ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Αχερκωτης έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Παντως την πρασινη και την αρπρη οπου πηγα ηταν 7,5 ευρω...σε 4 διαφορετικα μαγαζια οι ιδιες τιμες...γιαυτο παραξενευτηκα με την Gazal που την βρηκε ο Αχερκωτης 11 και γω 10,30
Φιλε για μενα εν ειναι απαραδεχτη τιμη ουτε αποτρεπτικο στο να ξαναπαω στο μαχαζι αφου για μενα κανονας εν η στηριξη μικρον μαχαζιων..στο ενδημικο ποσα πακετα να πιασεις;4-5 το πολυ;αλλα παεις τζιαμε να σ καμει καφε να σε κουβεντιασει ανθρωπινα..στα μεγαλα μαγαζια πας για ποσοτητα κ τιμη αμαν πιανω κασιες..
Περιττω να σου πω πως οταν πηγα να πληρωσω τα 11 εγιναν στρογγυλα 10€ πραγμα που τα μεγαλα μαγαζια εν το καμνουν..θελουν κ τα σεντ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μα δεν μιλω για σενα φιλε συγκεκριμένα που κυνηγας λαγο...εγω όμως που κυνηγω φασα???δεν είναι ολοκληρο κονδυλι που πληρωνεις παραπανω??

Και το συγκεκριμενο μαγαζι που πηγαινω μια τρυπα είναι...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

BAIKAL TEAM έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Παντως την πρασινη και την αρπρη οπου πηγα ηταν 7,5 ευρω...σε 4 διαφορετικα μαγαζια οι ιδιες τιμες...γιαυτο παραξενευτηκα με την Gazal που την βρηκε ο Αχερκωτης 11 και γω 10,30
Εγώ την σειρά την Special της Victory (λιλά, Europa, άσπρη, πράσινη κτλ) την βρίσκω στα 9.

Για ονομα του Θεου!!!!!

Αν ερθεις Λευκωσια καμμια μερα στειλε πμ να παμε να παρεις λιγα πακετα....εκατακλεψαν σας ρε φιλε Λαρνακα...1,5 ευρω διαφορα το πακετο???ελεος!!!
Εγώ όποτε έρχομαι Λευκωσία πιάννω που τον παρέα στην Λακατάμια.....πρόσφατα έπιασα 2 πακέτα Λάμπρο να τις δοκιμάσω στην τιμή των 6,50....Λάρνακα εν 7,50 με 8 ευρώ το πακέτο....κάτω των 30γρ τα πακέτα είναι 6 και άνω των 30γρ στα 7 ευρώ....κανονικά οι τιμές έπρεπε να διακυμαίνοντε ανάλογα με την τιμή του μόλυβδου του μπαρουτιού.....πάει συνέχεια πάνω πάνω?
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Φιλε κυνηγω τα παντα..αυγουστο στες φασσες επιασα μια κασια ηταν πολλα τα πουλια..εμεινε μας η κλατσα φροντισα να πιασω κ που τζινα που παιζω στο λαο παραδοσιακα..
Απλα επιλεγεις μαχαζια τρυπες οπως λεεις κ συ π εν σε απασχολει τοσο η τιμη αλλα η συμπεριφορα..καιροσκοπους κ κερδοσκοπους παντου θα βρεις

Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Σεργιε στην λακαταμια παω και γω συχνα...εχει 2 μαγαζια κοντα κοντα...και τα 2 οι τιμες τους ετσι είναι...!!!

Αχερκωτη ομολογω δεν καταλαβω αν συμφωνούμε η αν διαφωνούμε...και εγω που είμαι ανεργος φυσικα και με νοιαζει η τιμη...γιατι φιλε το 1,5 ευρω πιο φτηνα που το βρισκω από τον Σπυρο...ναι είναι για μενα πολύ η διαφορα...αλλα παντα μετραει κι η εξυπηρετηση του αλλου...

Αυτό που ειπες φιλε ότι γραφει πανω 11 και σου το δινουν 10...απλο μάρκετινγκ είναι...εσπουδασαμε το...και το κανει καποιος που ανεβαζει τη τιμη για να νομιζει ο πελατης πως αγαπα τον και καμνει του εκπτωση...δεν μιλαω παλι για σενα και το κατάστημα που πας...αλλα αυτό το καμνουν παρα πολλοι και μικροι και μεγαλοι
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Baikal εμεις εν εχει λογο να διαφωνησουμε..σαν καταναλωτες βλεπουμε κ κρινουμε τι μας συμφερει κ που θελουμε να στηριξουμε..το θεμα εν υποκειμενικο..

Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Baikal εμεις εν εχει λογο να διαφωνησουμε..σαν καταναλωτες βλεπουμε κ κρινουμε τι μας συμφερει κ που θελουμε να στηριξουμε..το θεμα εν υποκειμενικο..

Σωστος!!
sanguine tuo...
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

οι τιμες ειναι μπαχαλο
φυσιγκια που αλλου τα βρισκεις 9ε αλλου τα βρισκεις μεχρι και 7,50ε
πιος περιπεζει πιον? βγενει και το ονομα σε μικρα μαγαζια οτι εν κλεφτες ενω στο τελος αυτοι πεφτουν θηματα των μεγαλων ..
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Anthimos έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
kyriakos valmet έγραψε:Ξερει κανεις κανενα καλο φυσιγγιο με τταπα της victory ?? Το οποιο εχει δοκιμασει?? Αν ναι να αναφερεται και τις καιρικες συνθηκες. Ευχαριστω

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα Εuropa 30/32 La perdix βγαίνουν και σε ττάππα. Το ίδιο και το πράσινο 36γρ. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει και ένα Challenger με ττάππα. Νομίζω και το Classic το χάρτινο είναι με ττάππα. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα, προσπαθώ να έβρω το 36 ττάππα νο7 αλλά δεν το βρίσκω πούποτε.
Αν εβρεις 8 λαλεις μου τζαι εμενα!!! :D
Bρήκα σήμερα το 36 ττάππα σε νο 7 καταλάθος από τη Λευκωσία, βρήκα δύο πακέτα και τα τσίμπησα. Παλιά παρτίδα αλλά κανένα πρόβλημα. Πάντως Άνθιμε κοίταξα και το βιβλιαράκι και αυτό με τη ττάππα δεν βγαίνει σε νο 8, μέχρι 7 βγαίνει.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Παιδια πηγα τωρα για φυσίγγια και βρηκα αρκετα πακετα victory πρασινες ταπα...από Νο 5 - Νο 7...αν θελετε πειτε μου να σας πω από που να βρειτε
sanguine tuo...
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

Βρηκα και εγω στο FINE GAME λευκωσια πρασινες 36 ταππα και πιστονι σε 6 νο εχει και gazal και ειδα gem 35 ταππα δεν ξερω αν τις δοκιμασε κανενας αυτες..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”