ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
skimis
Full Member

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από skimis »

MARIOSE έγραψε:Βλέπω το γκριζο-γάλανο χρώμα εν μέσα στις φωτό :D

Ωραίος φίλε skimis!! 8-)
Όλα τα λευτά τζίντο χρώμα!!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

skimis έγραψε:Καλημέρα στη παρέα. Πρωινό καρτέρι για τζικλές, τα πουλια ανείπαρκτα... Ήρθαν 4 πουλια και πήρα τα 3, η μια είναι κοκκινότζικλα. 2 φορά στη ζωή μου παίζω το συγκεγκριμένο είδος!!! Έβλεπες 1 τζίκλα κάθε 1 ώρα...Μέχρι της 10 έφυα. ..Πήγα για καμιά φάσσα από τις 12 μέχρι τις 3, ήρτε 1 και την πήρα. Σύνολο 5 χαρτούτσιες 4 πούλια!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
Skimis παω στοίχημα ότι αμα ανοίξεις το πουπουφι της θα εβρεις μεσα 8-10 κοκκονες ελιων!!!πρεπει να πεθανε που ασφυξια η συγκεκριμενη!!! :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

sotiris!129 έγραψε:
Chris B725 έγραψε:Καλησπέρα συνάδελφοι !!!

Ωραίος Σωτήρη !!

Εγώ σήμερα μάλλον θα έγραφα την πρώτη απουσία :? τελικά εκατάφερα εξέκλεψα ένα δύωρο το απόγευμα και έδωκα τον περίπατο μου για καμιά τζικλούα !! :D :D

Δυστυχώς οι τόσα πολλά πουλιά... εδώκαν ούλλα πας το Σωτήρη αλόπος :lol: :lol: :lol:

Περπατητό κυνήγι στις ποταμοσιές, κατάφερα έπαιξα 3 έχασα και 2 κουτσόφτερες... Μιά χαρά επεράσαμε !! ;)

Κυριακή πάλι με το καλό !!! ;)
φιλε δεν εδωκαν ολλες επανω μου, μιλαμε παντα για 10 ζικλες στα μεσα του ενδημικο κυνηγιου
Αποτελεσμα δηλαδη (2ρος παπαγαλος χτες) !!!

To είπα χαριτολογώντας φίλε !!! ;)
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

το ξερω ρε μπαγασα , απλα ηθελα να τονισω πως ειναι 10 ζικλες , με 10 η 20 η 100 ζικλες την περιοδο του ενδημικου δεν κοβεις τον παπαγαλο !
κατα την ταπεινη μου αποψη θα ηταν ακομη καλητερο να μην δινουν καν το κυνηγι τους απο τωρα !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
mikros

Δημοσίευση από mikros »

sotiris!129 έγραψε:το ξερω ρε μπαγασα , απλα ηθελα να τονισω πως ειναι 10 ζικλες , με 10 η 20 η 100 ζικλες την περιοδο του ενδημικου δεν κοβεις τον παπαγαλο !
κατα την ταπεινη μου αποψη θα ηταν ακομη καλητερο να μην δινουν καν το κυνηγι τους απο τωρα !
Σωτήρη, το ξέρεις καλύτερα απο εμένα ότι με 10 ή 20 τσίκλες, αφαιρείς 10 ή 20 ζωές...
Μην γίνουμε όπως αυτούς που κοροϊδεύουμε... Τα λόγια του στύλ δεν κόψαμε τον παπαγάλο ενω έχουμε ενα διψήφιο αριθμό τσικλών το θεωρώ ασέβεια προς αυτό το μικρό πουλι...

Ο καθένας κυνηγάει ότι γουστάρει, αρκεί να το σέβεται... εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να είχα τον αριθμό σου σε τσίκλες, παρά το κότα σε πέρδικες όπου θα έκανα και κακό στους πληθυσμούς!!!

Καλοπροαίρετα λέγονται όλα πάντα...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

mikros έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:το ξερω ρε μπαγασα , απλα ηθελα να τονισω πως ειναι 10 ζικλες , με 10 η 20 η 100 ζικλες την περιοδο του ενδημικου δεν κοβεις τον παπαγαλο !
Σωτήρη, το ξέρεις καλύτερα απο εμένα ότι με 10 ή 20 τσίκλες, αφαιρείς 10 ή 20 ζωές...
Μην γίνουμε όπως αυτούς που κοροϊδεύουμε... Τα λόγια του στύλ δεν κόψαμε τον παπαγάλο ενω έχουμε ενα διψήφιο αριθμό τσικλών το θεωρώ ασέβεια προς αυτό το μικρό πουλι...

Ο καθένας κυνηγάει ότι γουστάρει, αρκεί να το σέβεται... εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να είχα τον αριθμό σου σε τσίκλες, παρά το κότα σε πέρδικες όπου θα έκανα και κακό στους πληθυσμούς!!!

Καλοπροαίρετα λέγονται όλα πάντα...
Αντρικο μου , μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι , εγω στην ηλικια σου οχι απλα επαιζα ανεξελεγκτα το qοuota αλλα εβαζα στοχο να το περναω κιολας + τες ζικλες που ηταν τα bonus μου τοτε !

μεγαλωνοντας ομως και με τα χρονια που θα εισαι πανω στα βουνα θα καταλαβεις αυτο που τωρα θα σου πω !
Υπαρχουν παπαγαλοι και παπαγαλοι σε διαφορα χρωματα και μεγεθη !
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Στο Κυπριακο κυνηγι , ο παπαγαλος παρομοιαζει το ποσο ψηλα βαζει τον πηχη ο καθενας μας !
για αλλους το να κοψουν τον παπαγαλο ειναι ενας λαγος η μια μπεκατσα κτλ για αλλους μια τραχιλα η ενας μελισσοφαγος με το φασολακι !

οσο κιαν θα τες τιμουσα και αυριο στο τσιταστρο αν μου δωσουν την ευκαιρια , οσο κιαν τες τιμησα ψες στην τσιμινιαν , οσο κιαν χαρηκα με την επιδοση μου 17 χαρτουτσιες 15 ζικλες το να περπατω απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να παιξω 10-20 ζικλες στο finish τοτε δεν θεωρω την εξωρμηση επιτυχες αφου ο πρωταρχικος στοχος της μερας δεν επιτευχθηκε !
Αν η ζικλες Αντρικο μου ηταν ο "παπαγαλος" μου τοτε δεν θα καρτερουν το ζιταστρο να για να πατησω την σκανδαλη !

Καθε πραμα στον καιρο του , αυτο θα το καταλαβεις οταν ποια βγαλεις αδεια και δεις πως ζικλες αμαν θελεις κουτσα στραβα 1 ή 101 θα παιζεις και τον Γενναρη ενω ενδημικα θηραματα μονο τωρα και ΑΝ !

Ελπιζω ο παπαγαλος που θα βαλεις στο μελλον να ειναι μεγαλος και φανταχτερος και ας τον "κοφκεις" μια φορα τον χρονο και οχι ενα μικρο κοινο παπαγαλακι οπως κατι μεσηλικες ευκαιριακους οπλοφορους ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

πολυ σωστος ο Σωτηρης
καθε πραμα στον καιρο του. Η ποιοτητα ειναι αυτη που μενει.
μπορει να βαλει ενας μια φωτογραφια με 20 τζικλες και μεσα να εχει και 1 περδικι η μπεκατσα και ενας αλλος μια φωτο με ενα περδικι μαζι με τον σκυλλο του .τοτε οταν καταλαβει καπιος τι σημαινει κυνηγι θα καταλαβει την ουσια της φωτογραφιας που ειναι ο σκυλλος μαζι με το περδικι και την αλλη με την σαλατα απλα την προσπερνα..
nikgioba
Full Member

Δημοσίευση από nikgioba »

Ένας ωραίος παπαγάλος για σήμερα.Αν και με το που κατέβηκα από το αμάξι έπεσα σε ένα κοπάδι περί τα 10 12 πουλια τα οποία σηκώθηκαν χωρίς να δώσουν ευκαιρία για βολή δεν υπήρξε η ανάλογη συνέχεια.Για παρηγοριά ανεβάζω φωτο από τον πρώτο μου κότσο στην Κύπρο των οποίο πήρα την τετάρτη με μία μακρυνή τραβέρσα και 5άρι μπλε της Λάμπρο.Αν και όταν τον καθάρισα φάνηκαν καθαρά τα 4 σκαγια που την ριξαν με του έπεσε άρχισε να τρέχει με το ένα του πόδι και τον πρόλαβε ο σκύλος του συγκυνηγού μου στο τσακ πριν χωθεί στα πυκνά.Παραθέτω και μία φότο σε σύγκρηση με ενα φετινάρι που πήραμε την ίδια μέρα.Η διαφορά είναι εμφανής.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

δεν εχει ζιταστρο σημερα , χωρτασα ...
Τα πουλια νευρικα , παρολα αυτα ο παιχτης στην φωτο αν και μονος του αντάμειψε ολη την ομαδα και με το παραπανω ...
Video αποψε
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Tωρά που ηρεμήσαμε νάκκουριν, αποτελέσματα από το φίλο Σέργιο:

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”