TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- spyrosspyrou851
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Αν έκαμε κρυάδες πάνω λογικά κάποια πουλιά θα κατεβήκαν κάτω. Εγώ προσωπικά δεν βασίζουμαι σε πληροφορίες εκτός αν είναι για συγκεκριμένο σημείο. Εάν π.χ κάποιος μου πει έχει τσίκλες στον Αγ. Θεόδωρο ε άτε κάτσε μάντεψε που εννοεί. Στον Αγ Θεόδωρο υπάρχουν 50 περιοχές, εμένα μου έτυχε πολλές φορές τζιαμέ που είμαι εγώ να γίνεται πόλεμος και 500μ πιο κάτω να μην ακούεται τίποτε ή το αντίθετο, οι άλλοι να κάμνουν πόλεμο και εγώ να τους ακούω. Και οι δύο περιοχές Αγ Θεόδωρο αλλά η μια έπιασε πουλιά και η άλλη όχι.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χθές Πάφο είδα σε ένα σημείο καμιά 100 πουλιά πολύ ενθαρυντικό σημείο
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Σημερα επαρχια λαρνακαςεμπηκαν πολλα πουλια
- kanaris
- Full Member
Πολύ λίγα τα πουλιά!...Ίσως να επρόκειτο για μετακίνηση από τα χαμηλά στα ψηλά!kanaris έγραψε:Καλησπέρα! Αν και δεν κυνηγησα χτες παρατήρησα πολύ αυξημένη κίνηση πουλιων στην περιοχή της Κακοπετριας...
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
πολλά παράξενη η χρονιά για τις τσίκλες φέτος...
Κυνήγησα σε 4 διαφορετικές περιοχές σε επαρχία Λάρνακας και Λεμεσού ημιορεινά...
Αν εξαιρέσουμε ένα πρωινό που είδα μπόλικους μαυρόπουλους μέσα στα πυκνά να κινούνται ως τις 7 χωρίς να μου δώσουν ευκαιρίες...
Πουλιά γιόκ...
Μακάρι να βρίσκαμε να παίζαμε έστω και 5 πουλιά ανα εξώρμηση!!!
Κυνήγησα σε 4 διαφορετικές περιοχές σε επαρχία Λάρνακας και Λεμεσού ημιορεινά...
Αν εξαιρέσουμε ένα πρωινό που είδα μπόλικους μαυρόπουλους μέσα στα πυκνά να κινούνται ως τις 7 χωρίς να μου δώσουν ευκαιρίες...
Πουλιά γιόκ...
Μακάρι να βρίσκαμε να παίζαμε έστω και 5 πουλιά ανα εξώρμηση!!!
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Εκρατησε λίγα πουλιά στη Λάρνακα ή ο καιρός δεν βοηθά? Καμία εισήγηση για την Κυριακή? Πάντως τη περασμένη Κυριακή στον Λυθροδοντα πολύ λίγα πουλιά και πολλοί κυνυγοί. Όσον τζαι κόψαμε τον παπαγάλο!
- spyrosspyrou851
Πάντως είναι σίγουρο ότι ο καιρός δεν βοήθησε καθόλου, έκαμε 2-3 μέρες νερά αλλά τις άλλες τίποτε απολύτως. Πολλά από τα πρώτα πουλιά που εμπήκαν έφυγαν ήδη, αν και υπήρχε μπόλικο φαγητό το νερό ήταν ελάχιστον. Εγώ πάντως την Τετάρτη που επήα είχε πολλά πουλιά και δεν έριξα σε κανένα, κουλιασμένα όλα, σε μια φάση κάποιος κυνηγός έριξε σιηπεθκιά κοντά μου και εφύγαν 10-15 πουλιά που ήταν κουλιασμένα. Θέλεις πόθκια και κυνηγούς για να κυνηγήσεις την περιοχή καθώς τα πουλιά είναι μέσα σε ποταμοσιές και καθόλου εύκολο να τα προσεγγίσεις και να τα παίξεις μόνος σου.Meraklis έγραψε:Εκρατησε λίγα πουλιά στη Λάρνακα ή ο καιρός δεν βοηθά? Καμία εισήγηση για την Κυριακή? Πάντως τη περασμένη Κυριακή στον Λυθροδοντα πολύ λίγα πουλιά και πολλοί κυνυγοί. Όσον τζαι κόψαμε τον παπαγάλο!
-
- Full Member
Καλισπερα και χρονια πολλα.φιλε ι προσοπκη μου αποψη ειναι οτι δεν εχει πουλια αλλα ουτε θα εχει φετος..... το κα σικονεισ απο μια ελια απο ενα βατο 10 ,15 τσικλεσ δςν σιμενει οτι εχει πουλλια.ο καιροσ δεν βοηθησε καθολου
-
- Full Member
Νομιζω θα δώσουμε άκυρο για αύριο τζαι κάνει.
- kanaris
- Full Member
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Κάπως έτσι θα πάει η χρονιά νομίζω! Προσωπικά δεν τις κυνηγώ περπατητος! Δεν μου αρέσει κυρίως γιατί χάνονται πολλά πουλιά μέσα στα πυκνα! Μέχρι το 2005 που ήταν μια πολυ καλη χρόνια σπάνια έβλεπες κυνηγούς να γυρίζουν τις ποταμοσσιες για λίγα πουλιά!
Βέβαια γούστα είναι αυτά και ο καθένας κυνηγά όπως του αρέσει
Βέβαια γούστα είναι αυτά και ο καθένας κυνηγά όπως του αρέσει
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!