ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από admin »

sotiris!129 έγραψε:πεταξε μου τον ρε MAD να του γεμοσω τα σωθικα του σκαγια ... ηταν αναγκη να πιερωσουν την νυφη τα πεζουνια παλε !!!

o Mad Mag!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τι φταίει το χτηνο επείρες τον τσαμε που κάμνουν ειτά τις επιτρεπώμενης και φεύγουν. :D μετά απο ανάλυση της τελευταίας φάσης ο κύριος βγήκε πάνω στον χωματόδρομο που πήγαινε στο σπίτι και στράφηκε πορεία πρός τα πίσω στο κομμάτι απέναντι απο το αυτοκινητο πρός τον δρόμο πρίν το κέντρο

Για αυτό σου είπα αμμα σε σπάζουν οι λαγοίκάπου πρέπει να εκτονώνεσαι :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

test
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Καλημερα κοπελια και καλα χριστουγεννα!

τελικα δεν επιασε το κολπο οποτε ερτει ο παπας μου να πεζουμε λαο :lol:

καταφερε παλε να μου γελαση αφου ηθελα ο μαλακας να βκω πιο ψηλα να βλεπω καλα! εν πειραζει υγεια πανο απο ολα απολασαμε ιχνιλασια με τα ολα της αλλα το κοπελλι εκαμε τα δικα του παλε ετσι ειναι αμαν εν εχεις σκοπους!
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλησπέρα συνάδελφοι,

Όμορφη μέρα εχτές, δυστυχώς για μένα η τοποθεσία που πάω είχε κόσμο με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να αλλάξω τα σχέδια μου... :?

Αλλαγή τοποθεσίας σε δύσκολη περιοχή και πανιές για κανένα περδίκι. Τα πουλιά υποψιασμένα επροσηκώνονταν από το χιλιόμετρο και εκάμναν για την απαγορευμένη με αποτέλεσμα να μήν μπορέσω ούτε καν να τα βουρήσω πουπίσω... :P Δυστυχώς όσα εσήκωσα δεν μου έδωσαν χέρι... 2-3 τουφεκιές απελπισίας από απαγορευτική απόσταση.

Αρκετές τζίκλες εχτές στο περπατητό αν και δεν τους έσυρνα μπας και μας κάνει την χάρη κανένα περδίκι αλλά δεν... Στα πολλά όταν είδα κ απόειδα με τα περτίτζια όσες εσήκωσα σε σίουρη απόσταση (4) έπαιξα τες... :P

Αυτά εχτές... Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους, σε εσάς και τις οικογένειες σας !!!

Κυριακή (τελευταία :( :( :( ) πάλι με το καλό !!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

admin έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:πεταξε μου τον ρε MAD να του γεμοσω τα σωθικα του σκαγια ... ηταν αναγκη να πιερωσουν την νυφη τα πεζουνια παλε !!!

o Mad Mag!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τι φταίει το χτηνο επείρες τον τσαμε που κάμνουν ειτά τις επιτρεπώμενης και φεύγουν. :D μετά απο ανάλυση της τελευταίας φάσης ο κύριος βγήκε πάνω στον χωματόδρομο που πήγαινε στο σπίτι και στράφηκε πορεία πρός τα πίσω στο κομμάτι απέναντι απο το αυτοκινητο πρός τον δρόμο πρίν το κέντρο

Για αυτό σου είπα αμμα σε σπάζουν οι λαγοίκάπου πρέπει να εκτονώνεσαι
:D
ενα εχω να σου πω ... ηρτεν μια φασσα 2chocke μπαμ και κατω !
εν περνουν 5 λεπτα ερκουντε αλλες 2 φασσες ... 2 chocke μπαμ και οι 2 κατω με μια χαρτουτσια !!!

σαν τες εβλεπα ζε τες 2 χαμε βουναρι
εκνισα λιον την κκελλε μου ... εστριψα λιον τα μουσια μου ... ζε λαλω πουμεσα μου (πρεπει να ξαναρκεψω το τσιαρο , εν κριμα τα χτηνα ) !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

sotiris!129 έγραψε:
admin έγραψε:

Για αυτό σου είπα αμμα σε σπάζουν οι λαγοίκάπου πρέπει να εκτονώνεσαι
:D
ενα εχω να σου πω ... ηρτεν μια φασσα 2chocke μπαμ και κατω !
εν περνουν 5 λεπτα ερκουντε αλλες 2 φασσες ... 2 chocke μπαμ και οι 2 κατω με μια χαρτουτσια !!!

σαν τες εβλεπα ζε τες 2 χαμε βουναρι
εκνισα λιον την κκελλε μου ... εστριψα λιον τα μουσια μου ... ζε λαλω πουμεσα μου (πρεπει να ξαναρκεψω το τσιαρο , εν κριμα τα χτηνα ) !!!
:-D :-D :-D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Costas686
Full Member

Δημοσίευση από Costas686 »

Triplex σε πέρδικα !

*ένα ευχαριστώ στον φίλο που με βοήθησε με τον σκύλο του να βρω το δεύτερο περδίκι εάν είναι εδώ στο forum ( εφορεν καπελούι του hunt&shoot ) :D

https://www.youtube.com/watch?v=VuBtaIPTA1w
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Costas686 έγραψε:Triplex σε πέρδικα !

*ένα ευχαριστώ στον φίλο που με βοήθησε με τον σκύλο του να βρω το δεύτερο περδίκι εάν είναι εδώ στο forum ( εφορεν καπελούι του hunt&shoot ) :D

https://www.youtube.com/watch?v=VuBtaIPTA1w

Μπραβο Κωστα ωραιο φιλμακι και ωραια και η φωτο σου :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου για την τελευταια εξορμηση του ενδημικου....σιγα σιγα φτασαμε στον τελος για ακομα μια χρονια :cry:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Καλημερα Καλα και ασφαλισμενα κυνηγια λεβεντες και καλες επιτιχιεσ

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”