LAMBRO BITURBO 36GR

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

LAMBRO BITURBO 36GR

Δημοσίευση από Warrior »

ΚΟΠΕΛΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ. ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚΟΤΩΜΑ.
LEFKIOS
Full Member

Re: LAMBRO BITURBO 36GR

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Warrior έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ. ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚΟΤΩΜΑ.

Φίλε το φυσίγγιο αυτό των 36γρ με πυρίτιδα Tecna βγάζει 800bar :shock: :shock: πίεση ,δηλ οσο ένα φυσίγγιο 40γρ.(Mini Magnum). Οπως καταλαμβένης με τέτοια πίεση (η άποψη μου) θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σε κάπως χαμηλές θερμοκρασίες ( κάτω απο 20 c) και με όπλο κάπως βαρετό (3200 kg και ανω). Στίς πρόσφατες δοκιμές της Lambro που κάναμε για την καλοκαιρινή φάσα, δεν το δοκιμάσαμε για αυτό ακριβώς το λόγο ,δηλ των υψηλών θερμοκρασιών. Εγώ προσωπικά στο κυνήγι δεν το δοκίμασα εκτεταμένα και δεν εχω ξεκάθαρη αποψη πότε παίζετα :?: :?: ι. Ίσως αλλοι συνάδελφοι να το χρησιμοποίησαν περισσότερο και να εχουν καλύτερη εικόνα. Αν έπρεπε να το χρησιμοποιήσω εγώ τώρα στη έναρξη, θα το δοκίμαζα το πρωί που εχει χαμηλές θερμοκρασίες.
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Φίλε το χρησιμοποποιά ο αδερφός μου.
Το δοκιμάσαμε και στη φάσσα πέρσι αλλά δεν μας άρεσε...χτυπημένα πουλιά έφευγαν ανενόχλητα.
Τώρα στο ενδημικό θερίζει!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”