Φάσσες όξα "φάσσες" ρε Μιχαλη;Αχερκωτης έγραψε:Παρτυ ακουω..Μαριε αν εχει φασσες ερκομαι

Φάσσες όξα "φάσσες" ρε Μιχαλη;Αχερκωτης έγραψε:Παρτυ ακουω..Μαριε αν εχει φασσες ερκομαι
Φασσακκες Δημητρη μ!!!Dimitris έγραψε:Φάσσες όξα "φάσσες" ρε Μιχαλη;Αχερκωτης έγραψε:Παρτυ ακουω..Μαριε αν εχει φασσες ερκομαι
χεχε ωραίος!Αχερκωτης έγραψε:Φασσακκες Δημητρη μ!!!Dimitris έγραψε:Φάσσες όξα "φάσσες" ρε Μιχαλη;Αχερκωτης έγραψε:Παρτυ ακουω..Μαριε αν εχει φασσες ερκομαι
Εγώ επρόσεξα πολλά πραματαSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Πανω σας....ενα ωραιο φιλμακι για τους λατρεις του ειδους...προσεξα κατι ομως...για να δουμε την παρατηρητικοτητα σας![]()
Τούτο είναι το 1ο που πρόσεξαMARIOSE έγραψε:Φασσάκκες Μιχάλη μου έσιει την Κυριακή, αύριο θα συνοδεύομαι...![]()
Σόλωνα, εν επρόσεξα κάτι, αλλά το βίντεο είναι υπέροχο. Το ξανάβαλε νομίζω ο Δημήτρης.
Dimitris έγραψε:Τούτο είναι το 1ο που πρόσεξαMARIOSE έγραψε:Φασσάκκες Μιχάλη μου έσιει την Κυριακή, αύριο θα συνοδεύομαι...![]()
Σόλωνα, εν επρόσεξα κάτι, αλλά το βίντεο είναι υπέροχο. Το ξανάβαλε νομίζω ο Δημήτρης.![]()
2. Το φιλμάκι γυρίζεται σε διαφορετικούς μήνες
3. Οι φάσσες ποτέ δεν έρχονται μια μια
4. Όταν είχε χιόνια εγλύφαν τον
5. Οι περισσότερες επέφταν κουτσόφτερες
6. Εξειδικευμένο κυνήγι
7. Κυνηγά πάντα πάνω στο φρύδι του βουνού
8. Νομίζω άκουσα "Χρήστο" και "φέρτο"