Άνθιμε, για το παλιό στοκ όπως είπα δεν ήμουν σίγουρος πότε κυκλοφόρησε αλλά ότι κυκλοφόρησε για πολύ σύντομο διάστημα και δεν την έβαλαν ποτέ στην ιστοσελίδα τους. Η Master HP αν δεν την βρίσκετε σε 7 υπάρχουν στη Λάρνακα.
spyrosspyrou851 έγραψε:Στη Λάρνακα η Percorso Caccia Fibre υπάρχει σε 5 & 6, 2 πακέτα νο7 τα ετσέπωσα
Άνθιμε, για το παλιό στοκ όπως είπα δεν ήμουν σίγουρος πότε κυκλοφόρησε αλλά ότι κυκλοφόρησε για πολύ σύντομο διάστημα και δεν την έβαλαν ποτέ στην ιστοσελίδα τους. Η Master HP αν δεν την βρίσκετε σε 7 υπάρχουν στη Λάρνακα.
spyrosspyrou851 έγραψε:H Fagiano παιδιά δεν είναι καλή; Σαν πιθανή αντικατάσταση, πάλι από την Nobel, σε πακέτο των 10 όμως.
Στη Λάρνακα είναι πιο ακριβά. Σιηπεθκιά τζαι €, κάτι όπως τες Rottweil δηλαδή.Anthimos έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:H Fagiano παιδιά δεν είναι καλή; Σαν πιθανή αντικατάσταση, πάλι από την Nobel, σε πακέτο των 10 όμως.
Πολλα καλη αλλα ρε φιλε 9,90 τα δεκα με 12 ευρω τα 25 εν μια μικρη διαφορα
sotiris!129 έγραψε:RC ? ακουσα καλα λογια αλλα ποτε δεν ετυχεSilverPigeonS έγραψε:Καλησπέρα σας!
Όπλο Beretta Silver Pigeon S
Chokes: 4-3
Τα φυσίγγια κλασικά όπως κάθε χρονιά:
1) RC Serie Oro Fibre 35gr. 7no.
2) RC Serie Oro Black 35gr. 6no.
3) Saga Dispersante 34gr. 7no για τα πυκνά.
Όλα για μικτό κυνήγι!
οπλο beretta 686 essential
chokes: 1-2
αν δεν την φαει με τον * παει να πει οτι το θηραμα θα αρχησει να απομακρινεται απο μενα αρα το ** θα καληψει το λαθος που μπορει να κανω λογο αποστασης πλεων !
φυσιγγια νομιζω εμειναν κατι victory 35γρ 5 ή 6ρες και κατι Europa 30γραμμαρια 6ρες απο την φασσα !
μπορει να παω να πιαω και ενα πακετο lambro διασπορας που προπερσυ ημουνα αρκετα happy
τουτες μου δωκαν τουτες εν να βαλω μεσα , μακαρι να σηκωστει ζε τα αλλα ουλλα εν πελαρες !ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:θα καμει κανενας την αρχη να συνεχισουμε απο εκει που μειναμε περσι?
2016