Αυτο που ειπε ο Χριστοφορος......το οπλο το κρατα ''λαθος''....απο το action σχεδον
Η πολλα κοντος ειναι ο συναδελφος η πολλα μακρυ ειναι το οπλο....πρωτη φορα ειδα να κρατουν το οπλο απο το action και οχι απο την παπια....πως εχει κοντρολ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Παίδες, για χάριν συζήτησης θα πω κάτι. Ο νικητής του all star game στο NBA στα 3ποντα πριν κάμποσα χρόνια ήταν κάποιος που έριχνε τη μπάλα σαν το σάκκο με τις πατάτες...Επίσης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής (και όχι μόνον) στις βολές με καλάμι ρίχνει με τον πιο παράξενο και ανορθόδοξο τρόπο. Θέλω να πω ότι καμιά φορά, λόγω σωματότυπου ή λαι άλλων χαρακτηριστικών (π.χ. μυική δύναμη) κάποιος μπορεί να είναι πρωταθλητής ή πολύ καλός σε κάτι, το οποίο δεν κάνει με τον σωστό και ορθόδοξο τρόπο.
Μπορεί δηλαδή να δούμε κάποιον σκοπευτή να κρατά το όπλο με ανορθόδοξο τρόπο και όμως να είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Δεν σημαίνει αυτό όμως ότι δεν πρέπει να ξεκινά κάποιος να μαθαίνει με τον σωστό και ορθοδοξο τρόπο (για να μην παρεξηγούμαι).
Εύχομαι σε όλους καλά κυνήγια αύριο λεβέντες!!! Να σας καππελιάζουν οι φασσάκκες!! Εμείς θα πάρουμε τη δόση μας από καθαρό αέρα σίγουρα και αν μας κάμει και καμιά τη χάρη καλώς!
Άτε να κάμω την αρχή. Μόλις αφήχθηκα από τη σημερινή ολοήμερη εξόρμηση στη Πάφο.
Τα αποτελέσματα μας δεν ήταν τα αναμενόμενα αφού 2 όπλα όλη μέρα καρτέρι σε 2 διαφορετικούς τόπους είχαμε μόνο 1 ευκαιρία για βολή. Το πουλί το κτυπήσαμε και οι 2 αλλά δυστυχώς ακόμα πάει...Φέραμε 2 εξωτικούς λεβέντες παπαγάλους...
Καταφέραμε να πάρουμε 1 περδίκι σε μια μικρή παγανιά, αφού οι κυρίες ήταν πλήρως εξαφανισμένες...
Αμαν δεν σε θελει εν σε θελει ετσι ξερω εγω.Αν και αναμενα λογω καιρουν φανουν πουλια εντουτοις βγηκα λαθος κατα πολυ.2 φορες με επιασαν στον υπνο οι κυριες εκτος φυλακτρας η ωρα 11 και η ωρα 3 και μας την εκαμαν με ελαφρα πηδηματακια.Καμια ρατσα παπαγαλου καλη ξερουμε?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Αμαν δεν σε θελει εν σε θελει ετσι ξερω εγω.Αν και αναμενα λογω καιρουν φανουν πουλια εντουτοις βγηκα λαθος κατα πολυ.2 φορες με επιασαν στον υπνο οι κυριες εκτος φυλακτρας η ωρα 11 και η ωρα 3 και μας την εκαμαν με ελαφρα πηδηματακια.Καμια ρατσα παπαγαλου καλη ξερουμε?
Εγω επιασα ενα ποτουτο σημερα..καμνει σου
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!