Φίλε μου στη Κύπρο διανθίζουμε το κώνωπα και καταπίνουμε το κάμηλο. Όλα μας τα άλλα λάθη τα διορθώσαμε και έμεινε να ασχολούμαστε με το αν άνοιξαν όλα τα φτερά στο πιστονακι η μόνο το ένα η τα δυο από τα τέσσερα; Ποτέ δεν φτεμαι εμείς. Ρίχνουμε δυο τουφεκιές σε ένα χαρτόνι και αμέσως βγάζουμε το συμπέρασμα οτι η Winchester η η όπια Winchester ενεν καλή η δεν σκοτώνει. Η Α η Β χαρτουτσια εν η καλλητερι γιατί ειπε ο κουμπάρος ότι επεξεν τον περτικο δκιυο σκαλες τζιε εππεσεν σαν την μαππα.nature έγραψε:DUKDUK έγραψε:nature έγραψε: Φιλε μου ακουσα οτι η Winchester ψαχνη για ειδικους να τους παραντζιλουν ινταλος να ψαμνουν πιστονακια για τες χαρτουτσιες τους. Με ξεχασης να παρεις τζιε τα τενεκκουδκια σου. Get serious![]()
![]()
Ρε φίλε ειλικρινά πέραν της ειρωνείας σου δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Αν έχεις να πεις κάτι για τα γραφόμενα μου πες το στα ίσια να μπορέσουμε να κάνουμε διάλογο.
Όταν μιλάμε για εταιρίες που ξοδεύουν εκατομμύρια σε R & D σωστό είναι να προσέχουμε τι συμπεράσματα βγάζουμε και περισσότερο και σοφότερο να τα κρατήσουμε για τον εαυτό μας και το κουμπάρο που επεξεν το περτικο στις δκυο σκαλες.