φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

νζιφος σημερα 1 μπεκατσα στην βουρκα και ακομα μια που εφιγε απαιχτη, ειδα και αρκετα περτιζια αλλα 2-3 που μου δεοσαν χερι εφιγαν με τα καλιζια μου
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

27/11/2011
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

kypros έγραψε:27/11/2011
όντως υπέροχα πουλιά. ο προτελευταίος εν περδικοσαυρος
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

sotiris!129 έγραψε:νζιφος σημερα 1 μπεκατσα στην βουρκα και ακομα μια που εφιγε απαιχτη, ειδα και αρκετα περτιζια αλλα 2-3 που μου δεοσαν χερι εφιγαν με τα καλιζια μου
έ κουμπαρε σωτήρη πέ μας που τες βρίσκεις τες εβλοημένες τες μπεκάτσες πέρκι δούμεν τζεμείς καμιαν :lol: :lol:
Φιλικά,
Χρήστος
sotiris!129

φιλε μου εν η πρωτες που φκαλω φετος, εφκαλε ζε μια ο παρεας την τεταρτη αλλα εγω εν την ειδα...
η πρωτη ηταν ζε σε τελεια προβλεπσιμο τοπο εξερα οτι αν εχει μπεκατσα η περιοχη ενα 90% εν να ζιαμε ζε επιδη εφατσισα το ποδι μου που εμαχουμουν να φκω το βουνο εφια ζε επια ζιαμε...ακομα να καταλαβω πως μου εφιεν απαιχτη! ειδα την εξανα ειδα την ζε το οπλο εν εφεφκε να ερτει να επομισω, εμανεψα με λια λογια! :lol:
φιλε μου σε πικνα πεφκα σε ποταμου8κια που εχει ιγρασια η ακομα και νερο και γιρο τους εχει ξιμαρισια εχει!
Αν φκεις πανω ψηλα ακομα καλιτερα!
btw και οι 2 προσικομενες σημερα!
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Άλλος ένας λαγός σήμερα μετά από ένα καλλίκομα ΑΑΑ από τον αρχάριο της παρέας (όπως και την προηγούμενη Κυριακή δηλαδή :D ) ήρθε η χαριστική βολή.

Καλή μας συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nature την 03 Ιαν 2012, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

sotiris!129 έγραψε:νζιφος σημερα 1 μπεκατσα στην βουρκα και ακομα μια που εφιγε απαιχτη, ειδα και αρκετα περτιζια αλλα 2-3 που μου δεοσαν χερι εφιγαν με τα καλιζια μου
Φίλε Σωτήρη νομίζω οτι η Βελουδομάτα που επισες εν σημάδι...... που την δεύτερη ΣΙΗΝΑ σου οτι εν να πετάση ...γιαυτό εσιε την ενια την Τεταρτη που έρκετε!!!!!! :) ;) :o :!:
sotiris!129

λες??? παντος σημερα χαχα ηταν! επια ζιαμε που μου εφιεν 1ς τες πρωτες εξωρμισης απαιχτος ζε επρολαβαν ζε κατεβικαν αλλοι μπροστα μου, εφκαλαν τον ζε καλικοσαν τον,
ε nature αμπα ζε εν εσεις που εισασταν γιατι ηταν πολλα ασσιμα καλιζια που του εσυρεν ο μιτσις :lol:
μετα πιο πανω που ζιαμε εκαμε μου μια οφκερη φερμα ο σκυλος εκοψε μου τα ποθκια μου ο μαλακας :lol: ειμουν 15 λεπτα ζιαμε οσπου να σιουρεφτω πως δεν ειχε τιποτε!
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

sotiris!129 έγραψε: ε nature αμπα ζε εν εσεις που εισασταν γιατι ηταν πολλα ασσιμα καλιζια που του εσυρεν ο μιτσις :lol:
μετα πιο πανω που ζιαμε εκαμε μου μια οφκερη φερμα ο σκυλος εκοψε μου τα ποθκια μου ο μαλακας :lol: ειμουν 15 λεπτα ζιαμε οσπου να σιουρεφτω πως δεν ειχε τιποτε!
Λαλέις να βγούμε και συγγενείς στο τέλος........ Επιάσαμεν τον εμείς, απλά με 2 αρχικά καλλίτζια. Βιάστηκε πάλι ο μαλάκας ενώ είχε χώρο και χρόνο να τον παίξει. Πολλή δούλεμα στο βουνό :D :D :D Το καλό του εν το βάλει κάτω με τίποτε.....την άλλη Κυριακή λέι εν δικός του.....σίουρα
sotiris!129

ε φιλε αποτι ειδα δεν το επιασαν τουτοι επιδη μετα τους πυροβολισμους επιδη εξερα οτι ειχε λαγο ζιαμε εβουρισα να φκω αντιπυρινικη να δω αν τον επιαν, ζε εκαμα 3-4 λεπτα να φκω για να βλεπω, ζε οι σκυλοι τους επσαχναν τον 60-80 μετρα μακρια που τους κυνηγους ζε ο μιτσις ελαλεν τους που τον "επαιξε" αλλα τουτοι ελαλουσαν ου γαμ..το ζε ειδα τον ζε ου το ενα ζε ου το αλλο αρα πρεπει να τους εφιεν!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”