Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Prestige 8 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ?ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ Η ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΣΙΟΚΣ?

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΘΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ :D

ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.....ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΣΙΟΚΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 25Μ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.....ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΟΚ 3*(PORTER ΗΟΜΕMADE) ΜΕ ΣΚΑΓΙΑ Ν6 ΕΠΙΝΙΕΚΕΛΩΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 77% ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ 36Μ..ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΣΤΑ 25Μ ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΩΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ 1* :shock:

ΣΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΑΤΑ ΦΡΕΝΟ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΣΙΟΚΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!!!

ΒΑΛΤΕ 720p

ΣΟΛΩΝΑ ΧΑΙΡΕΤΩ
ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΣΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ;)

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΑΣ ΔΑΜΕ ΤΗ ΦΑΣΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΑΡΠΕΡΗ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΜΑ :lol:
ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΦΙΛΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΟΛΗ..
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Prestige 8 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ?ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ Η ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΣΙΟΚΣ?

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΘΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ :D

ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.....ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΣΙΟΚΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 25Μ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.....ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΟΚ 3*(PORTER ΗΟΜΕMADE) ΜΕ ΣΚΑΓΙΑ Ν6 ΕΠΙΝΙΕΚΕΛΩΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 77% ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ 36Μ..ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΣΤΑ 25Μ ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΩΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ 1* :shock:

ΣΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΑΤΑ ΦΡΕΝΟ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΣΙΟΚΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!!!

ΒΑΛΤΕ 720p

ΣΟΛΩΝΑ ΧΑΙΡΕΤΩ
ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΣΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ;)

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΑΣ ΔΑΜΕ ΤΗ ΦΑΣΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΑΡΠΕΡΗ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΜΑ :lol:
ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΦΙΛΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΟΛΗ..
επίσης Σολωνα οι φωτογραφίες σου τελευταία δεν είναι περιποιημενες!! :D
σαν μεν μας μάθεις στα πολλά! !!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ........ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑΣΟ :P

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ...ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ(ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ)ΜΕ ΤΑ ΕΣΩ/ΕΞΩ ΤΣΙΟΚΣ(PORTED) ΠΟΥ ΕΦΤΙΞΑ.... ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 4* ΤΣΙΟΚ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΩ!!!

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ....ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ :)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εμένα συνεχίζει το βιολί 2-2 φάσσες και πάω....τα 2 καλύτερα φυσίγγια Victory Sporting Nickel 36gr no.6 και Victory Λιλά 31γρ νο.6 συνεχίζουμε ακάθεκτοι με 100% ευστοχία φυσίγγιο και πουλί είτε με το *** τσοκ είτε με το *.......βλέπουμε την Κυριακή πλέον μέσα του Νιόβρη και είμαστε με τα κοντομάνικα.....μελαγχολώ απ την καλοκαιρία..... :( :( να κάμει νερά να μυρίσουν τα τζάκια τα κάστανα λουκάνικα κρασί κλπ τρώμε καρπούζι ακόμα
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

MARIOSE έγραψε:
Nikos έγραψε:Μια χαρά περνάτε !! Για μένα πάντως εν άφαντες ακόμα....
Μπαικάλ τιμ, ετσι έπαθα τζιαι εγώ εχτές με ένα πέρτικο που στην τελική είπα καλύτερα να μην τον εκουτσιουν καθόλου!!
Αλέξη ελάλουν σου τα φίλε μ... η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πως με την αλλαγή του καιρού θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Προσωπικά αυτό περιμένω :D :)
Νίκο μου μα ποιάν αλλαγή του καιρού...Αφού πάλε ετράβησε πίσω...Εν βλέπω κάτι τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα. :roll: Ελπίζω να αλλάξει κάτι. Όπως προβλέπουν βροχές και καταιγίδες τζιαί τελικά ούτε ψιχαλίζει, πέρκει προβλέπουν καλοκαιρία τζιαί να κάμει βροχές. :lol:
Φίλε ελπίζω στα μηναλάγια του Κυρ Λεωνίδα απο τον Αγρό, αρθρο που δημοσιεύτηκε στον Φιλελεύθερο 13/10/15.
Εχει λέει πάνω 90% επιτυχια. Πάντως τον Οκτώβρη έπεσε μέσα ,τώρα για 17 με 19 λέει ακραία καιρικά φαινόμενα.... Τώρα να δούμε....
http://www.philenews.com/el-gr/top-stor ... ycheimonia
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikos την 12 Νοέμ 2015, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Sergios έγραψε:Εμένα συνεχίζει το βιολί 2-2 φάσσες και πάω....τα 2 καλύτερα φυσίγγια Victory Sporting Nickel 36gr no.6 και Victory Λιλά 31γρ νο.6 συνεχίζουμε ακάθεκτοι με 100% ευστοχία φυσίγγιο και πουλί είτε με το *** τσοκ είτε με το *.......βλέπουμε την Κυριακή πλέον μέσα του Νιόβρη και είμαστε με τα κοντομάνικα.....μελαγχολώ απ την καλοκαιρία..... :( :( να κάμει νερά να μυρίσουν τα τζάκια τα κάστανα λουκάνικα κρασί κλπ τρώμε καρπούζι ακόμα

Φιλε εμενα όλα μου τα πουλια φετος είναι με τις νεες victory 36γρ πρασινες...πραγματικα το νέο πιστονι είναι απιστευτο!!!
Το πρόβλημα όμως είναι να βρίσκεις νεες παρτιδες γιατι και σε καινουργια κουτια υπαρχουν παλια φυσίγγια...ας είναι καλα ο Σπυρος που μας εμαθε τον τροπο να τα καταλάβουμε...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ.....ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΡΩΑΝ ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΡΙΣΤΟ...ΕΝ ΠΑΣΙΕΣ....Ε ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΣ ΤΩΡΑ:D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ........ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑΣΟ :P

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ...ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ(ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ)ΜΕ ΤΑ ΕΣΩ/ΕΞΩ ΤΣΙΟΚΣ(PORTED) ΠΟΥ ΕΦΤΙΞΑ.... ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 4* ΤΣΙΟΚ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΩ!!!

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ....ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ :)

Φυσικά και είναι μέσα στο παιχνίδι φίλε Σόλων, δεν αντιλέγω καθόλου. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια να έχετε με επιτυχίες. Αναμένουμε βίντεο εμείς από μακρυά.
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Prestige 8 έγραψε:
Φυσικά και είναι μέσα στο παιχνίδι φίλε Σόλων, δεν αντιλέγω καθόλου. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια να έχετε με επιτυχίες. Αναμένουμε βίντεο εμείς από μακρυά.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
THE BEST THERE IS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”