ε Laurona μου ξερεις ηνταλος παει η κουβεντα ... αποντα φτανει ο Ανθιμος καμει τα κρεμασταρκα

...
εγω ειμαι happy που την πρωτη μου εξωρμηση,οχι τοσο για την καρπωση ζινη εν παντα σταθερη

αλλα για το οτι ο σκυλος εδιορθωσε τα καποια μικρολαθακια που τοσα χρονια εκαμε, με αρκετη δουλεια ειδα τα λαθη αυτα να χανουνται, ερκετε στο αυτοκινητο οποτε του φοναξω, φερνει μου τα περτιζια αμεσως χωρις να τα κρατα και να παιζει κανενα 10 λεπτο,
περσυ το πρωτο μου περτιζη εκαμε 1 δεκαπενταλεπτο να μου το δοσει καταλαβενω ηταν που την χαρα του που μετα που ενα χρονο επιασε περτικο στο στομα του, αλλα ζινη την ωρα να τον βουρω πας τα ακαμοτα για να μου τον δοσει εσπασαν τα νεβρα μου! φετος ουτε του ειπα κατι ηρτεν μονος του και εξαπολησε τον μες τα ποθκια μου, εχεις τον λογο μου ηρτεν το χαμογελο ως τα αυκια μου
δεν ξεμακριζει πας το απομα του περαν τον 30 μετρον αμα κρατα μαλαι, και σταματα βλεπει που ειμαι και μετα προχορα μιλω σου διαφορα που την γη ως τον ουρανο σε σχεση με τα πρωτα 1-2 χρονια!
που την καρπωση εχαρηκα μονο τα 2 περτιζια γιατι εκαμε τελεια δουλεια ο σκυλος και εμειναν να τα κουντησει και την φραγκολινα γιατι ηταν τερας/αρσενηκια ηταν ο σκοπος που επεια ζιαμε που το προι και εγινε απογευμα να την εβρω και ο σκυλος μολις την ηβρεν εκαμε ακριβος οτι τοοοοσα εκπαιδευτικα εμαθε να καμει + την τελεια επαναφορα!
τουτη την φωτογραφια εφκαλεν την ο συντροφος μολις ηρτεν ο σκυλος και εφεικεν την μες τα ποθκια μας μετα που 10 λεπτα που την εψαχνε μες τα καλαμια... αφεικεν μας την ζιαμε ειπα του 1 sit εκατσε και ουτε της εξαναζισε

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.