ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
elcos
Full Member

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από elcos »

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ....
ΟΡΕΙΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΙΟΤΟΠΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΤΣΙΚΛΕΣ ΤΖΙΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ .........
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Aκόμα μια σημερινή εξόρμηση, έκαμα τα τζιαι έπαθα τα ούλλα. :D

Σταθερός στο τοπούι μου, ελάχιστοι οι κυνηγοί, όπως ήταν αναμενόμενο. Στάθηκα λίγο στο καθιερωμένο μου τοπούι μέχρι να ξημερώσει, η υγρασία στα ύψη, έβλεπα την απέναντι ποταμοσιούα γεμάτη ομίχλη. Εκόρτωσα φτι όπως κάμνω πάντα για να ακούσω τα πρωινά κακαρίσματα για να σχεδιάσω τις κινήσεις μου. Είχε και ένα αυτοκίνητο επήε και ήρτε 3 φορές, αλόπως εχάθηκεν ο κουμπάρος λαλώ.

Όπως και να χει, άκουσα κάποια περδίκια εκατεβήκαν στην επιτρεπόμενη και σχεδίαζα να περπατήσω προς την κατεύθυνση τους μόλις εξημέρωνε. Οι τζίκλες να με φάσιν εν το μεταξύ, αλλά είπα να μεν αρκέψω ντάγκα ντούγκου πάνω στες τζίκλες που τα τωρά αφού ακούω περτίτζια, να μην τα ενοχλήσω. Μόλις είπα την κουβέντα βλέπω το αυτοκίνητο που επάεννε τζιαι έρκετουν τζιαι παρκάρει 50-100 μέτρα από το σημείο που τα άκουσα να κακαρίζουν, λαλώ όπου τζιαι να σαι εχαθήκαν.

1-2 λεπτά μετά, μόλις έκλεισε η πόρτα του αυτοκινήτου ακούω τα περδίκια να κάμνουν το κλάψιμο τους όταν πετάσσουνται και εχαθήκαν μέσα στη ποταμοσιά. Λαλώ άτε, ξεκινούμε που την άλλη μεριά και ότι κάτσει.

Ξεκίνησα το περπατητό μου αλλά χωρίς ιδιαίτερο action, πάνω κάτω, πάνω κάτω, άφαντα τα περδίκια, οι τζίκλες δεν εκοντέφκουνταν, έπαιξα ένα μαυρόπουλο αλλά δεν κατάφερα να τον έβρω καθώς έππεσε σε πυκνέρι και θα έφκαλλα τα μάθκια μου προσπαθώντας να μπω μέσα. Δεν είναι η μέρα μας Σπυρίδωνα λαλώ που μέσα μου. Κατά τις 10:30 πιάννει με ο Σαββής για να μου πει τα αποτελέσματα του, τίποτε και για τους δύο. Εκείνη την ώρα άκουσα κάποια περδίκια αλλά μου φάνηκε ότι ήταν στην απαγορευμένη και δεν έδωσα σημασία. Εν το μεταξύ έπιασε το μάτι μου ταπέλλα της απαγορευμένης από ένα σημείο και μετά ενώ δεν είχε αλλού ταπέλλα.

Εμπήκε μου η ιδέα να τσιεκκάρω το χάρτι επειδή είχα την εντύπωση ότι η δεξιά μεριά ενός δρόμου ήταν απαγορευμένη. Τσιεκκάρω το χάρτι λαλώ επιτρέπεται, να δοκιμάσω να πάω εκεί να δω πως είναι καθώς έχει πολλά χρόνια που κυνηγώ τζιαμέ αλλά νομιζόμενος ότι απαγορεύεται από ένα σημείο και μετά δεν επήεννα ως τζικάτω. Ξεκινώ και κοντεύω στο σημείο που είδα πριν, δεξιά ο δρόμος γνώριμος, αριστερά άγνωστος.

Συνεχίζω και ακούω τα περδίκια να κακαρίζουν, λαλώ θα πάω να δω τι γίνεται, αν είναι στην απαγορευμένη next time, αν μας δώσει κανένα σχιέρι καλώς. Περπατώ μέχρι ένα σημείο και βλέπω ξεκινά μια ποταμοσιά, τα περδίκια εσταματήσαν να κακαρίζουν, λαλώ ενώσαν με τζιαι εχαθήκαν. Γύρνω της ποταμοσιάς τζιαι 1-2 δευτερόλεπτα αργότερα πετάσσουνται 2 περδίκια, νταγκ νταγκ και τα δύο κάτω. :D (δεν χρειάστηκε να κάμω ξιου ξιου). Με την δεύτερη σιηπεθκιά πετάσσεται ακόμα ένα, μετά ακόμα 3 μαζί, εγώ όφκιερο το όπλο έμεινα τζιαι εθώρουν τα καθώς επιάσαν την απαγορευμένη. Αν είχα 8καννο θα τα έπιαννα όλα :o :o Αλλά δεν είμαι αχάριστος. :D

Εγίνηκεν σχεδόν 12 ξεκινώ για να φύγω, παίζει το τηλέφωνο, ο ξάδερφος μου, λαλεί μου να πάμε κανένα απογευματινό για καμμιά τζικλοτρασιηλούα αφού ήρτε Λάρνακα. Έχει χρόνια να κυνηγήσουμε μαζί και δεν του χάλασα το χατίρι αν τζιαι ήμουν σκοτωμένος. Πήγαμε στην περιοχή που πάω για τρυγόνια τζιαι λαλώ του ότι γινεί, αλλά λαλώ του θα πάω που σπίτι να πιάσω 9άρες. Έπιασα και λίγες 7άρες καθώς έχει (ή είχε) φραγκολίνες και περδίκια, αλλά δεν είδαμε κάτι. Με το που κατεβαίνω από το αυτοκίνητο ακούω τσικ τσικ που τα κυπαρίσσια, λαλώ του έχει τζίκλα, πιάνει ο ένας που τη μιά και ο άλλος που την άλλη. Στη μέση των κυπαρισσιών πετάσσεται η κυρία προς την κατεύθυνση μου, εύκολη βολή. Μπαμ κάτω. Σκέφτηκα που μέσα μου δεν παίζουμε τζίκλες πάνω στα βουνά, παίζουμε τες δίπλα που τη θάλασσα. :D

Δεν εφάνηκε άλλη τζίκλα, εκατάφερα να πιάσω και 5 τρασιηλούες και ο ξάδερφος μου 6.

Τα περδίκια με Olympia Gem 32-6 (έβαλα καταλάθος 6-6 αντί 7-6), η τζίκλα με Victory Super Tordo 32-9, ενώ οι τρασιήλες με συνδιασμό Olympia Super Skeet και Olympia Skeet. Aυτά για σήμερα από εμένα.

http://s19.postimg.org/pnjq3ehfn/DSC00334.jpg

http://s19.postimg.org/da6vwhrr7/DSC00336.jpg
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλησπέρα συνάδελφοι !!

Ωραίος Σπύρο, βασιλιάς με το ντουπλέ !! ;)

Όμορφη μέρα σήμερα χωρίς το συνωστισμό της Κυριακής. Ελάχιστος κόσμος, αν είδα 1-2 αυτοκίνητα...

Ξεκίνημα περπατητό για περδίκια. Ξεκινώ να πανιάρω την συνηθισμένη μου τοποθεσία δεν εσήκωσα τίποτε :? λαλώ θα ανέβω πιο ψηλά να γύρω απέναντι μπας και δώκω πάνω τους. Ακριβώς όπως το σκέφτηκα... Με το που ανεβαίνω το βουνό και πάω να γύρω απέναντι εσήκωσα την κοπή καμιά 10 περδίκια, αλλά σε απαγορευτική απόσταση. Αφού τα εσκόρπισα, τα παρακολουθώ να δω που θα κάτσουν ξεκινώ να τα βουρώ πουπίσω... :lol: :lol: Εκόντεψα αρκετά αλλά ήταν νευρικά και επροσηκώνονταν μου. Σε μιά φάση σηκώνω ένα απο καλή απόσταση εκαλλίκωσα το κανονικότατα... :shock: :shock: Λίο η κούραση ανέβα κατέβα λιο η υπερβολική σιουρκά.. εχάσαμε το... :( Προχωρώ προς το αυτοκίνητο μετά από τόσο περπάτημα και απογοητευμένος που δεν έπιασα το ένα που εδικαιούμουν, ξαφνικά που μες τα πυκνά διαγώνια μου στα 10-15μ κατι ακούω, φερμάρω.... φφφρρρρ Ε τωρα δεν εγλύτωνε με τίποτε... !!! :D :D :D :D

Πίσω στο αυτοκίνητο αλλαγή τοποθεσίας... Και πάλι αρκετό περπάτημα κατάφερα να σηκώσω 2 περδίκια αλλά εγώ επερπατούσα ψηλά και εσηκοστήκαν χαμηλά μες την ποταμοσιά... 2 τουφεκιές απελπισίας αφου η απόσταση ήταν αρκετή !!

Bonus 2 τσικλούες και 2 μαυρόπουλοι !!! ;)

Μια χαρά σήμερα αφού καρποθήκαμε και το περδίκι μας μετά από 3 εξορμήσεις... Πόσο πιο πολλά απολαμβάνεις το 1 περδίκι της πρότελευταίας Τετάρτης που το βουράς πουπίσω ούλη μέρα σε σχέση με τα άλλα !!! :D :D :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο παίδες για το ότι το ευχαριστηθήκετε! Πάντα τέτοια!

elcos έγραψε:ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ....
ΟΡΕΙΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΙΟΤΟΠΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΤΣΙΚΛΕΣ ΤΖΙΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ .........
Φίλε εγώ πιστεύω ότι ο καιρός στην Κύπρο δεν επηρεάζει και τόσο. Περισσότερο επηρεάζουν οι καιρικές συνθήκες στην Ευρώπη και οι αέριες μάζες (για εμάς Ρωσσία και πιο κάτω) αλλά και το κατά πόσο υπάρχουν φαγιά για να κρατήσουν μεγάλες πάζες πουλιών. Φέτος δεν έκανε χειμώνα πουθενά τα πουλιά δεν ήρθαν Νότια...Φαγιά υπάρχουν πολλά φέτος αλλά τα πουλιά δεν ήρθαν...

Πέρισυ που είχε πουλιά, στην Ελλάδα γινόταν το ίδιο. Εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα διότι ούτε που θα τον καπνίζουμε...
nikgioba
Full Member

Δημοσίευση από nikgioba »

Μπράβο Σπύρο και Χρίστο. Το αίσθημα της κάρπωσης ενός αναπάντεχου πέρδικου μετά απο την όποα ανζήτηση δεν συγκρίνεται ιδίως στο μοναχικό κυνήγι όπου ο κυνηγός το παλεύει κατά κάποιο τρόπο στα ίσια αυτό το δ΄υσκολο θήραμα:ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΠΕΡΔΙΚΙ.Στα δικά μου τώρα, χτέσ τελευταία έξοδο ενδειμικού για μένα σε ένα γρήγορο τρίορο κάτι έγινε . Σε μέρος έντονα κυνηγιμένο και πουλιά νευρικά κάτι καταφέραμε. Του χρόνου πάλι να είμαστε καλά.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

πολη καλη εξορμηση για μενα χτες τα αποτελεσματα στο βιτεο που ακολουθη

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Μπραβο για την προσπαθεια φιλοι μου :P

Για μενα η μερα χθες πολυ ξεχωριστη..οχι τοσο στο αποτελεσμα αλλα το χαρηκα οσο τιποτε αλλο!!!

Για ακομα μια φορα αυτο το πουλι που λεγετε ΜΠΕΚΑΤΣΑ μου εδωσε ''ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ'' να μην σου αφηνει περιθωριο εστω και 1-2 μετρα να εχεις οπτικη επαφη μαζι της.....ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στο μεγαλειο της!!

Απο το πρωι και μεχρι το απογευμα περπατημα για βελουδοματες με καποιες περιοδους ξεκουρασης και αλλαγη τοπου!
Αποτελεσμα αυτης της προσπαθειας ηταν 7 σηκωματα...2 το πρωι και 5 το απογευμα με ενα πουλι στο χερι και αυτο στο παρα ενα!!!

Οσες τουφεκιες επεσαν....σηκωμα και πατημα σκανδαλης......τις πηραν τα δεντρα και οι θαμνοι εκτος απο 1....το πουλι που καρπωθηκα + 1 περδικι οπου το πηρα σε απιστευτη αποσταση με απιστευτη προσκοπευση(φιλμακι) ισα ισα που φαινεται στη καμερα... με Ν7.5 και τσιοκ 6* :shock: ...καθως ψαχναμε το πρωτο πουλι του πρωινου οταν μας την εκανε με αποτελεσμα να δωσουμε πανω σε περδικια!

Το χαρακτηριστικο χτυπημα της φτερουγας ακομα ειναι μεσα στα αυτια μου...ακομα και σε πολυ κοντινες αποστασεις,αλλα και παλι οι βυθισεις...βυθισεις απο τα φαντασματα...ουαοοοοοοο :o

Ξανα παλι στο βουνο την Κυριακη εαν θελει ο θεος :P

Βαλτε 720P

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου να εχουμε....ελπιζω και καμια συναντηση με μπεκατσα :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Σόλωνα, επρόσεξα ότι με το Beretta σου ρίχνεις την πουπάνω πρώτα, μπορείς να μου διευκρινίσεις το λόγο σε παρακαλώ και έχω την απορία; Ευχαριστώ. :D

Καλά και ασφαλισμένα κυνήγια παίδες για αύριο, βάρτε γαλότσες μέσα στο αυτοκίνητο, πάντως στην περιοχή που πάω μου είπαν για πολλά νερά, θα τις χρειαστώ. :D
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Πρώτη αποχή απο εμένα αύριο διστυχώς :( λόγω υποχρέωσης...

Καλή επιτυχία σε όλους με ασφάλεια πάντα !!!
I`d rather be hunting !!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”