S.O.S
- AndreasDr
- Δημοσιεύσεις: 1033
- Εγγραφή: 02 Δεκ 2010, 20:42
Re: S.O.S
ρε κοπέλα η γέννα του παρέα μου ήταν απο 2 γεννήτορες που έχουν τον ίδιο πατέρα, και τα σκυλλάκια εφκάλαν χαρτιά και μαλιστα μερικά απο την γέννα έχουν πλέον διακριθεί και σε πολλούς αγώνες. Αποτι ξέρω εγω αν ήταν γεννήτορες με ίδια μάνα τότε απαγορεύεται.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
- Δημοσιεύσεις: 37
- Εγγραφή: 12 Αύγ 2011, 15:49
Re: S.O.S
AndreasDr έγραψε:ρε κοπέλα η γέννα του παρέα μου ήταν απο 2 γεννήτορες που έχουν τον ίδιο πατέρα, και τα σκυλλάκια εφκάλαν χαρτιά και μαλιστα μερικά απο την γέννα έχουν πλέον διακριθεί και σε πολλούς αγώνες. Αποτι ξέρω εγω αν ήταν γεννήτορες με ίδια μάνα τότε απαγορεύεται.
Ε ΦΙΛΕ ΕΝΑΠΙΑΣΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΝΑ ΡΟΤΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ!!!
-
- Full Member
- Δημοσιεύσεις: 37
- Εγγραφή: 12 Αύγ 2011, 15:49
Re: S.O.S
πιρα τηλεφονω σιμερα στον ομιλο και μου ιπαν οτι δεν γινετε να γραφτι ο σκυλλος!!!B.RIZZINI έγραψε:ΑΦΙΣΤΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΙΜΕΡΟΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ!!!AndreasDr έγραψε:φίλε θα περιμένω να μας πείς τι σου είπαν!!!!
-
- Δημοσιεύσεις: 1307
- Εγγραφή: 18 Ιαν 2011, 21:05
Re: S.O.S
φιλε νομιζω δικαιουσε οι αγγλοι το λενε inbreeding .η μακαριτισσα η ιδιοκτητρια των χεκε -χαους εβαλε 2 αδελφια και εβγαλε πρωταθλητες.B.RIZZINI έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΝΟΡΙΖΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΗΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ?????ΔΙΛΑΔΙ ΣΤΙΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΣΚΥΛΛΟΥΣ???ΤΑ ΣΚΙΛΙΑ ΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΙΝΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
- APOLLON_1
- Δημοσιεύσεις: 1261
- Εγγραφή: 05 Νοέμ 2010, 15:40
- Τοποθεσία: ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Re: S.O.S
ΕΙΠΕΜΟΥ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ 2 ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝΤΟΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ. ΣΤΙ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΔΕΧΤΙΚΑΤΟmiky55 έγραψε:φιλε νομιζω δικαιουσε οι αγγλοι το λενε inbreeding .η μακαριτισσα η ιδιοκτητρια των χεκε -χαους εβαλε 2 αδελφια και εβγαλε πρωταθλητες.B.RIZZINI έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΝΟΡΙΖΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΗΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ?????ΔΙΛΑΔΙ ΣΤΙΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΣΚΥΛΛΟΥΣ???ΤΑ ΣΚΙΛΙΑ ΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΙΝΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
EPANIEL POWER
- AndreasDr
- Δημοσιεύσεις: 1033
- Εγγραφή: 02 Δεκ 2010, 20:42
Re: S.O.S
κοπέλια για να μου φύει η απορία επία τωρά στο παρέα μου και είδα με τα μάτια μου το pedigree που δείχνει οτι η γονείς του σκύλου του είναι αδέρφια απο ίδιο πατέρα και διαφορετική μάνα. Άρα γράφουντε μιά χαρά!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
- Δημοσιεύσεις: 37
- Εγγραφή: 12 Αύγ 2011, 15:49
Re: S.O.S
ε κοπελια ευχαριστω για το ενδιαφερον σασ αλλα πραγματι τουτι του ομιλου ι εναμας πελλανουν ι ενα μας πελλανουν ενα που τα τρια!!!!!!οπου τον ασχετον σιρνουντον τζιμεσα!!!!AndreasDr έγραψε:κοπέλια για να μου φύει η απορία επία τωρά στο παρέα μου και είδα με τα μάτια μου το pedigree που δείχνει οτι η γονείς του σκύλου του είναι αδέρφια απο ίδιο πατέρα και διαφορετική μάνα. Άρα γράφουντε μιά χαρά!