admin έγραψε:Φίλε ΒΑΛΕΝΤΊΝΟ είμαι άτομο πολύπρακτικό και μιλώ με πΑΡΑΔΕΊΓΜΑΤΑ ΌΧΙ με θεωρίες αν εσύ έπιασες παλιογέματα beagle ή αν δέν κατάφερες να έχεις τα αποτελαίσματα που ήθελες με τα σκυλιά αυτά σε σημείο να προτιμάς κάττους δέν σημαίνει ότι θα σκαρτάρουμε και την φυλή, Για τα Κυπριακά δεδομένα και για ορθολογιστικό κυνήγι ιχνηλασίας αυτό το σκυλί απο καλά κυνηγετικά αίματα(εγώ δέν είπα κυπριακά σύ είπες) γίνετε μια εξαίσια δουλειά με καταπληκτικά αποτελαίσματα , αν εκερδήσαν οι γούρα η οι σερκούτσι στα πυρηναία αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Υπόψη σου ότι τουλάχιστο τα σκυλιά που είδα εγώ με τα μάτια μου σε κανένα δέν μπήκε ποτέ ρεύμα γιατί ο εκπαιδευτής είναι κάθετα εναντίον με την χρήση ρεύματος , η κάθε φυλή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά αυτό δέν σημαίνει ότι ταιριάζουν στο κυνήγι του καθενός. προτιμώ την καθαροαιμία για τον απλό λόγω ότι μπορώ να γνωρίζω τον τρόπο εργασίας και δέν θα γέμωνα τους τόπους με μπαστάρτους μέχρι να βρώ αυτό που ζητώ υπάρχουν τόσες φυλές και ήρθαμε εμεις οι Κυπραίοι να κάμουμε διασταυρώσεις να βγάλουμε τους σουπερ σκύλους? Αν το σκυλι κυνηγάει μόνο του η νε ομάδα εκεί πρέπει να σε προβληματίζει πόσο ελέγχης το σκύλο ή την ομάδα χωρις την βοήθεια ηλεκτροσοκ και μιας δοιμιρίας σκοπων....
φιλε admin οσον αφορα τα αιματα που ειχα ηταν και απο πασουλα καποια και μια σκυλα απο τον ιδιο που αγορασες εσυ τον δικο σου σκυλο. πρωτον αποτελεσμα ειχαν τα σκυλια μου και μαλιστα πολυ καλυτερο και απο τα σκυλια που εδιεξες στο dvd τα οποια για μενα ειναι πολυ αργα στην ιχνηλασια και ουτε τα ειδαμεν σε διωξη ολοκληρωμενη τι καμνουν,...........

αυτο για μενα δεν νοειτε ολοκληρωμενος ιχνηλατης . τωρα οσον αφορα τα σεγκουτσι και τα γιουρα στα πυρηναια που εκερδισαν και υποτιθεται με τον τροπο που το θετεις ειναι πιο ευνοικες εκει οι συνθηκες για τους ιχνηλατες αρα αφου τα μπικολ καμνουν για τα δικα μας δεδομενα που εν πιο δυσκολα εκει θα επρεπε να σαρωσουν......

αλλα απ οτι ξερω και εν πολλα ευκολο να το ψαξεις που τα καταστατικα των ευρωπαικων αγωνων ιχνηλασιας απλα τα μπιγκλ επατωσαν. Ο ορθολογιστικος τροπος κυνηγιου ιχνηλασια δεν ειναι ενα σκυλι και να το βουρω πουπισω.... ειναι μια ομαδα ιχνηλατων (4-5) να καμει την δουλεια της ξεφωλιασμα καταδιωξη και τοτε ολοκληρωνεται το καθηκον του ιχνηλατη. Ετσι κυνηγουν ελλαδα, ιταλια, γαλλια, αμερικη , ισπανια με τους ιχνηλατες. Τωρα εσυ γιατι το βλεπεις το σωστο με ενα σκυλο ειναι το τι σου αρεσει. (και εγω με 2-3 σκυλους κυνηγω με ακομα 1-2 ατομα). Βλεπε οσα dvd γυριστηκαν ελλαδα, ιταλια, γαλλια με ποσους ιχνηλατες κυνηγουν. εγω παντως που ειδα αρκετα ολα ηταν πανω απο 2. Αρα ρε φιλε ειναι θεμα γουστου πλεον. Δεν σημαινει οτι επειδη ειπε μας καποιος εκπαιδευτης μια κουβενταν εδυσαμεν την και παμεν. Εκτος και αν τα αιματα τα συγκεκριμενα εν ιδιοτροπα και εν κυνηγουν σε ομαδα.