Μαριε τουτα ηταν μονο μερικα απο οτι αφησαν πισω τους. σε περιοχη που θα πηγαινα αυριο...θα πηγαινα ομως...ειλικρινα ανακατσιασα μας και αλλαξα γνωμη.Περσι κυνηγησα την περιοχη 7-8 φορες.Αν πηγαινες νομιζες οτι δεν πατησε πλασμα.Δεν ειχα ουτε σακουλα μαζι μου να τους τα μαζεψω οπως το θυμα ως συνηθως.Το πιο πιθανο και αυριο οι ιδιοι θα πανε εκει να τα καμουν της που...ας παλε.Ειμαστε αχρηστοι φιλε μου αυτο ειμαστε.Μηδες σεβασμος στην ξενη περιουσια μηδεν σεβασμος στο περιβαλλον μηδεν σεβασμος στα παντα.Ειμαστε για κλαματαMARIOSE έγραψε:Που εν να πάει, εν να μεν βρεθεί ένας πελλός να το απαγορεύσει??
Ρε Αλέξη εν λλία γιε μου τούτα ακόμα... έσιει τζιαί πιο μεγάλους γάρους...
Πώς νιώθει όταν το πόστο του είναι στάβλος; Σαν το σπίτι του...Pathfinder έγραψε:
εισαι μεγαλος...εισαι φασσαρης...εισαι κυνηγαντζας...εισαι αρχηγος εισαι ο καλυτερος....εισαι μαλάκας!!
Tζαι να τους τα μαζεψεις Αλεξη μου παλε θα τα καμουν της π@@τανας...εγω ο ι μονο μαζευκω τα...επειδή αν δεν παω λιγες εξορμήσεις το ποστο μου γινεται κοτσιατης και λακκος αποχέτευσης...επιασα ολοκληρη βαρελα πας τα ζινισια μου τζαι εκαταβασα την κατω...εσιναα τα ουλα και στο τελος της χρονιας εκρουζα τα...ε φετος εμαθαν τζαι κοφκουν τις χαρτουτσιες τζαι η βαρελλα εμεινε μιση γεματη τρυπες τζαι ότι εσιναξα μεσα επιαντα οι αλουποι και εγινε ο τοπος σταβλος...φτου ξανα που αρχης παλε...Pathfinder έγραψε:Μαριε τουτα ηταν μονο μερικα απο οτι αφησαν πισω τους. σε περιοχη που θα πηγαινα αυριο...θα πηγαινα ομως...ειλικρινα ανακατσιασα μας και αλλαξα γνωμη.Περσι κυνηγησα την περιοχη 7-8 φορες.Αν πηγαινες νομιζες οτι δεν πατησε πλασμα.Δεν ειχα ουτε σακουλα μαζι μου να τους τα μαζεψω οπως το θυμα ως συνηθως.Το πιο πιθανο και αυριο οι ιδιοι θα πανε εκει να τα καμουν της που...ας παλε.Ειμαστε αχρηστοι φιλε μου αυτο ειμαστε.Μηδες σεβασμος στην ξενη περιουσια μηδεν σεβασμος στο περιβαλλον μηδεν σεβασμος στα παντα.Ειμαστε για κλαματαMARIOSE έγραψε:Που εν να πάει, εν να μεν βρεθεί ένας πελλός να το απαγορεύσει??
Ρε Αλέξη εν λλία γιε μου τούτα ακόμα... έσιει τζιαί πιο μεγάλους γάρους...