Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σίουρα λεβέντη μου! Πάντως κάθε μέρα παρακολουθώ τες κινήσεις των φασσών που παν τζιαί έρκουνται πόξω που το παράθυρο 8-)

Θα αναμένουμε αναμετάδωση αποτελεσμάτων από τα παιδιά μόλις επιστρέψουν ;)
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΚΑΝΟΝΙΩΝ.
ΘΑ ΣΥΓΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ 1 ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΚΠΛΗΞΗ........ ΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ .
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΙΑ!!
:D :D :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άτε να δούμεν, να έχουμε τζιαί κανένα βίντεο να δούμε τζιαί λλίο χρώμα!

Καλά να περάσετε λεβέντες, θα αναμένουμε ρηπόρτ :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Αναμένουμε βιντεο καθηλωμένοι (εγώ τουλάχιστον) :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Απιστευτο και όμως αληθινο!!Ταλιμπαν 0 σημερα...δεν υπηρχε ψυχη στον τοπο...2-3 ατομα αν ειδα όλα και όλα το πρωι με τα σκυλια τους....από τις 8 και μεχρι τις 2 το απόγευμα η απιστευτη μοναξια!!!Αυτά είναι τα ωραια όταν δεν εχει πουλια τις προηγούμενες εξορμήσεις!!! :lol:

Η κινηση των πουλιων αρχισε κατά τις 7 το πρωι.... με την απουσια του κοσμου τα πουλια δειλα δειλα εκαναν την εμφανιση τους αλλα σε απαγορευτικο υψος!Ουτε τουφεκια δεν εριξα και ημουν αισιόδοξος ότι σε καποια φαση πιο μετα θα μου εδιναν την ευκαιρια αφου δεν υπηρχε κοσμος....και δικαιωθηκα λιγο μετα το μεσημερι...εντελως αυπνος αφου επρεπε να παω αεροδρομιο τα μεσάνυχτα....και με τον ηλιο να με μισοκοιμηζει τα πουλια εμφανιστηκαν αυτή τη φορα σε αποστασεις βολης...καταφερα να κρατησω 4 και να κανω και 3 βασιλικα καλλικωματα από εκεινα που βλέπεις ονειρο για πολύ καιρο...δεν λυπηθηκα τοσο για τα καλλικωματα αλλα λυπηθηκα επειδή και τα 3 πουλια χτυπηθηκαν αρκετα και είμαι σιγουρος ότι δεν θα επιβιωσουν...highlight το περδικι που πατησα όταν εψαχνα την φασα...παρολιγο να παθω ανακοπη με το φρρρρ αλλα τελικα την επαθε αυτό!! :mrgreen:

Εικόνα

...ετσι σιγα σιγα να μενουμε μονοι και μακαρι να είναι κάθε φορα όπως σημερα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Μπράβο Baikal (πρέπει να έκαμες την προσευχή αλόπως :lol: )
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Dimitris έγραψε:Μπράβο Baikal (πρέπει να έκαμες την προσευχή αλόπως :lol: )

...χαχαχχαχα...φιλε Δημητρη ε να την κολλησω πας τη θηκη του οπλου και κάθε πρωι που θα την παιρνω για να παω κυνηγι θα την λαλω συνεχεια οσπου να παω στο ποστο!!! :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ώπα!! Η προσευχή πιάνει ρε Δημήτρη?? Ξεκινώ να την μάθω πόξω που τα σήμερα!! :D

Ωραίος φίλε Baikal βασιλιάς!! Ο σύντροφος που πήγε μόνος σήμερα, έκαμε ένα διπλό μόλις πήγε στο πόστο αλλά από εκεί και πέρα τίποτε, τα πουλιά εξαφανισμένα. Την Κυριακή αλλαγή πόστου πέρκει μας κάμουν το χατήρι τα κορίτσια. :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Ώπα!! Η προσευχή πιάνει ρε Δημήτρη?? Ξεκινώ να την μάθω πόξω που τα σήμερα!! :D

Ωραίος φίλε Baikal βασιλιάς!! Ο σύντροφος που πήγε μόνος σήμερα, έκαμε ένα διπλό μόλις πήγε στο πόστο αλλά από εκεί και πέρα τίποτε, τα πουλιά εξαφανισμένα. Την Κυριακή αλλαγή πόστου πέρκει μας κάμουν το χατήρι τα κορίτσια. :D
Και γω μονος σημερα Μαριε...φυσικα οσο γινεται καλυτερα να πηγαίνουμε με παρεα γιατι δε ξερεις ποτε τι θα συμβει πας τα βουνα...

Εμενα αρκησαν λιο να εμφανιστουν αλλα εκαταλαβα πως τα πουλια ηταν με τη σκεψη να βουτησουν στα ποστα γιαυτο και εμεινα καρτερι ως το απόγευμα...ημουν σιγουρος πως σε καποια φαση θα μου εκαναν την χαρη και παλευα με τη νυστα μου!!! :roll:

...μακαρι κάθε φορα να είναι ετσι και όπως ειπες θα ειμαστε βασιλιαδες!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL TEAM την 11 Νοέμ 2015, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

MARIOSE έγραψε:Ώπα!! Η προσευχή πιάνει ρε Δημήτρη?? Ξεκινώ να την μάθω πόξω που τα σήμερα!! :D
Μάθε την που τα σήμερα και δεν θα χάσεις. Ειδικά αμαν έχει ταλιμπαν γυρώ σου, να την επαναλαμβάνεις όσο πιο δυνατά μπορείς και να δεις για πότε θα εξαφανιστούν τζιαι τσινοι τζιαι οι φάσσες :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”