ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ/TAXA» ΟΠΛΟΥΡΓΟΥΣ
- vas.vas
- Full Member
Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ/TAXA» ΟΠΛΟΥΡΓΟΥΣ
Καταλαβα φιλε , ηταν ποιοτικα ανωτερη η επιδιορθωση , τα ιδια επαθα τζιε εγω και δεν εξαναπατησα στο μαγαζι του , ασε που μετακομισε μακρυα που την περιοχη μου
-
- Full Member
Τελικά χρειαζομαι οπλουργο, για το οπλο του πατερα μου. Καποιον να μου προτεινε για Λευκωσία?Fanos έγραψε:Fanos έγραψε:Γεια σας Παιδες.
Επειδη ψαχνω για οπλουργο εμπιστοσύνης, εχετε καποιον να μου προτεινετε για Λευκωσία?
Αλλη μια φορα που χρειάστηκα και το πήρα, σε εναν γνωστό μαλιστα, εχασα πάσα ιδέα.
-
- Full Member
Αν μεν θέλετε να κάμετε διαφήμιση στείλτε μου προσωπικό μήνυμα.Fanos έγραψε:Τελικά χρειαζομαι οπλουργο, για το οπλο του πατερα μου. Καποιον να μου προτεινε για Λευκωσία?Fanos έγραψε:Fanos έγραψε:Γεια σας Παιδες.
Επειδη ψαχνω για οπλουργο εμπιστοσύνης, εχετε καποιον να μου προτεινετε για Λευκωσία?
Αλλη μια φορα που χρειάστηκα και το πήρα, σε εναν γνωστό μαλιστα, εχασα πάσα ιδέα.
-
- Full Member
Στην Λαρνακα συναδελφε οπλουργειο του Γιωργου Σιεκκερη. Ειναι και καταστημα οπλων μαζ ιμε τον Πετρο που φερνει την Rottweil. 99389902/99721110
- Sergios
Μόλιςέκαμα νέο θέμα για το μέτρημα και εν το στραοθηκα τουντο θέμα έχει κανένα που μπορεί να μετρήσει εμένα και το όπλο μου και να μου πει τι ρύθμιση θέλει? Πάνω κάτω παραπάνω η λιγότερη κλίση?