Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Μα εγω παντα ημουν μαζι του! :D
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

lefteris έγραψε:ενα βιτεο που διχνει τι κανει η μανα για να προστατευσει τα μικτα της

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xEr9wtnCBU
Αυτό το video είναι έναν ελαφρυντικό για αυτούς που βγάζουν τα σκυλιά τους εκπεδευτικά ακόμα και όταν η πέρδικα έχει αυγά στην φωλιά της.
Πολύ δύσκολα και σπάνια θα αφήσει τα σκυλιά να κοντέψουν .......
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

LAGOS έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Τι λεβεντικο πουλι ειναι η περδικα!

Γι αυτο πρεπει να την κυνηγουμε οπως της αξιζει στους κρεμμους τζιαι στα κατσαβραχα.

Ήρτετε στα λόγια του 129 τωρά!!!!! :D :D :D :D :D :D
πετους τα ρε λαγε μου ...
εγω υποσχεθηκα πως που του χρονου δεν θα ξανασχοληθω με περτιζια, αν βρεθουν μεσα στο δρομο μου καλως αλιως μονο φραγκολινες
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πρωτον δεν αντεχεις να μεινεις κατω που τα ορη και να μεν βουρησεις τον περτικον :lol:
Εκτος και αν αρκεψες τζιε πονεις τα κοκκαλα σου :lol:
Δευτερον εσυ ειπες για περτιτζια ρεχτα, στο σταμαν, οι αλλοι ειπαν σου για ρεκτα, σαν κρατας πανιαν μεστο βουνο, αρα εν διαφορετικα :lol:
Και τριτον, ξαναλαλω σου το πρωτον, εσυ δεν αντεχεις να μεν φκεις 2-3 φορες παστην μουττην του βουνου τζιε να κατεβεις :lol:

ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΤΙΚΑΡΗΣ ΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΤΙΤΖΙΑ, Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ :lol:

και στοιχημαν οσα θελεις, που εννα χαρτωθεις, εννα γυρισεις να πεις την μιτσιας ''περτικα μου'' τζιε εννα σου γυρισει την τσιανταν πουπανω :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

LAGOS έγραψε:

Γι αυτο πρεπει να την κυνηγουμε οπως της αξιζει στους κρεμμους τζιαι στα κατσαβραχα.

129 like :D
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Laurona έγραψε:Πρωτον δεν αντεχεις να μεινεις κατω που τα ορη και να μεν βουρησεις τον περτικον :lol:
Δευτερον εσυ ειπες για περτιτζια ρεχτα, στο σταμαν, οι αλλοι ειπαν σου για ρεκτα, σαν κρατας πανιαν μεστο βουνο, αρα εν διαφορετικα :lol:
Και τριτον, ξαναλαλω σου το πρωτον, εσυ δεν αντεχεις να μεν φκεις 2-3 φορες παστην μουττην του βουνου τζιε να κατεβεις :lol:

ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΤΙΚΑΡΗΣ ΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΤΙΤΖΙΑ, Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ :lol:

και στοιχημαν οσα θελεις, που εννα χαρτωθεις, εννα γυρισεις να πεις την μιτσιας ''περτικα μου'' τζιε εννα σου γυρισει την τσιανταν πουπανω :lol:

E πόσοι εχωρίσαν και επιάσαν τες φιλενάδες Χρύσανθε μου? Εν το ξανάκουσες?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εχεις π.μ :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Laurona έγραψε:Πρωτον δεν αντεχεις να μεινεις κατω που τα ορη και να μεν βουρησεις τον περτικον :lol:

καλα μεν πηστεφκεται !!!
εχει που τα φετος την πρωτη κυριακη που το σκεφτουμαι , επαιξα 6 περτιζια (το 4ρτο σαν επεφτεν εξαναπαιξεν το ενας γερος και εν ειπα κατι γιατι ειδα τον εβουραν να το πιαει ουλο χαρα :lol: ηταν ζε 11 η ωρα σιγα λαλω εν να παιξω αλλα... ) και 1 φραγκολινα πας το finish εχαρικα την 10 φορες παραπανω που ουλλα τα περτιζια μαζι που επαιξα ζινην την μερα ασχετος πως η ιχνηλασια και η βολη ηταν η ποιο ευκολη που ειχα ολη μερα !
φραγκολινες/μπεκατσες ατε ζε κανεναν τσιβικαρην ζε κανει!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:
LAGOS έγραψε:

πετους τα ρε λαγε μου ...
εγω υποσχεθηκα πως που του χρονου δεν θα ξανασχοληθω με περτιζια, αν βρεθουν μεσα στο δρομο μου καλως αλιως μονο φραγκολινες

Δηλαδη εν να αντεξεις να παιξεις 18 πουλια όλη την σεζον , ΔΕΝ θα βουρησεις περτικο κι ακομα κι αν ερτει στο δρομο σου ρεχτος δεν θα τον παιξεις???
Τζαι πικατσες ατε τζαι κανενα λαγο??? Καλαααν :D
Καλαααν :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

:lol: :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”