Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12

Απάντηση
sotiris!129

Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12

Δημοσίευση από sotiris!129 »

bravo ρε Μαρινο μου εχαρικα πολλα για σενα :) ατε τωρα που επιαες το ρυθμο μεν σταματισεις!!!
εμενα ο λακης εχτες εκαμε μας παντιματα εφκαλε μας ενα ορεο περτιζι ερεξε πουπανω μας ζε καλικοσαμε το, μετα εφκαλε μου 2 απαιξα το 1, ζε μετα εμπικε μεσα σε μια λαξια εσικοσε 3-4 το ενα για να καταβεις αντι να παει πρως τα κατω επετασε προς τα πανω ζε εφκικε πανω μου ηταν ενας γαουροπερτικος με 2-3 κοτσια ηταν ο διπλασιος που τον αλλο αρσενικος με μια κελλε οπως την πατιχα! :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Aμα εβρεξε καλα πριν και μετα ευκαλε τζιαι ηλιουι! πως να μην ειναι τελειες συνθηκες!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

marinos.a έγραψε:έσπασε το κοκκαλούι του πουπουξιου.

χτες σε μια πολύ άγρια και ωραία μπαγανια χτυπισα τρια περδικια σηκωτά αλλα βρηκα τα δυο :(

το τρίτο που χάθηκε σηκώθηκε απο πάνω μου και ετσι οπως εκανε κατω βρέθηκε 2 μέτρα πανω απο το κεφάλι της σκυλίτσας μου και έτσι δεν του έκανα τη βολή όπως έπρεπε. Πέτασε κανένα χιλιόμετρο προς τα κάτω και ξαφνικά γύρισε προς τα πάνω άλλα 30-50 μετρά και έπεσε.

κατεβήκαμε με τη σηυλλου αλλά μάταια.

η εξόρμηση εχτές ήταν super.

Εικόνα
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΕ ΕΜΑΣ ΠΟΔΑ ΕΠΕΛΛΑΝΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΕΣ ΨΑΤΖΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΚΑΘΕ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2-3 ΣΚΥΛΟΙ ΠΑΣΗΝ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ " ΤΥΧΕΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΧΩΡΚΑΝΟΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΡΟΥΖΑΝ ΤΑ ΧΩΡΚΑ ΩΣ ΤΩΡΑ.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

marinos.a έγραψε:έσπασε το κοκκαλούι του πουπουξιου.

χτες σε μια πολύ άγρια και ωραία μπαγανια χτυπισα τρια περδικια σηκωτά αλλα βρηκα τα δυο :(

το τρίτο που χάθηκε σηκώθηκε απο πάνω μου και ετσι οπως εκανε κατω βρέθηκε 2 μέτρα πανω απο το κεφάλι της σκυλίτσας μου και έτσι δεν του έκανα τη βολή όπως έπρεπε. Πέτασε κανένα χιλιόμετρο προς τα κάτω και ξαφνικά γύρισε προς τα πάνω άλλα 30-50 μετρά και έπεσε.

κατεβήκαμε με τη σηυλλου αλλά μάταια.

η εξόρμηση εχτές ήταν super.

Εικόνα
Μπραβο μαρινο, θυμουμαι καποιον που το ηξερε οτι θα τον εκοφκεσ καλα εχτες!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλοι χθές επηγα στις τσίκλες στην Ακαπνού μαζί με τον πατέρα μου αλλα τσίκλε γιοκ. :shock: Τελικα ομως φανηκα τυχερός ( η τυχη ειναι πάντοτε μέρος του κυνηγίου) και επεξα δυο πέρτικους που ηρταν πάνω μου απο παγανιές. Ο ένας μάλιστα εσηκώσατον που μιά μούτη 500 μέτρα απόσταση και εθώρουν μιά κουκίδα και ερκετουν και ερκετουν ολοισια πάνω μου, μα εν πελλός τούτος λαλώ που μέσα μου. Τελικά εφαεν την κελλέ του. Και τα δύο περτίκia επεκτηκαν με Olympia Super skeet 32gr no9 η οποία εκανε καλά την δουλία της.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Ετίμησα τους όπως τους έπρεπε

Εικόνα
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

marinos.a έγραψε:Ετίμησα τους όπως τους έπρεπε

Εικόνα
Φιλε επαραδεκτηκα σε , εν τραχαναν παφιτικο που έκανες!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Anthimos έγραψε:
marinos.a έγραψε: εν τραχαναν παφιτικο που έκανες!!!
Ohh yes
Si vis pacem, para bellum
nicolas theocharous
Full Member

Δημοσίευση από nicolas theocharous »

Anthimos έγραψε:
marinos.a έγραψε:Ετίμησα τους όπως τους έπρεπε

Εικόνα
Φιλε επαραδεκτηκα σε , εν τραχαναν παφιτικο που έκανες!!!

αυτα ειναι φιλε μου ;) ;) ;) ;)
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Προχθές Τεταρτη επήγα λιγο στις τραχίλες, ο παρεας μου επηγε στρατό και ετσι δεν πήγαμε στο λαό. Είχε λίγα πουλια εποσκολίστηκα, εφκαλα το μεζέ μου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”