Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:Από το πρωι μεχρι τις 1...αν ειδαμε 2 φασες...

Μετα τις 1 και μεχρι τις 2:30 μας εκαναν απλόχερα τη χαρη αλλα ετσι κακο με τα φυσίγγια εν υπαρχει...και να ημουν μονο εγω...5 οπλα...1 εγω 1 ο φιλος που ηρθε μαζι μου...και 3 αλλα παιδια φασαριδες...να ξιφτεριζουμαι τον τοπο...να τρεχουμε τα πουλια κατααιματωμενα στον ποταμο...να πεφτουν και να βρισκουν φτερο 1 μετρο από τη γη με αποτέλεσμα να τα χανουμε...

Μια χαρα περασαμε αλλα πραγματικα λυπασε να βλέπεις πουλια πληγωμενα να φευγουν...

Εικόνα
Καζάλ; :D :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Από το πρωι μεχρι τις 1...αν ειδαμε 2 φασες...

Μετα τις 1 και μεχρι τις 2:30 μας εκαναν απλόχερα τη χαρη αλλα ετσι κακο με τα φυσίγγια εν υπαρχει...και να ημουν μονο εγω...5 οπλα...1 εγω 1 ο φιλος που ηρθε μαζι μου...και 3 αλλα παιδια φασαριδες...να ξιφτεριζουμαι τον τοπο...να τρεχουμε τα πουλια κατααιματωμενα στον ποταμο...να πεφτουν και να βρισκουν φτερο 1 μετρο από τη γη με αποτέλεσμα να τα χανουμε...

Μια χαρα περασαμε αλλα πραγματικα λυπασε να βλέπεις πουλια πληγωμενα να φευγουν...

Εικόνα
Καζάλ; :D :D
Να μεινουν μαυρες τζαι σκοτεινες...εσυρα 12 χαρτουτσιες και δεν επιασα πουλλι...ημαρτων!!!! :evil:

Παλε καλα που εκρατουν καμμια 10ρκα πρασινες
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γειά σας λεβέντες και από εμένα. Χρύσανθε και Δημήτρη ούτε μανιτάρκα αλλά ούτε και φασσάκια σήμερα δυστυχώς.

Όπως τα περιγράφεις φίλε Λεωνίδα ήταν (να μεν σου πω ότι είμασταν τζιαί στον ίδιο τόπο 8-) ). Το πρωί εκατέβασα έναν γερο-κόρωνο που τα 40 μέτρα τζιαί ενόμισα ήταν η μέρα μου. Δυστυχώς οι φάσσες χασιμιές. Μια που μου έδωσε χέρι την εκαλλίκωσα κανονικότατα...Ο σύντροφος έπιασε το ζευγαράκι του με τη δεύτερη να είναι μια απίστευτη βολή και το πουλί να κατεβαίνει όπως τη μάππα. Το φυσίγγιο ήταν Classica 32gr. και στις δύο περιπτώσεις. Αντέξαμε μέχρι τις 12 αλλά λόγω υποχρέωσης του συντρόφου φύγαμε.

Την Κυριακή με το καλό.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Καλημέρα σας! Εχτές είπα να πάω στις τσίκλες αλλά από το ποφύσημα (λέμε τώρα) μέχρι τις 7 δεν είδα τσίκλα και έτσι αποφάσισα να πάω στις φάσσες επειδή είδα λίγες να κινούνται. Έιχα μαζί μου 4 φυσίγγια 6Νο. Έτσι κούτσα - κούτσα έφτασα σε ένα τόπο προσβάσιμο αφού πιό κατω που ήθελα να πάω ήταν δύσκολο να περπατήσω. Έκατσα στο φρύδι μιας πλαγιάς και από κάτω πεύκα. Μέσα σε 20 λεπτά ερέξαν 5 φάσσες χωρίς να μου δώκουν παίξιμο. Μετά άκουσα φτερούγισμα μες τα πεύκα, εκατσε μια φάσσα κοντά μου. Το φτερούγισμα όμως άκουσε το και ο σκύλος μου και επήε να ελέγξει την κατάσταση :| και ελάωσεν την :|
Κατά τις 8:30, σαν εκάθουμουν πας την καρεκλού μου, θορώ μια κυρια με φόρα να φκαίνει που τους πέφκους , πυρκολώ της μια, έπεσε μες τα πεύκα κουτσόφτερη. Αν δεν ήταν ο σκύλος ήταν να την χάσω. Η φάσσα κτυπήθηκε σε απόσταση 20 μετρων, το φτερό της σπασμένο που την αλάτη είχε πληγές στο πλευρό και στην ράχη :!:
Φυσίγγιο Clever Mirage standar Game 34gr.
Η ώρα 10 έφυγα, αφού είχα υποχρεώσεις. Αυτά
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίος Δημήτρη, εν να σε κάμουμε φασσάρη? :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Ωραίος Δημήτρη, εν να σε κάμουμε φασσάρη? :D
χεχε. Βάλτε με στο club σας guest star για 2-3 εβδομάδες. Τι να κάνω Μάριε μου, οι συνθήκες με έκαναν :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Έχεις και το σκύλλο εσύ φίλε, άλλο πράμα το φρρρρρρρρ του πέρτικου για σένα!! ;)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:Έχεις και το σκύλλο εσύ φίλε, άλλο πράμα το φρρρρρρρρ του πέρτικου για σένα!! ;)
Άμαν έν έχεις σκύλλο σαν εμένα εν πιο ωραίο το φρρρρρρρ, παθαίνεις καρδιακή κάθε φορά. :D

Ό σκύλλος άμαν είναι καλός προετοιμάζει σε τζιαι λίγο, εγώ παθαίνω καρδιακή κάθε φορά τζιαι βασίζουμαι στα super αντανακλαστικά μου :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Έχεις και το σκύλλο εσύ φίλε, άλλο πράμα το φρρρρρρρρ του πέρτικου για σένα!! ;)
Άμαν έν έχεις σκύλλο σαν εμένα εν πιο ωραίο το φρρρρρρρ, παθαίνεις καρδιακή κάθε φορά. :D

Ό σκύλλος άμαν είναι καλός προετοιμάζει σε τζιαι λίγο, εγώ παθαίνω καρδιακή κάθε φορά τζιαι βασίζουμαι στα super αντανακλαστικά μου :lol: :lol:
Πραγματικά Σπύρο εν όπως το λαλείς. Εγώ πλέον εν τους κυνηγώ αλλά τζίνον το φρρρρρρ τζιαί το ξύππασμα εν όλα τα λεφτά 8-) . Βασίλισσα η πέρδικα (αυτοκράτειρα η φάσσα φυσικά :lol: ).
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Γειά σας λεβέντες και από εμένα. Χρύσανθε και Δημήτρη ούτε μανιτάρκα αλλά ούτε και φασσάκια σήμερα δυστυχώς.

Όπως τα περιγράφεις φίλε Λεωνίδα ήταν (να μεν σου πω ότι είμασταν τζιαί στον ίδιο τόπο 8-) ). Το πρωί εκατέβασα έναν γερο-κόρωνο που τα 40 μέτρα τζιαί ενόμισα ήταν η μέρα μου. Δυστυχώς οι φάσσες χασιμιές. Μια που μου έδωσε χέρι την εκαλλίκωσα κανονικότατα...Ο σύντροφος έπιασε το ζευγαράκι του με τη δεύτερη να είναι μια απίστευτη βολή και το πουλί να κατεβαίνει όπως τη μάππα. Το φυσίγγιο ήταν Classica 32gr. και στις δύο περιπτώσεις. Αντέξαμε μέχρι τις 12 αλλά λόγω υποχρέωσης του συντρόφου φύγαμε.

Την Κυριακή με το καλό.

Μαριε μου αν πηγαμε στον ιδιο τοπο η φασσα που καλλικωσες το πρωι πρεπει να είναι αυτή που καλλικωσαμε ολοι οι κυνηγοι της περιοχης γιατι επεραλυσε ο εγκέφαλος το πρωι από το κρυο...

Αρχιζουν οι τουφεκιες από κατω στο βαθος...μπαμ μπαμ...πιο κοντα μπαμ μπαμ...πιο κοντα μπαμ μπαμ...ακομα πιο κοντα...μπαμ μπαμ από τον φιλο που είμασταν μαζι και στεκοταν μπροστα μου...πανω σου πανω σου...φωναζει μου...εν την θωρω εν τη θωρω φωνάζω του...πανω σου πανω σου λαλει μου...θωρω την στα 15 μετρα μπροστα μου στο υψος των ματιων μου...σηκωνω το οπλο να την παιζω μουτρα...μπαμ λαλω της...αυτή ηταν πισω μου όμως...ξαναγυρίζω...μπαμ λαλω της...αυτή πηγαινε δεξια και γω εριχνα αριστερα...παει στον παρεα τον άλλο...ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΟΥ του φωνάζουμε ολοι...με φωνη με ακροαση αυτος...περνα 5 μετρα από μπροστα του...ΠΑΝΩ ΣΟΥ ολοι παλι...μετα που κανενα λεπτο ακουμε ένα...εεεεεεε σκατα...από το κρυο εκολλησε πας την καρεκλα του και δεν μπορουσε να σηκωθεί... :lol: :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”