ε κροκοδειλε φενεται η φατσα μου πεντακαθαρα μπορω να κινηθω νομικα αν καποιος την πιασειArtemis G. έγραψε:ρε κροκοδειλε εξιασες να βαλεις το 2012@k.sotiris
Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
-
sotiris!129
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
- Artemis G.
- Full Member
ρε κροκοδειλε μου την φατσα σου κανενας εν την πιανει... εξαλλου τι να την καμει.... εν για την αλλη φωτογραφια που λαλωsotiris!129 έγραψε:ε κροκοδειλε φενεται η φατσα μου πεντακαθαρα μπορω να κινηθω νομικα αν καποιος την πιασειArtemis G. έγραψε:ρε κροκοδειλε εξιασες να βαλεις το 2012@k.sotiris
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
sotiris!129
ειμαι νακον αχτενιστος εν καλα που λαλειςArtemis G. έγραψε:ρε κροκοδειλε μου την φατσα σου κανενας εν την πιανει... εξαλλου τι να την καμει.... εν για την αλλη φωτογραφια που λαλωsotiris!129 έγραψε:ε κροκοδειλε φενεται η φατσα μου πεντακαθαρα μπορω να κινηθω νομικα αν καποιος την πιασειArtemis G. έγραψε:ρε κροκοδειλε εξιασες να βαλεις το 2012@k.sotiris
η αλλη ενεν τιποτε το σιζε τις ετσι οπως ενει ζε να την πιαει κανενας χαλαλη του εν μπορει να καμει ζε πολλα
- Artemis G.
- Full Member
χμ... ανυγουει... εγω εν για το καλο σου που το ειπα....sotiris!129 έγραψε: ειμαι νακον αχτενιστος εν καλα που λαλεις![]()
![]()
![]()
η αλλη ενεν τιποτε το σιζε τις ετσι οπως ενει ζε να την πιαει κανενας χαλαλη του εν μπορει να καμει ζε πολλα
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
sotiris..
- Full Member
τζε αξουριστος ...φτου σου 
- Artemis G.
- Full Member
οι τζινο ετσι ενει... εν για να φενεται πιο αρρενωπος....sotiris.. έγραψε:τζε αξουριστος ...φτου σου
-
sotiris..
- Full Member
αα σορρυυ εν το ηξεραArtemis G. έγραψε:οι τζινο ετσι ενει... εν για να φενεται πιο αρρενωπος....sotiris.. έγραψε:τζε αξουριστος ...φτου σου
- andreasana210326
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΑΝΙΚΚΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΔΙΑ8ΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ......ΟΠΟΥ ΒΡΕ8ΗΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. (ΤΕΤΑΡΤΗ)... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΙΚΚΟΣ... ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ''ΑΝ8ΡΩΠΟ'' ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ......(ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ)....ΣΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟΥΣ...ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ....ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ....ΠΗΡΕ 1 ΤΖΙΚΛΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ 2 ΤΡΑΣΙΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΜΠΕΚΑΤΣΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΑΝΙΚΚΟ.
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΑΝΙΚΚΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΔΙΑ8ΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ......ΟΠΟΥ ΒΡΕ8ΗΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. (ΤΕΤΑΡΤΗ)... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΙΚΚΟΣ... ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ''ΑΝ8ΡΩΠΟ'' ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ......(ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ)....ΣΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟΥΣ...ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ....ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ....ΠΗΡΕ 1 ΤΖΙΚΛΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ 2 ΤΡΑΣΙΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΜΠΕΚΑΤΣΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΑΝΙΚΚΟ.
-
sotiris NIKOLAOU
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
sotiris NIKOLAOU
και η ζωντανή λαγούδια εν αυτής τις μέρας αδελφέ για πες τους με τι σκυλιά κυνηγούσαPanas έγραψε:Btw συγχαρητήρια! εν που προχτές?sotiris NIKOLAOU έγραψε: