Καταλάβω σε φίλε, εν σπαστικό να κάθεσαι σε ένα πόστο που το πρωί τζιαί να έρκουνται να κάθονται μπροστά σου... δυστυχώς εν σέβεται κανένας φίλε. Εν γιαυτό που προτιμώ τα ψηλά βουνά ρε φίλε, μακριά τους τζιαί καλά.
Δυστηχως λογο βρεφους ρε γειτο...ε μπορω να ξομακρινω πολλα...τα αγαπημενα μου ποστα στην Κοιλη της Παφου...δεν θα τα δω φετος...ουτε και πολλα ποστα σε επαρχια Λευκωσίας που είναι καπως μακρια...
Οποταν...θα μεινω με τους αμπαλατους ωσπου να τους καμω να πουν ημαρτων!!!
Φασες επεξα πολλες στη ζωη μου...εκεινοι από ότι φαινεται τωρα μαθαινουν τα χρωματα της...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Ήταν να γυρίσω ένα βίντεο με φάσσες σήμερα αλλά τελικά εχάλασεν μου τα σχέδια ένας που όργωνε...Ήταν να το βάλω κάθε νύχτα να τες θωρώ για να με νανουρίζουν
Εν θα φύουν που τζιαμέ όμως εν να τες ξαναέβρω
Ήταν να γυρίσω ένα βίντεο με φάσσες σήμερα αλλά τελικά εχάλασεν μου τα σχέδια ένας που όργωνε...Ήταν να το βάλω κάθε νύχτα να τες θωρώ για να με νανουρίζουν
Εν θα φύουν που τζιαμέ όμως εν να τες ξαναέβρω
Εν υπουλες γειτο μου...αν ηταν πουλουκιασμενες μεν νομιζεις ε να τις ξαναδείς σιουρα τζιαμε...αν δεν είναι τοπος που κρατα πουλια...πολύ πιθανον να τις ειδες γιατι απλα κατι βρηκαν να φαν...και την Κυριακη μπορει να μεν εχει φτερο...
Αν είναι τοπος που κρατα πουλια και σε περασμα όμως...καλα να περασεις λεβεντη μου αμα τις κοψεις!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
MARIOSE έγραψε:Εν απαγορευμένη γείτο, εν φεύκουν που τζιαμέ, απλά σήμερα που τες είδα ήταν το κάτι άλλο, εσαντανώθηκα, παρά τρίχα να μου φύει το τιμόνι...
Θα πάω να τες φαράσω να γεμώσει ο ουρανός γκρίζο τζιαί θα έχω τη κάμερα.
Γειτο ε ναρτω τζαι γω να στεκω μες την επιτρεπομενη...θα βαλω τζαι 2 κουκους...ένα δεξια και ένα αριστερα μου...θα ειμαι ντυμενος στην τριχα με γραβατα και φτερο μπεκατσας στο καπελο μου...και θα καρτερω να τες φαρασεις...θα τις παιζω και θα ανεβάσουμε το video στο youtube...θα το ονομάσουμε driven woodpigeon shooting In Cyprus...
Μαριε φιλε μου δεν εισαι μονος σου...επιασα και εγω ενα μακαου σημερα.Εκαμαν μου κατι παιχνιδια σημερα το κατι αλλο.ηξερα πως αν πηγαινα στην ιδια περιοχη που πεχτηκαν προχτες ηταν μεγαλο το ρισκο αλλα η κινηση ηταν πολλη για να την αψηφισω.τελικα δεν επεσα εξω.δεν ειδα πουλι μεχρι τις 10.οκ λεω παμε αλλου.πιανω τα ππουρτου μου και κατεβαινω το βουνο.αμαν εκατεβηκα ειδα 3 κοκονες να με πλευριζουν απο αριστερα.καθομαι χαμε και βλεπω αλλες 5-6 να καθονται στα πευκα πισω μου και αλλες 3-4 να γυριζουν ψηλα πανω μου.Αλεξιε πουρτου ωμο και πισω...επηα ξανα πισω στο ποστο.εφκηκε ο κωλος μου βουρα βουρα αμπας και χασουμε καμια ευκαιρια προς θεου.εν μαννες ενομισετε?εμεινα μεχρι τις 1230 και εξαφανιστηκα χωρις να ξαναδω φτερο εκτος που μια κυρια που πιστευω εν διχασμενη προσωπικοτητα.Κοπελια εννη τριτη συνεχομενη φορα που βλεπω φασσα να πετα μες το αλαι με τους κολιους.εται πραμα εν εχει.και οχι τυχαια για λμικρη αποσταση...πετα κανονικα μαζι τους κινειται μαζι τους καμνει κυκλους μαζι τους...και ειναι φασσα 100% αφου την ειχα καθαρα...εφαρασε τελεια τουτη
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Κοπελια εννη τριτη συνεχομενη φορα που βλεπω φασσα να πετα μες το αλαι με τους κολιους.εται πραμα εν εχει.και οχι τυχαια για λμικρη αποσταση...πετα κανονικα μαζι τους κινειται μαζι τους καμνει κυκλους μαζι τους...και ειναι φασσα 100% αφου την ειχα καθαρα...εφαρασε τελεια τουτη
Τούτη πρέπει να είναι φάσσα μεζεκλού. Εγεύτηκε λίο κρέας και άλλαξε παρέες. Όι ενα κάτσει να σπάσει με τους χορτοφάγους
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Pathfinder έγραψε:Μαριε φιλε μου δεν εισαι μονος σου...επιασα και εγω ενα μακαου σημερα.Εκαμαν μου κατι παιχνιδια σημερα το κατι αλλο.ηξερα πως αν πηγαινα στην ιδια περιοχη που πεχτηκαν προχτες ηταν μεγαλο το ρισκο αλλα η κινηση ηταν πολλη για να την αψηφισω.τελικα δεν επεσα εξω.δεν ειδα πουλι μεχρι τις 10.οκ λεω παμε αλλου.πιανω τα ππουρτου μου και κατεβαινω το βουνο.αμαν εκατεβηκα ειδα 3 κοκονες να με πλευριζουν απο αριστερα.καθομαι χαμε και βλεπω αλλες 5-6 να καθονται στα πευκα πισω μου και αλλες 3-4 να γυριζουν ψηλα πανω μου.Αλεξιε πουρτου ωμο και πισω...επηα ξανα πισω στο ποστο.εφκηκε ο κωλος μου βουρα βουρα αμπας και χασουμε καμια ευκαιρια προς θεου.εν μαννες ενομισετε?εμεινα μεχρι τις 1230 και εξαφανιστηκα χωρις να ξαναδω φτερο εκτος που μια κυρια που πιστευω εν διχασμενη προσωπικοτητα.Κοπελια εννη τριτη συνεχομενη φορα που βλεπω φασσα να πετα μες το αλαι με τους κολιους.εται πραμα εν εχει.και οχι τυχαια για λμικρη αποσταση...πετα κανονικα μαζι τους κινειται μαζι τους καμνει κυκλους μαζι τους...και ειναι φασσα 100% αφου την ειχα καθαρα...εφαρασε τελεια τουτη
Αλεξη μου...μια φορα καθομουν μονος μου το πρωι στο ποστο...ακουα τους κοραζινους που εκλεαν μπροστα μου...φκενει ο πρωτος φκενει ο δευτερος...ο τριτος ο τεταρτος...λαλω σικιμε σηκωνω το οπλο μπαμ κατω...κρα κρα κρα οι αλλοι εχαθηκαν...ουτε καν επια να τον δω...σε λιγη ωρα συνειδητοποιώ ότι ξεχασα τον αναπτηρα στο αυτοκινητο...ατε σηκωνουμαι και παω προς το αυτοκινητο...στην πορεια μου ηταν και ο κοραζινος...λαλω να περασω να το δω...παω και τι βλεπω...μια φασσακα 1 κιλο...μα για ονομα του Θεου λαλω...αρκευκω και παλαβωνω???εν καταλαβω τον κοραζινο που τη φασσα πας το πεταμα???και πως εβρεθηκε μαζι με τους κοραζινους τουτη...αλλα ότι και αν μου πειτε....ουτε το πεταμα της εν το καταλαβα...ε δυνατο???
Pathfinder έγραψε:Μαριε φιλε μου δεν εισαι μονος σου...επιασα και εγω ενα μακαου σημερα.Εκαμαν μου κατι παιχνιδια σημερα το κατι αλλο.ηξερα πως αν πηγαινα στην ιδια περιοχη που πεχτηκαν προχτες ηταν μεγαλο το ρισκο αλλα η κινηση ηταν πολλη για να την αψηφισω.τελικα δεν επεσα εξω.δεν ειδα πουλι μεχρι τις 10.οκ λεω παμε αλλου.πιανω τα ππουρτου μου και κατεβαινω το βουνο.αμαν εκατεβηκα ειδα 3 κοκονες να με πλευριζουν απο αριστερα.καθομαι χαμε και βλεπω αλλες 5-6 να καθονται στα πευκα πισω μου και αλλες 3-4 να γυριζουν ψηλα πανω μου.Αλεξιε πουρτου ωμο και πισω...επηα ξανα πισω στο ποστο.εφκηκε ο κωλος μου βουρα βουρα αμπας και χασουμε καμια ευκαιρια προς θεου.εν μαννες ενομισετε?εμεινα μεχρι τις 1230 και εξαφανιστηκα χωρις να ξαναδω φτερο εκτος που μια κυρια που πιστευω εν διχασμενη προσωπικοτητα.Κοπελια εννη τριτη συνεχομενη φορα που βλεπω φασσα να πετα μες το αλαι με τους κολιους.εται πραμα εν εχει.και οχι τυχαια για λμικρη αποσταση...πετα κανονικα μαζι τους κινειται μαζι τους καμνει κυκλους μαζι τους...και ειναι φασσα 100% αφου την ειχα καθαρα...εφαρασε τελεια τουτη
Εχει τα 400 Αλεξ....λαλει σου μονο ετσι ενα γλιτωσουσουμε
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Εχει τα 400 Αλεξ....λαλει σου μονο ετσι ενα γλιτωσουσουμε
ετσι καταλαβα φιλε...εν γινεται διαφορετικα...ειδαν οτι τα αλαγια με τους κολιους πετουν ανενοχλητα και πανε και σμιγουν μαζι τους σε εμπολεμες περιοχες...να δουμε τι αλλο θα σκεφτουν να μας καμουν
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?