sotiris!129 έγραψε:πεταξε μου τον ρε MAD να του γεμοσω τα σωθικα του σκαγια ... ηταν αναγκη να πιερωσουν την νυφη τα πεζουνια παλε !!!
o Mad Mag!!!!!

Για αυτό σου είπα αμμα σε σπάζουν οι λαγοίκάπου πρέπει να εκτονώνεσαι

sotiris!129 έγραψε:πεταξε μου τον ρε MAD να του γεμοσω τα σωθικα του σκαγια ... ηταν αναγκη να πιερωσουν την νυφη τα πεζουνια παλε !!!
ενα εχω να σου πω ... ηρτεν μια φασσα 2chocke μπαμ και κατω !admin έγραψε:sotiris!129 έγραψε:πεταξε μου τον ρε MAD να του γεμοσω τα σωθικα του σκαγια ... ηταν αναγκη να πιερωσουν την νυφη τα πεζουνια παλε !!!
o Mad Mag!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι φταίει το χτηνο επείρες τον τσαμε που κάμνουν ειτά τις επιτρεπώμενης και φεύγουν.
μετά απο ανάλυση της τελευταίας φάσης ο κύριος βγήκε πάνω στον χωματόδρομο που πήγαινε στο σπίτι και στράφηκε πορεία πρός τα πίσω στο κομμάτι απέναντι απο το αυτοκινητο πρός τον δρόμο πρίν το κέντρο
sotiris!129 έγραψε:ενα εχω να σου πω ... ηρτεν μια φασσα 2chocke μπαμ και κατω !admin έγραψε:sotiris!129 έγραψε:πεταξε μου τον ρε MAD να του γεμοσω τα σωθικα του σκαγια ... ηταν αναγκη να πιερωσουν την νυφη τα πεζουνια παλε !!!
o Mad Mag!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι φταίει το χτηνο επείρες τον τσαμε που κάμνουν ειτά τις επιτρεπώμενης και φεύγουν.
μετά απο ανάλυση της τελευταίας φάσης ο κύριος βγήκε πάνω στον χωματόδρομο που πήγαινε στο σπίτι και στράφηκε πορεία πρός τα πίσω στο κομμάτι απέναντι απο το αυτοκινητο πρός τον δρόμο πρίν το κέντρο
εν περνουν 5 λεπτα ερκουντε αλλες 2 φασσες ... 2 chocke μπαμ και οι 2 κατω με μια χαρτουτσια !!!
σαν τες εβλεπα ζε τες 2 χαμε βουναρι
εκνισα λιον την κκελλε μου ... εστριψα λιον τα μουσια μου ... ζε λαλω πουμεσα μου (πρεπει να ξαναρκεψω το τσιαρο , εν κριμα τα χτηνα ) !!!
Costas686 έγραψε:Triplex σε πέρδικα !
*ένα ευχαριστώ στον φίλο που με βοήθησε με τον σκύλο του να βρω το δεύτερο περδίκι εάν είναι εδώ στο forum ( εφορεν καπελούι του hunt&shoot )![]()
https://www.youtube.com/watch?v=VuBtaIPTA1w