νευριάσω έφυα...

Τετάρτη θα πάω στο αγαπημένο μου πόστο, ελπίζω να φανώ τυχερός και να πάρω κανένα ζευγαράκι. ;)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Γείτο μου εχτές ήρτα, έκατσα 2 ώρες περίπου τζιαί μετά εφύαμε. Ήρτεν ένας τζιαί έκατσε απέναντι μας στα 30 μέτρα τζιαί για να μεν νευριάσω έφυα...

Τετάρτη θα πάω στο αγαπημένο μου πόστο, ελπίζω να φανώ τυχερός και να πάρω κανένα ζευγαράκι. ;)
Γειτο μου ηρτα να σε εβρω αλλα εν ησουν τζιαμε...ειδα τον παρεα που εκαθετουν οχτο...εμενα ηρτεν ενας το πρωι και όπως εκαθουμασταν 3 ατομα στα ποστα που μας ειδες...ενώ ηταν οφκιεροι οι Ευκάλυπτοι επιε και εκατσε μπροστα που τον Βασιλη στην ιδια γραμμη μαζι μου...αμπα τζαι εν παιξει τις φασσες πρωτος...3 πουλια που ηρταν γλυφτα επιασε και τα 3...ΔεΝ του ειπαμε τιποτε αλλα την ωρα που αρκεψε να γελα και να καμνει αστειουθκια με τους παρεες του εν εκουμανταρετουν ο Βασιλης...ευτυχως επρολαβαμε τον γιατι ηταν να τον κλαισειν...τζαι εφυαμε να ερτουμε μπροστα να σε εβρουμε...

Τεταρτη ελα να παμε μαζι αν θελεις...συνηθως κινουνται. και εν εχει πολύ κοσμο (εγω και οι μαστοροι Φλωρος και Πολυβιος ως συνηθως)..τζαι αν θελεις καθουμαστε τζαι πιο μπροστα που ε να ειμαστε τελεια μονοι μας...ο ι ακριβως τζιαμε που εκατσετε εχτες...

Οποτε θελεις εισαι ευπρόσδεκτος να παμε μαζι...ξερεις που να με εβρεις
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άτε ρε γείτο γιατί εν μου τηλεφώνησες! Ήταν μόλις σε έπιασα τηλέφωνο? Είμαστε πάνω στο ύψωμα τζιαί εγυρεύκαμε λαό τάχα μου... :lol: έσυρε τζιαί ο σύντροφος μια στιγμή 3-4 φυσίγγια διότι εφανήκαν του ότι είχαν πρόβλημα λαλεί τζιαί έσυρε τα να φεύκουν. Επεράσαμε δίπλα που τζίνο το διπλοκάμπινο που ήταν παρκαρισμένο δίπλα που τον ποταμό.

Τετάρτη έχω σχέδια για το πόστο μου στην Πάφο. Όποτε θέλεις είσαι τζιαί εσύ ευπρόσδεκτος να σε πάρω εννοείτε! Σίγουρα όμως θα σε πιάσω τηλέφωνο όμως καμιά μέρα να έρτω να πάμε παρέα.

Τωρά παίρνω μάτι τα φασσάκια που παν τζιαί ερκουνται πόξω που το παράθυρο... :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Άτε ρε γείτο γιατί εν μου τηλεφώνησες! Ήταν μόλις σε έπιασα τηλέφωνο? Είμαστε πάνω στο ύψωμα τζιαί εγυρεύκαμε λαό τάχα μου... :lol: έσυρε τζιαί ο σύντροφος μια στιγμή 3-4 φυσίγγια διότι εφανήκαν του ότι είχαν πρόβλημα λαλεί τζιαί έσυρε τα να φεύκουν. Επεράσαμε δίπλα που τζίνο το διπλοκάμπινο που ήταν παρκαρισμένο δίπλα που τον ποταμό.

Τετάρτη έχω σχέδια για το πόστο μου στην Πάφο. Όποτε θέλεις είσαι τζιαί εσύ ευπρόσδεκτος να σε πάρω εννοείτε! Σίγουρα όμως θα σε πιάσω τηλέφωνο όμως καμιά μέρα να έρτω να πάμε παρέα.

Τωρά παίρνω μάτι τα φασσάκια που παν τζιαί ερκουνται πόξω που το παράθυρο... :D
Πολλα δυσκολο να αλλαξω ποστο γειτο μου...συνηθως αποφασίζω στις αναγνωρίσεις και από τον πλυθησμο των πουλιων στην περιοχη...και κυνηγω ολη τη χρονια στο ιδιο μερος...ατε και το πολύ σε ένα δευτερο καρτερι...

Φετος ειδα τες εκει...και λογο οικογενειας αποφασισα ολη τη χρονια εκει...περσυ ηταν αλλου...του χρονου ποιος ξερει...εχω 5-6 τοπους και τους παρακολουθώ πριν το κυνηγι...

Ειμαι όπως το γαρο το πεισματαρη...εχει δεν εχει...στην ιδια πετρα ε να με εβρεις!!! :lol: :lol: :lol:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Οταν επιμενεις στους τοπους σου που ξερεις..καποια στιγμη θα ανταμειφθεις....και να μην σου κανουν την χαρη..μονο και μονο που εχεις στο μυαλο σου τις φασεις που σου εδωσε ο τοπος σου τοσο καιρο το ευχαριστιεσαι!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Συμφωνώ μαζί σας. Σε όλα μου τα κυνήγια σχεδόν ποτέ δεν βρήκα κάτι το αξιόλογο όταν πήγαινα σε άγνωστη περιοχή. Όμως πολλές φορές μέσα από επισκέψεις σε καινούριες περιοχές βρίσκω και κάτι καλό το οποίο ψάχνω αρκετά και άν αξίζει το προσθέτω στη λίστα μου. Έτσι βρήκα και το αγαπημένο μου σημείο!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”