Καμπανελλίν ή beeper σε σκύλο φέρμας???
- peanut5020
- Full Member
Καμπανελλίν ή beeper σε σκύλο φέρμας???
Τι χρησιμοποιήτε εσείς φίλοι??? Θετικά και αρνητικά
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
- marinos.a
- Site Admin
Re: Καμπανελλίν ή beeper σε σκύλο φέρμας???
Ρε φίλε, εγώ έχω και από τα δυο πάνω στο σκυλί.
Το κουδουνάκι είναι πολύ καλό για να αντιλαμβάνεσαι πάντοτε που ειναι το σκυλί αλλα σε ενα σκύλο ανοικτής έρευνας το μπιμπερ είναι αναγκαίο διότι μπορεί να φερμαρει κάπου μακριά και να μην μπορείς να εντοπίσεις που είναι ακριβώς
Το κουδουνάκι είναι πολύ καλό για να αντιλαμβάνεσαι πάντοτε που ειναι το σκυλί αλλα σε ενα σκύλο ανοικτής έρευνας το μπιμπερ είναι αναγκαίο διότι μπορεί να φερμαρει κάπου μακριά και να μην μπορείς να εντοπίσεις που είναι ακριβώς
Si vis pacem, para bellum
- marinos.a
- Site Admin
Μπορείς αμα θελεις να ρυθμίσεις το μπιμπερ σου να παίζει και σε τακτα χρονικά διαστήματα και αποφεύγεις το κουδουνάκι αλλα μπορεί το βαρεθείς.
ενα καλο αυτής της επιλογής ειναι οτι συνηθίζει και ο σκύλος τον ηχο του μπιμπερ και δεν ξηπαζετε την ώρα της φερμας
ενα καλο αυτής της επιλογής ειναι οτι συνηθίζει και ο σκύλος τον ηχο του μπιμπερ και δεν ξηπαζετε την ώρα της φερμας
Si vis pacem, para bellum
- Breda Pegaso
Παραδοσιακο καμπανελλιν και μονο εκει που χρειαζεται.
Προσωπικα δεν μου αρεσει να ακουω beeper στη φυση. Αν φυει και κανενα θηραμαα ας παει στο καλο.
Προσωπικα δεν μου αρεσει να ακουω beeper στη φυση. Αν φυει και κανενα θηραμαα ας παει στο καλο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Anthimos
- Moderator
Και τα δυο μαζί!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΣΕ ΠΥΚΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΗΠΕΡ.ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΕΛΙ ΟΤΑΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΜΕ ΜΠΗΠΕΡ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙΣ ΤΟΝ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΜΠΑΝΕΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΥΚΝΑ ΕΧΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΗΠΕΡ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ.
ΤΟ ΜΠΗΠΕΡ ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ.
ΤΟ ΜΠΗΠΕΡ ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ.
- Viszla
- Full Member
Ούτε το ένα ούτε το άλλο...είμαι πιο παραδοσιακός
ή φέρμα κόκαλο φωνάζει από μόνη της, φτάνει να είσαι κοντά στο σκύλο

ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ .....
- APOLLON_1
+10000 και εγώ μαζί σου φιλε και επειδή ο σκύλος μου κυνηγά σε κοντινή απόσταση από μένα πάντα τον βλέπωViszla έγραψε:Ούτε το ένα ούτε το άλλο...είμαι πιο παραδοσιακός![]()
EPANIEL POWER
Για ενα σκύλο φέρμας το beeper ή το κουδουνάκι είναι πολύ αναγκαία, βέβαια μεγαλο ρόλο παίζει και το τοπίο στο οποίο κυνηγάμε. Αν για παράδειγμα κυνηγάμε σε ανοιχτους χώρους κανενα απο τα δυο δεν θα μας προσφέρει κάτι ενώ αντίθετα για όσους κυνηγούν σε πυκνά και σφιχτά μέρη, γίνονται πολύ βοηθητικά στον εντοπισμό του σκύλου. Εγω προσωπικα του εχω πάντα beeper, χωρίς αυτο και στα 10 μέτρα μακριά να είναι δεν τον βλέπω...
Παίζει μόνο στην φέρμα.
Παίζει μόνο στην φέρμα.
- APOLLON_1
φιλε διαφωνώ μαζί σου διότι εγώ που κυνηγό αποκλειστικά σε πυκνό δεν έχω κανένα από τα δυο διότι πιστεύω δεν μου χρειάζονται που την στιγμή που ο σκύλος μου δεν πηγαίνει πιο μακριά από 50 μετρα από εμενα τον έχω συνεχεια στα ματια μου.andreas78 έγραψε:Για ενα σκύλο φέρμας το beeper ή το κουδουνάκι είναι πολύ αναγκαία, βέβαια μεγαλο ρόλο παίζει και το τοπίο στο οποίο κυνηγάμε. Αν για παράδειγμα κυνηγάμε σε ανοιχτους χώρους κανενα απο τα δυο δεν θα μας προσφέρει κάτι ενώ αντίθετα για όσους κυνηγούν σε πυκνά και σφιχτά μέρη, γίνονται πολύ βοηθητικά στον εντοπισμό του σκύλου. Εγω προσωπικα του εχω πάντα beeper, χωρίς αυτο και στα 10 μέτρα μακριά να είναι δεν τον βλέπω...
Παίζει μόνο στην φέρμα.
EPANIEL POWER