BAIKAL TEAM έγραψε:
Φιλε μακαρι νασαι καλα γιατι αν δεν μου ελεγες τον τροπο να καταλαβω το πιστονι ειλικρινα δεν θα το καταλαβαινα ποτε. Πηγα σημερα και επιασα ακομα 3 πακετα γιατι είμαι σιουρος θα χαθουν από τα ραφια.
Δεν την αλλαξα από το πρωι μεχρι το απόγευμα που εφυγα...
Χαίρομαι που βοήθησα, το θετικό είναι ότι είναι διαφανές ο κάλυκας και φαίνεται η αλλαγή χωρίς να πρέπει να ανοίγουμε φυσίγγια. Θα δοκιμαστεί την Τετάρτη αν έχω την ευκαιρία.
Pathfinder έγραψε:Παιδες δοκιμασε κανενας την νεα percosso caccia fiber και την rc4 fiber?
Αλέξη δοκίμασα την percorso caccia fiber 36gr. 5no. την περασμένη Κυριακή και μου άρεσε αφού πήρα με αυτήν ένα πουλί σε οριακή απόσταση. Δεν είναι όμως ένα πουλί απόδειξη ότι είναι καλό φυσίγγιο.
Όμως δεν ξέρω αν είναι νέα όπως λες. Νέα νομίζω είδα percorso caccia αλλά όχι fiber...
H Percorso Caccia Fiber παιδιά βγήκε ένα μικρό διάστημα και μετά σταμάτησε, όσοι έχουν δεν είναι καινούργιες, απλώς για ενημέρωση. Στην ιστοσελίδα της Nobel δεν την είδα ποτέ, πιθανόν να ήταν μέσα για μικρό χρονικό διάστημα. Στη Λάρνακα βρήκα κάποια σε νο 7, 6 και 5. Κατάφερα να πιάσω 2 πακέτα σε νο7, μόλις μου τελειώσουν οι Rottweil Waidmannsheil θα την τεστάρω. Παρόμοιο φυσίγγι (πιθανόν και ακριβώς το ίδιο) από την Nobel είναι το Master HP.
Τοσο καιρο δεν ηταν πουθενα...εφκαλαν τες τωρα στα ραφια οι κυριοι και τις πασαρουν για καινουργια παρτιδα?εν η κουβεντα "εγω στραωνω και πουλω και εσυ αμπλεπε τζι αγοραζε"
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Τοσο καιρο δεν ηταν πουθενα...εφκαλαν τες τωρα στα ραφια οι κυριοι και τις πασαρουν για καινουργια παρτιδα?εν η κουβεντα "εγω στραωνω και πουλω και εσυ αμπλεπε τζι αγοραζε"
Πιθανόν να έχω και λάθος ρε Αλέξη μου, πάντως όπως σου είπα δεν υπάρχει καν στην ιστοσελίδα της Nobel και ποτέ δεν την είδα. Θυμάμαι κάποιος ανέφερε εδώ στα φόρουμς ότι του άρεσε και εγώ επειδή ασχολούμουν θυμούμουν ότι δεν την είχα δει στη ιστοσελίδα. Ακόμα ένας τρόπος για να καταλάβεις ότι είναι παλιές παρτίδες είναι από το κουτί της. Η Nobel έχει αλλάξει τα κουτιά της, και της Percorso Caccia της κανονικής έχει αλλάξει και σχεδόν όλα έχουν αλλάξει. Αυτή διατηρεί το παλιό κουτί που σημαίνει παλιό φυσίγγι.
Η Percorso Caccia Fiber βγηκε περσι προς αντικατασταση μετα απο πολύ μεγαλη ζητηση της Golden Wing 36 Fiber.
Πηγα χτες στον αντιπροσωπο για να στοκαρω 3-4 πακετα 6 αρι επειδη μου αρεσε πολυ και για να πάρω κανενα εφταρακι για μπεκατσα και το ραφι εχει 3 πακετα 5 αρι μονο
Ποιο παλιο στοκ λετε?? Μαξιμουμ περσινο
Το φυσιγγιο αυτο κυκλοφορησε επισημα ως MASTER HP 36 με ακριβως τις ιδιες προδιαγραφες με την Percorso Caccia Fiber...ιδιες αναλογιες , Τεκνα , καψουλι κτλ κτλ
Που εχει στοκ να παμε ν αγορασουμε ???
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Η Percorso Caccia Fiber βγηκε περσι προς αντικατασταση μετα απο πολύ μεγαλη ζητηση της Golden Wing 36 Fiber.
Πηγα χτες στον αντιπροσωπο για να στοκαρω 3-4 πακετα 6 αρι επειδη μου αρεσε πολυ και για να πάρω κανενα εφταρακι για μπεκατσα και το ραφι εχει 3 πακετα 5 αρι μονο
Ποιο παλιο στοκ λετε?? Μαξιμουμ περσινο
Το φυσιγγιο αυτο κυκλοφορησε επισημα ως MASTER HP 36 με ακριβως τις ιδιες προδιαγραφες με την Percorso Caccia Fiber...ιδιες αναλογιες , Τεκνα , καψουλι κτλ κτλ
Που εχει στοκ να παμε ν αγορασουμε ???
Αυτα μου ειπε και ο πωλητης εμενα.Πηγαινα για 7αρι αλλα γιοκ.Μονο 5αρι 6ρι ειχε στο ραφι.Αν δεν βρεις Λευκωσια λεεις μου και κανονιζουμε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?