http://i1276.photobucket.com/albums/y47 ... x4j8nr.jpg
Τα πυρομαχικά
Tωρά το είδα Σάββα μου, δυστυχώς καππελούθκια και πολλά πράγματα του συλλόγου καταστράφηκαν με τες περσινές πλημμύρες.savvis25 έγραψε:ΣΠΥΡΟΟΟΟ Για να μη σου ρίξω 2 στερήσεις εξόδου (κυνηγιου :ρ ) να φροντίσεις να με προμηθευσεις σύντομα με καπελάκι πορτοκαλί του συλλόγου!!
Κυριάκο μου Επειδή θα κάμω αρκετό περπάτημα (περίπου για 2,5 ώρες μόνος και χωρίς σκύλο σε απότομες κορφές) πρέπει να travel light και να ξέρω τί ακριβώς βαζω στο κανόνι και για πιο σκοπό!
Καλα να πάμε και ακόμη καλύτερα να επιστρέψουμε με μπόλικη κούραση αλλά και όρεξη για εξιστόρηση των γεγονότων της ημέρας και όχι για "φουμισια"!
Την Τετάρτη θα μπούν στη ζώνη ως πρώτη επιλογή για δοκιμή.BAIKAL TEAM έγραψε:οι καινούργιες οι victory πρασινες 36γρ με το B&P ηταν πραγματικα εκπληκτικες. Όλα τα πουλια τα καρπωθηκα με αυτή και όλα κεραυνοβολημένα! Με μια μικρη αλλαγη εκαναν πραγματικα αριστούργημα στη victory!!!
Μακαρι να συνεχισουν με τέτοιες αλλαγες και θα πουμε αντιο στα εξωτερικα φυσίγγια μια και καλη
Φιλε μακαρι νασαι καλα γιατι αν δεν μου ελεγες τον τροπο να καταλαβω το πιστονι ειλικρινα δεν θα το καταλαβαινα ποτε. Πηγα σημερα και επιασα ακομα 3 πακετα γιατι είμαι σιουρος θα χαθουν από τα ραφια.spyrosspyrou851 έγραψε:Την Τετάρτη θα μπούν στη ζώνη ως πρώτη επιλογή για δοκιμή.BAIKAL TEAM έγραψε:οι καινούργιες οι victory πρασινες 36γρ με το B&P ηταν πραγματικα εκπληκτικες. Όλα τα πουλια τα καρπωθηκα με αυτή και όλα κεραυνοβολημένα! Με μια μικρη αλλαγη εκαναν πραγματικα αριστούργημα στη victory!!!
Μακαρι να συνεχισουν με τέτοιες αλλαγες και θα πουμε αντιο στα εξωτερικα φυσίγγια μια και καλη