ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
sexyhunter
Full Member

Re:

Δημοσίευση από sexyhunter »

Δηλαδη εαν ο Δημητρης επερνε 15 αθκιασερους μαζι του και μπορουσαν να πεξουν 15 τεμαχια νομιμα θα ηταν καλυτερα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

να βκαλουν κοτα στο νυχτερινο με το αυτοκινητο και ορκιζομαι αν παιξο λαο ι ωρα 7,00 να παω εσσο και να ππεσω
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Νόμοι υπάρχουν πολλοί, και σωστοί και λάθος, αυτό όμως δεν συμαίνει ότι εγώ διαλέγω ποιοι μου αρέσουν για να τους τηρώ και ποιοι δεν μου αρέσουν για να μην τους τηρώ. Άλλο το συναίσθημα και άλλο η λογική. Η λογική πρέπει να επικρατεί άσχετα αν αυτό δεν μας αρέσει πολλές φορές. Οι νόμοι είναι για να τηρούνται αλλά και για να αλλάζουν αν δούμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν από την άλλη παρανομήσουμε είτε θελημένα, είτε άθελα μας (ανθρωποι είμαστε, λάθοι κάνουμε) πρέπει να δεχόμαστε τις συνέπειες ..... Άριστε φιλικά. :)
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

mouzouris έγραψε:Νόμοι υπάρχουν πολλοί, και σωστοί και λάθος, αυτό όμως δεν συμαίνει ότι εγώ διαλέγω ποιοι μου αρέσουν για να τους τηρώ και ποιοι δεν μου αρέσουν για να μην τους τηρώ. Άλλο το συναίσθημα και άλλο η λογική. Η λογική πρέπει να επικρατεί άσχετα αν αυτό δεν μας αρέσει πολλές φορές. Οι νόμοι είναι για να τηρούνται αλλά και για να αλλάζουν αν δούμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν από την άλλη παρανομήσουμε είτε θελημένα, είτε άθελα μας (ανθρωποι είμαστε, λάθοι κάνουμε) πρέπει να δεχόμαστε τις συνέπειες ..... Άριστε φιλικά. :)
Ο φιλος που σε εβαλε να πεις τουτες της κουβεντες ηταν μαζι μου σε κυνηγι που δικαιουμαστουν μονο 2 λαγους και πηρα 2 λαγους και ακομη μου ελεγε να συνεχισω επισης μου εδινε φυσιγγια για να συνεχισω και αλλες πολλες κουβεντες που δεν θελω να πω.Δεν θελω να φερω σε δυσκολη θεση κανεναι, ζητω συγνωμη στον Αριστο και ζητω να με διαγραψουν.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

ο αναμαρτητος υμων πρωτος το λιθον βαλετω
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Γιατη να σε διαγριαψουν επειδη λαλεις αλιθκιες?????? να μεν τον διαγραψεται κανενας μακαρι να κυνηγουσαν ουλλη οπως εσενα αλλα μαλλον τι βιτεο καποιους κρουζη τους
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Μακάρι τα προβλήματα μας να ήταν τούτα.
Το θήραμα δεν καταστρέφεται από τους σωστούς κυνηγούς αλλά από τους λαθροθήρες.
Το να χτυπήσεις 2 λαγούς αντί 1 ή 5 περδίκια αντί 3, στο μοναδικό άτομο που κάνεις κακό είναι στον εαυτό σου και στην τζέπη σου ελέω Νόμου - ταμείου θήρας και σε κανέναν άλλο.

Το να πιάνεις πάνω στα δίχτυα 300 τσίκλες ή να σκοτώνεις μεσα σε μια νύχτα 11 λαγούς, να σε πιάνουν και να σε αφήνουν ελεύθερο, τότε ΝΑΙ αυτό είναι πρόβλημα γιατί μέσα σε μια νύχτα, χωρίς άδεια, κατάστρεψες 1 ολόκληρη περιοχή, κατάστρεψες τους κυνηγούς (και οικονομικά), ξεγέλασες τον νόμο και το χειρότερο? Θα το επαναλάβεις...

Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει ούτε αν ο άλλος κάτσει στάμα για πέρτικους ούτε αν κτυπήσει 5 αντί 3 πέρτικους. Εμένα με πειράζει η υπερβολή, η κάρπωση με αθέμιτα μέσα και η κάρπωση με σκοπό την πώληση

Αυτά! Συγχαρητήρια κύριε Δημήτρη επειδή, αν και δεν σε ξέρω προσωπικά, μέσα από τις κουβέντες και τα βίντεο σου κατάλαβα πως είσαι άνθρωπος με κυνηγετική παιδεία.

ΥΓ: Μήν κρίνετε για να μην κριθείτε και ειδικά Κυνηγούς (το Κ κεφαλαίο).
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από marios10 »

Κυριε Δημητρη χαιρομαι για την καρπωση που ειχες εχθες και μακαρι να επαιζες και τν 2.
Τον Δημητρη τον γνωρισα ειναι ενας εξαιρετικος ανθρωπος και ειναι απο τους λιγους λαγοκυνηγους που κυνηγαει μονος του μετα σκυλια του οχι με αλους 11 οπως καμνουν οι παραπανω.
Τοτε δεν πιστευω οτι με ετσι ανθρωπο θα χαθει το θυραμα η με τν φιλο με τα 4 περδικια αν τα επεξεν με σκυλο στην παγανια θα χαθουν τα περδικια.
Θα συμφωνησω με τν κουβεντα του φιλου μ τ Πανικκου οτι αλλου μας τρωει και αλλου κνιθουμαστεν..Δαμε ο αλλος επιαντον με 11 λαους και περιμενουμε να ακουσουμεν την γελια ποινη που θα του βαλουν.
Και μιαν ερωτηση ποιος απο ολους μας αν ηταν στην θεση τ Δημητρη τη θα εκανε.???
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Στο τελος θα παθεται οπως τους αγανακτησμενους κυνυγους που φωναζουν αλλα κανενας δεν τους βαλλη φτιν μετα το περαστιτικο με τα μελοι τους και το περιφημο βιντεο.
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από Γιατρός »

Προσέχετε να μην γίνουμε political correct και γραφικοί για χάρη ορισμένων πραγματικών παράνομων και αδυναμίας αυτών που θα έπρεπε να κάνουν την δουλειά τους
http://youtu.be/cAoXgZLRee0
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”