Σφεντόνες

Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Σφεντόνες

Δημοσίευση από Laurona »

Ωραια χρονια μας θυμησατε........αθωα, διχως ενοιες....

Ετσι γι να δειτε ομως.......θυμαστε ποσα τα γοραζαμεν????
Θυμαστε την καρτελλουαν που τα ειχεν πανω καρφιτσωμενα στο σακκουλακι τους μαζι με σκαγια?

Η τιμη τους νομιζω ηταν 30-40 σεντς......ερεξαν πολλα χρονια και εν θυμουμε, αλλα....φετος ειδα εναν μαχαζιν στην εκθεσην που ειχεν και επουλαν.......8 ΕΥΡΩΩΩΩΩ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

εμείς αγοράζαμε το με το πήχη και ξεχωριστά πετσουθκια και εδέναμε τα με τη κλωστή.

Ρε Λούη θυμάσαι ενα σπίτι που ειχε μεσα μαγαζουι κάπου ποτζι προς το σχολειό? Επουλαν τζαι πιριλια

τώρα αγόρασα μια σουπερ ντουπερ που το ebay και εχω την σπίτι, απαννη .

http://www.barnettcrossbows.com/slingsh ... lo_ii.html
Si vis pacem, para bellum
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

marinos.a έγραψε:εμείς αγοράζαμε το με το πήχη και ξεχωριστά πετσουθκια και εδέναμε τα με τη κλωστή.

Ρε Λούη θυμάσαι ενα σπίτι που ειχε μεσα μαγαζουι κάπου ποτζι προς το σχολειό? Επουλαν τζαι πιριλια

τώρα αγόρασα μια σουπερ ντουπερ που το ebay και εχω την σπίτι, απαννη .

http://www.barnettcrossbows.com/slingsh ... lo_ii.html

Μαρινο γυρεφκω να ευρω παρομοια αλλα με πετσουι για σκαγια, εσυ που εισαι ψαγμενος υπαρχει με πετσουι των σκαγιων?
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ζε φτιμα για να συνκεντροτικη η βολη σου! :lol: οσο παραπανο φτιμα ηταν πιο στενο το τσιοκαρισμα σου :lol: :lol:
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

εμεις ειμασταν 4-5 πλασματα με τις σφεντονες ο αδελφος μου και κατι φιλοι του εκαμναμεν πανια ή εκαθουμασταν σε ποστα τζαι επεζαμε πουλουθκια!! ενας ποταμος εκαμναμεν τον δικο μας
με την πιλια ειχα καλες επιτιχιες...
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

AU-79 έγραψε:Μαρινο γυρεφκω να ευρω παρομοια αλλα με πετσουι για σκαγια, εσυ που εισαι ψαγμενος υπαρχει με πετσουι των σκαγιων?
ρε φίλε έριξα μια γρήγορη ματιά αλλα δεν ηβρα κατι ιδικό για σκάγια όπως εκείνα που είχαμε παλιά.

αν θα το ψάξεις και εσύ λαλούν το slingshot pouch οι εγγλέζοι.

εν εβρεις στο ιντερνετ και δυσκολεύκεσαι να το φέρεις πε μου να σε βοηθήσω
Si vis pacem, para bellum
mikros

Δημοσίευση από mikros »

οι παλιες καλες ηταν η δουλια μου ...ποσα παραθυρα εσπασαμε με τον ανυψιο μου ποσους στρουθους εκατεβασαμε μες την γειτονια...αλλα αθυμουμε μια φορα επιαμε να πεξουμε ενα στρουθο και επεξαμε τον παπαγαλο που ειχε στο κλουβι του ο γειτονας κομα λαλουμε το και γελουμε :lol: :lol:

περσι που επειαμε με κατι φιλους μου φοινικουδες το πρωι επειαμε την παρακατω σφεντονα για χαζι...και επεξαμε 2 πεζουνια με τες πετρες
daisyslingshotb52[1].jpg
ειβρα μες την αποθηκη του εξοχικου μας τουτην που ηταν του αρφου μου αλλα εν μινισκουν τα σκαγια :(
sfentona_plastic[1].jpg
εχει δυναμη αλλα σκαγια γιοκ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
ttoppouzis
Full Member

Δημοσίευση από ttoppouzis »

Marinos έγραψε:
ttoppouzis έγραψε:
Marinos έγραψε:αν εβρισκαμε που κάποιον σκάγια η ανοιαμεν χαρτουτσιες, οι πολλές για να μεν το καταλάβει ο τζίρης μας, εβαλλαμεν τους και κάμποσο φτύμμα για να μινισκουν μαζί τάχατες αμάν τα εσιρναμε. κάτι σαν το κλειστό το tsok. αλλα που να ξέρουμε ότι εν έκαμνεν καμια διαφορα :lol: :lol: :lol: :lol:
oi re ekamne diafora stes kontines voles.... pio palia ekama kai valistiki dokimi pas sena kouti ton papoutsion gia na dw..... ;p
Ρε φιλε ποίες κοντινές βολές?? :lol: :lol: Εσύ έπαιξες στρουφο που τα 5 μετρα ποτε?? :lol:
sto vallistiko ergastirio diladi mes to ggaraz alla ediksan :P
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
ttoppouzis
Full Member

Δημοσίευση από ttoppouzis »

isimerinos έγραψε:σκουρο πορτοκαλι ηταν για κακοκερια και αερα. για ηλιο ηταν τα ροζ :D
allo lio na mas pis oti eixes kai lastoxo gia to proi kai gia to dilis :P
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

ρε φίλε έριξα μια γρήγορη ματιά αλλα δεν ηβρα κατι ιδικό για σκάγια όπως εκείνα που είχαμε παλιά.

αν θα το ψάξεις και εσύ λαλούν το slingshot pouch οι εγγλέζοι.

εν εβρεις στο ιντερνετ και δυσκολεύκεσαι να το φέρεις πε μου να σε βοηθήσω[/quote]

Φιλε επροσπαθησα να εφαρμοσω πετσουθκια των σκαγιων που τα δικα μας σε σφεντονα παρομοια με την δικη σου, αλλα λογω οτι εν πολλα χοντρο το λαστιχο της εν μπορει να τοποθετηθει ακομα και εν μεγαλωννα τις τρυπες το μονο που θα καταφερνα ηταν να τριπισω το ποτηρουι του πετσουθκιου.

Ο λογος που θελω να αλλαξω πετσουι εκτος που τα σκαγια ειναι οτι εν ποιο δυνατο και αντοχες της σφεντονας παρα τα συνηθισμενα και οχι τοσα για την σφεντονα γιατι.

Αρεσε μου πολλα η δικη σου και ενδιαφερομαι ποσα την επιασες?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”