ΨΑΤΖΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΥΝΙΓΙΟΥ
-
- Full Member
ΨΑΤΖΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΥΝΙΓΙΟΥ
ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΣΤΕΚΕΙ.ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ Η ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝ ΓΕΜΑΤΗ ΨΑΤΖΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΥΤΕ ΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΕΝ ΑΛΗΘΚΕΙΑ ΣΤΕΚΕΙ ΕΤΣΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝ ΗΞΕΡΕΤΕ???ΑΠΑΝΤΑΤΕΜΟΥ ΝΑΚΚΟ ΓΛΙΟΡΑ ΓΤ ΕΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις
- Nikos
Re: ΨΑΤΖΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΥΝΙΓΙΟΥ
Φιλε δεν νομίζω να στέκει μια τέτοια κουβέντα....
Θα είχε βουήξει ο τόπος !!!Προσωπικά δεν άκουσα τπτ....
- AndreasDr
συμφωνώ...Nikos έγραψε:Φιλε δεν νομίζω να στέκει μια τέτοια κουβέντα....
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- LAGOS
- Full Member
Όυτε εγώ άκουσα τίποτε και πιστεύω οτι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τέτοιο πράγμα για πολλούς και διάφορους λόγους.AndreasDr έγραψε:συμφωνώ...Nikos έγραψε:Φιλε δεν νομίζω να στέκει μια τέτοια κουβέντα....
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
- Full Member
ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΑΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις
ε αντωνη μου ηταν γεματη anws
περσυ θυμουμε εδυχνε στα νεα τους σκυλους τον αθρωπον πεθαμενους!
αποτη εκαταλαβα εν να ερτεις που εξωτερικο γιαυτο που ρωτας? κοψε το ισητιριο σου ελα ζε μεν αχονεσε κοφτει τους ζε πολλα αν παιθανουν 20-30 σκυλοι μες το κυνηγι νομιζεις οξα αν το αναβαλουν εν να κατσουν να τα καθαρισουν? τοσοι ζε τοσοι επαιθαναν στες αναγνωρισεις, τοσες 1000 ευρο επεθαναν μεσα σε 2 λεπτα ζε κανενας ακομα δεν εκανε τπτ και θα κανουν τωρα?
δαμε βαλουν τες ζε δεν εκαταφεραν να πιασουν ουτε 1!!!
περσυ θυμουμε εδυχνε στα νεα τους σκυλους τον αθρωπον πεθαμενους!
αποτη εκαταλαβα εν να ερτεις που εξωτερικο γιαυτο που ρωτας? κοψε το ισητιριο σου ελα ζε μεν αχονεσε κοφτει τους ζε πολλα αν παιθανουν 20-30 σκυλοι μες το κυνηγι νομιζεις οξα αν το αναβαλουν εν να κατσουν να τα καθαρισουν? τοσοι ζε τοσοι επαιθαναν στες αναγνωρισεις, τοσες 1000 ευρο επεθαναν μεσα σε 2 λεπτα ζε κανενας ακομα δεν εκανε τπτ και θα κανουν τωρα?
δαμε βαλουν τες ζε δεν εκαταφεραν να πιασουν ουτε 1!!!
- 'petros'
Πραγματι ρε παιδια εγεμωσαν τους τοπους μεχρι που εμεις σκεφτομαστε να μην παρουμε τα 2 απο τα 3 σκυλια μαζι μας στο κυνηγι λογο του οτι πιανουν οτι εβρουν που χαμε.
Και αναβολη του κυνηγιου να κανουν που δεν προκειτε ποιος θα τους κρατησει να μην βαλουν ξανα.
Εχεις μια περιοχη κατα νου για να πας να κυνηγησεις να το απολαυσεις και μετα ακους ψατζιες. Λαλεις μετα θα παω αλλου στον αλλο τοπο 3-4 μερες μετα ''ψατζιες'' ε γ@μ@@ο εσπασαν μας
Και αναβολη του κυνηγιου να κανουν που δεν προκειτε ποιος θα τους κρατησει να μην βαλουν ξανα.
Εχεις μια περιοχη κατα νου για να πας να κυνηγησεις να το απολαυσεις και μετα ακους ψατζιες. Λαλεις μετα θα παω αλλου στον αλλο τοπο 3-4 μερες μετα ''ψατζιες'' ε γ@μ@@ο εσπασαν μας
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»