Μάριε η μηχανούες εμαγγώσαν που το πολύ καθίσι

Φίλε μου καλέ αύριο το πρωί που θα είμαι δουλειά ανέμενε τηλεφώνημα για να κανονίσουμε τη μέρα! Ελπίζω να μεν σου φαράσω κανένα φασσάκι την ώρα που θα σου τηλεφωνήσωDimitris έγραψε:Αυριο θα πάω για τσίκλα μέχρι τις 7:30, μετά δουλειά και το μεσημέρι θα ντυθώ φασσάρης. Καρτερούν με κάτι γαλαζοαίματες. Καλά κυνήγια μάγκες.
Μαριε μου αμα κυνηγήσεις λιγο τον συγκεκριμενο τοπο...ε να πεις μα πως γινεται να παιζουμε πουλια ακομα...θα απελπιστείς...αλλα αμα αγαπας κατι και εχεις αναμνήσεις...κολλαςMARIOSE έγραψε:Καμιά φορά ρε Λεωνίδα λαλούμε "έτσι κκελέ έτσι ξιουράφι θέλει"...
Αφού νομίζουν πως ανακαλύψαν τη τασιηνόπιττα τι άλλο να κάμεις?? Στο κάτω κάτω εν να μεινίσκει τζιαί το πόστο καθαρό...Αφού πάεις να τους συμβουλέψεις τζιαί μετανιώνεις την ώρα που τπυς εμίλησες..
Αν είναι για ψάρεμα αν θέλεις φάρασε και φασιανόMARIOSE έγραψε:Φίλε μου καλέ αύριο το πρωί που θα είμαι δουλειά ανέμενε τηλεφώνημα για να κανονίσουμε τη μέρα! Ελπίζω να μεν σου φαράσω κανένα φασσάκι την ώρα που θα σου τηλεφωνήσωDimitris έγραψε:Αυριο θα πάω για τσίκλα μέχρι τις 7:30, μετά δουλειά και το μεσημέρι θα ντυθώ φασσάρης. Καρτερούν με κάτι γαλαζοαίματες. Καλά κυνήγια μάγκες.
MARIOSE έγραψε:Λεωνίδα κανόνισε την Κυριακή να πάρεις το αίμα σου πίσω φίλε!![]()
Εμείς ακόμα δεν ξέρω που θα πάμε, είπα σου οι τόποι μας εν ψηλά μες τα πεύκα. Θα έρτω μια φορά όμως φίλε τζιαί θα χαρώ πολλά να σε γνωρίσω, θα σου φέρω και το παπά μου να σε γνωρίσει τζιαί τζίνος!
Στέλλω σου και το τηλέφωνο μου με π.μ. φίλε μου.
ΥΓ: Σήμερα επερνούσαν τα φασσάκια πόξω που το παράθυρο τζιαί εσκέφτουμουν τζίνο το ντουπλέ, πόση χαρά έκαμα ρε φίλε! Σε μια στιγμή επώμισα τζιόλας τζιαί λαλεί μου η συνάδελφος "ρε πάλε σκέφτεσαι το τζινήν? Άτε κανεί τζιαί έχουμε δουλειά!"![]()