S.O.S

Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Re: S.O.S

Δημοσίευση από AndreasDr »

ρε κοπέλα η γέννα του παρέα μου ήταν απο 2 γεννήτορες που έχουν τον ίδιο πατέρα, και τα σκυλλάκια εφκάλαν χαρτιά και μαλιστα μερικά απο την γέννα έχουν πλέον διακριθεί και σε πολλούς αγώνες. Αποτι ξέρω εγω αν ήταν γεννήτορες με ίδια μάνα τότε απαγορεύεται.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
B.RIZZINI
Full Member

Δημοσίευση από B.RIZZINI »

AndreasDr έγραψε:ρε κοπέλα η γέννα του παρέα μου ήταν απο 2 γεννήτορες που έχουν τον ίδιο πατέρα, και τα σκυλλάκια εφκάλαν χαρτιά και μαλιστα μερικά απο την γέννα έχουν πλέον διακριθεί και σε πολλούς αγώνες. Αποτι ξέρω εγω αν ήταν γεννήτορες με ίδια μάνα τότε απαγορεύεται.

Ε ΦΙΛΕ ΕΝΑΠΙΑΣΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΝΑ ΡΟΤΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ!!!
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

φίλε θα περιμένω να μας πείς τι σου είπαν!!!!
B.RIZZINI
Full Member

AndreasDr έγραψε:φίλε θα περιμένω να μας πείς τι σου είπαν!!!!
ΑΦΙΣΤΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΙΜΕΡΟΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ!!!
B.RIZZINI
Full Member

B.RIZZINI έγραψε:
AndreasDr έγραψε:φίλε θα περιμένω να μας πείς τι σου είπαν!!!!
ΑΦΙΣΤΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΙΜΕΡΟΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ!!!
πιρα τηλεφονω σιμερα στον ομιλο και μου ιπαν οτι δεν γινετε να γραφτι ο σκυλλος!!!
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

εννα μας πελλανουν τουτοι του ομίλου!!! επιασα το μεσημερι και είπαν μου δικαιούσε!!! κατι εν παει καλά μαζί τους!!! :evil:
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

B.RIZZINI έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΝΟΡΙΖΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΗΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ?????ΔΙΛΑΔΙ ΣΤΙΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΣΚΥΛΛΟΥΣ???ΤΑ ΣΚΙΛΙΑ ΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΙΝΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
φιλε νομιζω δικαιουσε οι αγγλοι το λενε inbreeding .η μακαριτισσα η ιδιοκτητρια των χεκε -χαους εβαλε 2 αδελφια και εβγαλε πρωταθλητες.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

miky55 έγραψε:
B.RIZZINI έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΝΟΡΙΖΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΗΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ?????ΔΙΛΑΔΙ ΣΤΙΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΚΕΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝ ΖΕΥΓΑΡΟΣΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΣΚΥΛΛΟΥΣ???ΤΑ ΣΚΙΛΙΑ ΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΙΝΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
φιλε νομιζω δικαιουσε οι αγγλοι το λενε inbreeding .η μακαριτισσα η ιδιοκτητρια των χεκε -χαους εβαλε 2 αδελφια και εβγαλε πρωταθλητες.
ΕΙΠΕΜΟΥ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ 2 ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝΤΟΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ. ΣΤΙ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΔΕΧΤΙΚΑΤΟ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

κοπέλια για να μου φύει η απορία επία τωρά στο παρέα μου και είδα με τα μάτια μου το pedigree που δείχνει οτι η γονείς του σκύλου του είναι αδέρφια απο ίδιο πατέρα και διαφορετική μάνα. Άρα γράφουντε μιά χαρά!
B.RIZZINI
Full Member

AndreasDr έγραψε:κοπέλια για να μου φύει η απορία επία τωρά στο παρέα μου και είδα με τα μάτια μου το pedigree που δείχνει οτι η γονείς του σκύλου του είναι αδέρφια απο ίδιο πατέρα και διαφορετική μάνα. Άρα γράφουντε μιά χαρά!
ε κοπελια ευχαριστω για το ενδιαφερον σασ αλλα πραγματι τουτι του ομιλου ι εναμας πελλανουν ι ενα μας πελλανουν ενα που τα τρια!!!!!!οπου τον ασχετον σιρνουντον τζιμεσα!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”