ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016
-
- Full Member
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016
σεβασμος στους νομους και τους γραπτους και τους αγραφους
αυτο χρειαζετε απο ολους
αλλα για τους γραπτους αφου πολυ απλα αυτοι που ειναι η δουλεια τους δεν κανουν τπτ φετος δεν ειδαμε ουτε και ενα αυτοκινητο τους να καμει μια βολτα να δει τι σκατα γινετε φυσικα στες τρασχιλες επιαν να ελεξουν για μηχανακια (ευκολη δουλεια)αν εκαμναν μια βολτα στες αντιπιρτικες να δουν ποσοι γιριζουν με τα αυτοκηνιτα και στημενο οπλο και κλεβουν θηραμα απο τους παγανιαριδες θα εκαμναν χρυσες δουλιες απο τα εξωδικα.
οι αγραφοι νομοι. καρτερι μπεκατσας .καρτερι λαγων απο αλλες παρεες .σταμα στην κλουβα για περδικες.κυνηγι στα σκοτεινα χαραμα σουρουππο,30 ατομα 40 σκυλλοι παγανια και ενα σωρο αλλα ..
και μετα τσακονομαστε αναμεταξυ μας γιατι ο ενας θελει να παιξει διαφορα και ο αλλος οχι..
αυτο χρειαζετε απο ολους
αλλα για τους γραπτους αφου πολυ απλα αυτοι που ειναι η δουλεια τους δεν κανουν τπτ φετος δεν ειδαμε ουτε και ενα αυτοκινητο τους να καμει μια βολτα να δει τι σκατα γινετε φυσικα στες τρασχιλες επιαν να ελεξουν για μηχανακια (ευκολη δουλεια)αν εκαμναν μια βολτα στες αντιπιρτικες να δουν ποσοι γιριζουν με τα αυτοκηνιτα και στημενο οπλο και κλεβουν θηραμα απο τους παγανιαριδες θα εκαμναν χρυσες δουλιες απο τα εξωδικα.
οι αγραφοι νομοι. καρτερι μπεκατσας .καρτερι λαγων απο αλλες παρεες .σταμα στην κλουβα για περδικες.κυνηγι στα σκοτεινα χαραμα σουρουππο,30 ατομα 40 σκυλλοι παγανια και ενα σωρο αλλα ..
και μετα τσακονομαστε αναμεταξυ μας γιατι ο ενας θελει να παιξει διαφορα και ο αλλος οχι..
- ANTROS BREDA
επειδη εγιναν πραματα και θαυματα μετα που μια δικη μου κουβεντα και εν μπορω να καταλαβω τι γινετε παρακαλω τους διαχειριστες αν το κρινουν σωστο να με διαγραψουν γιατη νιωθο εγω ασχιμα με οσα λεχθικαν για το σολονα και για το σπυρο και για οποιοδιποτε!
εν τους γνωριζω πρωσοπικα αλλα μπορω να καταλαβω τι καμνει ο καθενας και σιουρα ο ΣΟΛΟΝΑΣ εν νωμιζο ποτε να μας ελαλεν να αλαξουμε μερκα του βουνου αν ακουσουμε τους σκυλλους του σαν καποιους αλλους που ηρταν που το πουποτε να καμουν και επιπλιξη!
εν τους γνωριζω πρωσοπικα αλλα μπορω να καταλαβω τι καμνει ο καθενας και σιουρα ο ΣΟΛΟΝΑΣ εν νωμιζο ποτε να μας ελαλεν να αλαξουμε μερκα του βουνου αν ακουσουμε τους σκυλλους του σαν καποιους αλλους που ηρταν που το πουποτε να καμουν και επιπλιξη!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Laurona
Κατσε τζιαμε που σε.
τα πραγματα υα ηρεμήσουν.
Το λάθος σου κ προσεξε το ηταν οι απειλες που έγραψες προς τον ανυποθετο οπλοφορο.
Αντρικο εαν κατάφερες να συγκρατηθεις εκανες το σωστό.
Μετα το περιστατικό δεν εχει νοημα να πεις τι θα κάνεις εαν τον ξαναβρεις.
ειτε θα τον εδερνες κ να το ξερες μονον εσυ ειτε θα ελεγες για το περιστατικό χωρις παραπανω λόγια.
Κάποιος που σε διάβασε κ πιθανον δεν ειχε την δικη σιυ υπομονη πιθανόν να θυμηθει παρομοια φαση κ να τον πιάσει το ιχλιχλι.
Ας προσεχουμε πως τα γραφουμε αφου παρεξιγουνται ολα.
Του ιστριανο δεν θα του κανω τον δικηγόρο.
Πληρωσα πολυ ακριβα στο παρελθον αυτα τα λαθη κ προτιμησα να χασω φίλους αλλά να μεινω εκτος από ηλιθιες κ γενετζισιμες κοντρες διαδικτύου.
Ομως τον γνωρισα τον ανθρωπο κ δεν μου εδωσε το δικαίωμα να πιστεύω οτι εχει τετοια συμπεριφορα.
ισως εφκαλε τα νευρα του σε ωρα πιυ δεν υα πρέπε να μπει να γραψει.
Ειναι δικο του θεμα ομως κ ειναι μεγαλος κ μπορει να μιλα κ να πραττει μόνος του.
Ελπίζω οτι θα κατσετε ολοι τους τόνους κ πλεον να μην εχουμε αλλα τετοια.
τα πραγματα υα ηρεμήσουν.
Το λάθος σου κ προσεξε το ηταν οι απειλες που έγραψες προς τον ανυποθετο οπλοφορο.
Αντρικο εαν κατάφερες να συγκρατηθεις εκανες το σωστό.
Μετα το περιστατικό δεν εχει νοημα να πεις τι θα κάνεις εαν τον ξαναβρεις.
ειτε θα τον εδερνες κ να το ξερες μονον εσυ ειτε θα ελεγες για το περιστατικό χωρις παραπανω λόγια.
Κάποιος που σε διάβασε κ πιθανον δεν ειχε την δικη σιυ υπομονη πιθανόν να θυμηθει παρομοια φαση κ να τον πιάσει το ιχλιχλι.
Ας προσεχουμε πως τα γραφουμε αφου παρεξιγουνται ολα.
Του ιστριανο δεν θα του κανω τον δικηγόρο.
Πληρωσα πολυ ακριβα στο παρελθον αυτα τα λαθη κ προτιμησα να χασω φίλους αλλά να μεινω εκτος από ηλιθιες κ γενετζισιμες κοντρες διαδικτύου.
Ομως τον γνωρισα τον ανθρωπο κ δεν μου εδωσε το δικαίωμα να πιστεύω οτι εχει τετοια συμπεριφορα.
ισως εφκαλε τα νευρα του σε ωρα πιυ δεν υα πρέπε να μπει να γραψει.
Ειναι δικο του θεμα ομως κ ειναι μεγαλος κ μπορει να μιλα κ να πραττει μόνος του.
Ελπίζω οτι θα κατσετε ολοι τους τόνους κ πλεον να μην εχουμε αλλα τετοια.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
ΚΑΜΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΡΚΗ ΠΕΡΚΙ ΜΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ......... ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ LUCKY SHOT ΚΑΙ STARLIGHT!!! EΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ FAIR PLAY ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ..... ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΑΠΕΛΑ ΤΗΣ ΤΣΙΧΛΑΣ,ΤΗΣ ΤΡΑΣΙΗΛΑΣ,ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ!!! ΟΠΙΟΣ ΜΕ ΔΕΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!! 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ !
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΝΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΙΣΤΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ...ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ Priest+++!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ...Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ....ΑΚΡΟΣ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕΛΟΙ...Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΟΜΩΣ!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΣΠΥΡΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ Η ΑΠΕΙΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ!
Γι'αυτό φιλε μου αν δεις ιστριας στο βουνο για καλο και κακο αλλαξε παντα.
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΤΟ Priest+++ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ.....ΣΕΒΟΜΑΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ....ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
Υ.Σ ΑΛΕΞ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ''ΘΥΜΟ'' ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ BOLD ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ......ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ΓΡΑΜΜΑΤΑ......ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΜΟΥ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ Priest+++
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΝΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΙΣΤΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ...ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ Priest+++!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ...Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ....ΑΚΡΟΣ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕΛΟΙ...Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΟΜΩΣ!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΣΠΥΡΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ Η ΑΠΕΙΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΤΟ Priest+++ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ.....ΣΕΒΟΜΑΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ....ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

Υ.Σ ΑΛΕΞ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ''ΘΥΜΟ'' ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ BOLD ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ......ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ΓΡΑΜΜΑΤΑ......ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΜΟΥ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ Priest+++

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Φιλε εν τζιε ηθελα να πω τιποτε για την ηλικια σουSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ !
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ [emoji14]
Υ.Σ ΑΛΕΞ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ''ΘΥΜΟ'' ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ BOLD ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ......ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ΓΡΑΜΜΑΤΑ......ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΜΟΥ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ Priest+++ [emoji14]

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Sergios
Που θα αρκέψεις Σόλωνα να καλλικώνεις αβέρτα θα είναι το πρόβλημα
- Γιατρός
- Full Member
ΛάικLAGOS έγραψε:Είμαστε έτη φωτός πίσω σε ότι αφορά την κυνηγετική παιδεία.. Και δεν αναφέρομε στο τι γράφει η άδεια μας. Μιλώ για άγραφους κανόνες και σεβασμό προς τον συνάδελφο μας αλλά και σεβασμό προς το ίδιο το θήραμα. Γιαυτό τον λόγο πάμε απο το κακό στο χειρότερο και όχι μονο στο κυνήγι αλλά σε όλα μας.. Ουδείς αναμάρτητος.. Το θέμα είναι να ωριμάζουμε κάποια στιγμή κυνηγετικά.. Δυστηχώς ενα μεγάλο ποσοστό ξεκινούν με λάθος νοοτροπία και καταντουν κρεατοσυλλέκτες..
Όσο για το κυνήγι με σκύλλο, όπως είπε και ο Σωτήρης, αν δεν το ζήσεις δεν θα το εκτιμήσεις ποτέ.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- giorgos80
Σολωνα δεν τα λες και ευαναγνωστα τα κεφαλαια.παντως το ειχα κι εγω απορια γιατι γραφεις κεφαλαια
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Sergios έγραψε:Που θα αρκέψεις Σόλωνα να καλλικώνεις αβέρτα θα είναι το πρόβλημα
ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΚΕΨΩ

ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΚΡΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ!
ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒOLD ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!
ΣΤΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....1 ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΩ ....ΔΥΣΚΟΛΟ

ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΦΘΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΛΕΝΧΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΚΕΨΑΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!