ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:Ακομα γελω που το σκεφτομαι να ακουσω πλασμα να καμνει ξιου ξιου του περτικου:):)
Δεν εφτασε να γραψει ο Σπυρος μας και αρχιασατε....τι εχει ρε το ξιου ξιου......το φουρρρρρρ εν καλυττερο :?: :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σπύρο, περιγραφικότατος!

Περαστικά σου φίλε, το αυτί πρόσεξε το έχει δίκαιο ο Χρύσανθος.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ε καλά ρε παιδιά, ήντα κσιου κσιου, ήντα κσι κσι :lol:

Όσον αφορά τα φκιά μου, που το τζιαιρό που ήμουν μιτσής πάντα ήταν ευαίσθητα, με το παραμικρό μολύνονται τζιαι πρέπει να βουρώ γιατρό. Έχει κάτι αιώνες να αρρωστήσω κτύπα ξύλο, εκτός που τα φκιά μου. Τζίνα να κατουρήσει ο στρούθος μολύνουνται. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

spyrosspyrou851 έγραψε:Ε καλά ρε παιδιά, ήντα κσιου κσιου, ήντα κσι κσι :lol:

Όσον αφορά τα φκιά μου, που το τζιαιρό που ήμουν μιτσής πάντα ήταν ευαίσθητα, με το παραμικρό μολύνονται τζιαι πρέπει να βουρώ γιατρό. Έχει κάτι αιώνες να αρρωστήσω κτύπα ξύλο, εκτός που τα φκιά μου. Τζίνα να κατουρήσει ο στρούθος μολύνουνται. :lol: :lol:

Μεταξι σοβαρου και αστειου θα ηταν βοηθητικο Σπυρο για σενα....τι λες?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε: Λαθος μου...δεν το διευκρινισα Πανικο!!!

Σιγουρα και κυνηγω μονος Πανικο και δυσκολευομαι αφανταστα στο κυνηγι της Μπεκατσας!

Οσοι κυνηγουμε μονοι μας...οπως και εσυ....το ξερουμε παρα μα παρα πολυ καλα αυτο!

Το σχολιο μου αφορα τον φυλτατο Σωτο και το αποτελεσμα της ομαδας του και της στρτηγικης οπου ακολουθηθηκε για την επιτευξη του στοχου και της προσπαθειας τους!

Ευχαριστω και για τισ ευχες σου προς τη Μαγια!
οφειλω και εγω να αναλησω με την σειρα μου την στατηγικη που ακολουθηθηκε
Τα τελευταια χρονια κυνηγουσα τον Λακη μονος η με τον "συντροφο" ηταν φυσικα καλοδεχουμενο οποιοδηποτε καλοπροαιρετο κυνηγετικα σωστο ατομο πχ ο Αρτεμης κτλ ...
Τον συνκεκριμενο τοπο τον κυνηγω 4-5 χρονια περσυ σε μια μονο εξωρμηση εγω και ο συντροφος ειχαμε 25 σηκωματα με αποτελεσμα 1 καρπωση
Τοτε ενα αρκετα κυνηγετικα αξιοσεβαστο ατομο που ξερω και που καιρο τοτε μου ελεγε πως πρεπει να γνωρισω και να κυνηγισω με τον αδερφο του μου ξαναπροτεινε γιατι οπως ελεγε κυνηγουσαμε τα ιδια θηραματα και ειχαμε αρκετα κοινα στοιχεια !

Αφου το συζητησαμε με το συντροφο , πηραμε τηλεφωνο τον Καρλο boss και καναμε την τελευταια εξωρμηση μαζι ... 2 σκυλοι 3 ατομα και το αποτελεσμα μιλα απο μονο του
1.jpg
δεσαμε σαν ομαδα λες και κυνηγουσαμε μαζι 10 χρονια κερδισε την εμπιστοσυνη μας αμεσως τον πηραμε μαζι μας μεχρι και στο καλητερα μας ποστα στες στες ζικλες !!!
η εγνοια μας ομως ηταν ποτε θα ξαναερθουν οι μπεκατσες !!!!
Δυστιχος ειχαμε την ατυχια με το τραγικο χαμο του Λακη ... το παιδι μακαρι ναν καλα μου προσφερε το 2ρο του σκυλι ενα ποιντερ , μου προσφερε κυνηγια με φραγκολινες και μπεκατσες ... ομως δεν μπορουσαμ !
μεχρι που πρην 2 βδομαδες και αφου ειχα παρει την αποφαση πως θα κυνηγουσα πλεων λαγο ειπα πως ΠΡΕΠΕΙ να κληρονομησω τους καλητερους κυνηγοτοπους μου σε αθρωπους σαν και αυτον που μοιραζονταν το ιδιο παθος με μενα και που ειχαν τον σεβασμο μου ! Ετσι λοιπον τον πηρα στα καλητερα περδικοτοπια μου , στα ποιο δυσκολα φραγκολινοτοπια μου και φυσικα τον ξαναπηρα στον αγαπημενο μου μπεκατσοτοπο που δυστιχος αυτη την φορα ειχαμε μονο 1 σκυλο !

Για μενα το κεφαλαιο φτερο κλεινει προσωρινα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Ε καλά ρε παιδιά, ήντα κσιου κσιου, ήντα κσι κσι :lol:

Μεταξι σοβαρου και αστειου θα ηταν βοηθητικο Σπυρο για σενα....τι λες?
Αυτά δεν είναι χρήσιμα για μένα καθώς το θέμα είναι να είμαι πολύ προσεχτικός όταν τα καθαρίζω, επίσης δεν μπορώ να μπώ σε πισίνα που έχει ψηλό ποσοστό χλωρίου. Παλιά έπρεπε να σταματήσω τη κολύμβηση επειδή μόλις έμπαινα στο νερό την επόμενη έπρεπε να πάω γιατρό.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Εικόνα
Απιστευτα χρώματα..
Αν ήταν μεγάλη θα έμπαινε wallpaper!
Aγαπητε Αρη
το μονο που μενεις μετα απο μια κυνηγετικη εξωρμηση ειναι μια αναμνηση που δυστιχος στο χρονο ξεθωριαζει ... γιαυτο καλο ειναι ολοι μας να φωρογραφιζουμε με σεβασμο το θηραμα που σκοτωσαμε για να μας δωσει αυτη την αναμνηση οταν ο νους μας ξεχασει !!! δεν ειναι αναγκη να εχει αμετρητα θηραματα μια φωτογραφια για να ειναι ωραια , αυτη με το 1 θηραμα ειναι που θα δημιουργησει συγκiνησεις αυτη με τα πολλα την ζηλεια !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

sotiris!129 έγραψε: δεν ειναι αναγκη να εχει αμετρητα θηραματα μια φωτογραφια για να ειναι ωραια , αυτη με το 1 θηραμα ειναι που θα δημιουργησει συγκiνησεις αυτη με τα πολλα την ζηλεια !!!
Ο ΝοβοΣωτήρης είναι παίχτης
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Παίδες εγώ έχω αποφασίσει ότι δε θα βγάζω φωτογραφίες με σκοτωμένα θηράματα. Φυσικά δεν είμαι απόλυτος γιατί μπορεί κάποια στιγμή να το κάνω. Απλά προτιμώ να φωτογραφίζω τη φύση και τη παρέα περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Ευχομαι καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου για οσους θα δοκιμασουν την τυχη τους αυριο.....αυριο και παλι για βελουδοματες....για να δουμε θα γελασουμε καμιας η θα φαμε περιπεξιμο παλι που τις κοκονες :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”